reklama
Nowaja16
Fanka BB :)
Tak tak mam dawke 40 o kurcze to bardzo dużo taniej za 2 tygodnie mam wizytę akurat skończą mi się zastrzyki to zapytam mojego lekarza czy mogę zmienić bo przez 9 miesięcy to trochę wyjdzie..
Jestem po wizycie. 5t+1 wiec można było się spodziewać, ze nic konkretnego nie zobaczę, ale miałam nadzieje, ze może chociaż tyci krewetkę będzie widać. A tu nic! Ciąża zadomowiona w macicy, jest pęcherzyk żółtkowy i to by było na tyle. Kontrola za tydzień. Lekarz raczej ostrożny i zlecił profilaktykę p/poronieniu. Luteina, Clexane i Acard. Mam nadzieje, ze tym razem ten zestaw pomoże. Jak u was dziewczynki?
Aha, jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś o usg we wczesnej ciąży
Link do: USG wczesnej ciąży - jak interpretować? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Link do: USG wczesnej ciąży - jak interpretować? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
redavecad
Będzie dobrze! :-)Jestem po wizycie. 5t+1 wiec można było się spodziewać, ze nic konkretnego nie zobaczę, ale miałam nadzieje, ze może chociaż tyci krewetkę będzie widać. A tu nic! Ciąża zadomowiona w macicy, jest pęcherzyk żółtkowy i to by było na tyle. Kontrola za tydzień. Lekarz raczej ostrożny i zlecił profilaktykę p/poronieniu. Luteina, Clexane i Acard. Mam nadzieje, ze tym razem ten zestaw pomoże. Jak u was dziewczynki?
Mungo
Cześć dziewczyny. Dzisiejszy test, niestety rano znowu troche plamie, ale przez noc bylo czysto. Zobaczymy dalej
Super[emoji7] (chyba się zaopatrzę w zestaw testów)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
☺ ja mam jeszcze dwa. Chyba w zadnej ciazy ich tyle nie zrobilam☺ im wiecej ciaz tym wiecej testow. W pierwszej zrobilam tylko 2☺ w drugiej chyba z 5☺ teraz ide na rekord☺Super[emoji7] (chyba się zaopatrzę w zestaw testów)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: