reklama
kinga30
Fanka BB :)
Jestem w terminie@ dzisiaj, ewentualnie jutro by mi wypadala. Wiec 4 tydz dopieroW ktorym tyg jestes ? Ja sie boje plamienia bo mam z mezem konflikt serelogiczny
Witam was dziewczyny ja też termin na lipiec to moja ogólnie 4 ciaza 2 porody za mną jedno niestety aniołek teraz po ponad roku się udało znów z dzidzia strach mnie ogarnia i ta nie wiara ze się uda ze będzie dobrze jest tu jakaś mamusia która straciła a potem się udało
Margana
Witaj i gratulacje! Ja stracilam ciaze w sierpniu i teraz podobnie jak Ty mam wielka nadzieje, ze sie uda! Ale strach jest ogromny i ciezko nad nim zapanowac.Witam was dziewczyny ja też termin na lipiec to moja ogólnie 4 ciaza 2 porody za mną jedno niestety aniołek teraz po ponad roku się udało znów z dzidzia strach mnie ogarnia i ta nie wiara ze się uda ze będzie dobrze jest tu jakaś mamusia która straciła a potem się udało
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
olaaa7
Jutro pójdę drugi raz, czyli wynik powinien być większy o około 120% tak?To wynik miesci sie w widelkach [emoji5] Tylko generalnie najwazniejsze jest czy prawidlowo przyrasta. Jak juz zrobilad raz to zrob jeszcze raz na 2-3 doby.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: