reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Niechęć robić nadzieji ale opowiem co zdarzyło się teściowej w 4 miesiącu ordy autor z szpitala poinformowała ja za serce przestało bić ( Ty było by druga poronienie 3 Lata wcześniej poronila w 3 miesiacu samoistnie) dwa dni później na czyszczenie i nagle słowa lekarza co tam ordynator pieprzy tu sa dwa bijące sera nazywają się Dawid I Nikola mają 13 lat Teściowa opowiadał jak plaka przez kilka dni dobrze ze ja na oddziale zostawili na tydzień

eikt3e3k96x30qte.png
O no widzisz cuda się zdarzają.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Tylko u nas lekarza to pojeby w 2015 lekarka nie przyjęła 5 letniego chłopca do szpitala i ten umarł podobne sytuacja kilka lat wcześnie tylko 5 miesięczne dziecko

eikt3e3k96x30qte.png

Ja po raz piereszy Marka widze w takim stanie. Zawsze twardy a teraz moze sie nie rozkleil ale sam przyznal ze najprawdopodobniej to ze stresu wszystko. I ze mu tez smutno. Moge tu z wami mimo wszystko zostac? Bede wam kibicowac zeby zadnej juz sie taka rzecz nie przytrafila. Zebym ja byla ostatnią co odpadla. A juz sie z wami yroche zżylam....

f2wlk6nllyt56xuu.png
Oczywiście kochana [emoji9]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki. Moze dzieki temu jakos lżej to przejde. Moze zdaze wam sie kiedys pochwalic ze minal 8 tydzien a serduszko nadal bije.

f2wlk6nllyt56xuu.png
Ja na twoim miejscu pomimo wszystko pojechałabym jeszcze prywatnie gdzieś do ginekologa, trafiamy na totalnych gamoni czasami, że szok i nie wierzyła bym jednemu lekarzowi nawet mojemu pomimo, że mam do niego 100% zaufanie ! Moja szwagierka pojechała na potwierdzenie ciąży, a lekarz stwierdził że to nadżerka w zaawansowanym stanie i żadnej ciąży absolutnie nie widać ! Dobrze że pojechała do innego lekarza i nie zgodziła się na żadne usuwanie bo dzięki temu teraz koło mnie biega jej 3 letni Szymek !

Ja na twoim miejscu pomimo wszystko pojechałabym jeszcze prywatnie gdzieś do ginekologa, trafiamy na totalnych gamoni czasami, że szok i nie wierzyła bym jednemu lekarzowi nawet mojemu pomimo, że mam do niego 100% zaufanie ! Moja szwagierka pojechała na potwierdzenie ciąży, a lekarz stwierdził że to nadżerka w zaawansowanym stanie i żadnej ciąży absolutnie nie widać ! Dobrze że pojechała do innego lekarza i nie zgodziła się na żadne usuwanie bo dzięki temu teraz koło mnie biega jej 3 letni Szymek !

Jutro w szpitalu jak sie tam stawię będą mi jeszcze jedno usg robić. Może dzidzi sie ułoży inaczej.....może serduszko jednak tam jest......

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
No bo to dziwne ze to plamienie mi ustalo. No dziwne to bardzo jest.

f2wlk6nllyt56xuu.png
No jest to trochę dziwne, jutro pojedziesz zrobią ci raz jeszcze USG i wtedy będziesz wiedziała, lekarze to też ludzie czasami każdy może popełnić błąd czy źle spojrzeć także może nie wszystko stracone !

Do góry