reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tez Ci wspolczuje. Dopoki sie straty nie pozna na wlasnej skorze to nie wie sie jednak jak to jest. A ja spojrzalam teraz na kartke ze szpitala. Dzidzi od środy uroslo o okolo 5 milimetrow. Ladnie jeko wielkosc zblizala sie do mojego wieku ciazowego :-( nie wiem sama czy mam cokolwiek liczyc na to ze jutro sie okaze ze te lekary dzisiaj sie pomyliły. Tak ladnie maluch rosnal i teraz juz serduszko nie bije a w srode ladnie i prawidlowo pikalo?

f2wlk6nllyt56xuu.png
Warto mieć nadzieję do samego końca !

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie trzeba mieć nadzieję. Może jednak w twoim przypadku zdarzy się cud i okaże się że to był taki jednorazowy błąd i wszystko będzie dobrze. Za co z całego serca trzymam kciuki [emoji8]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Jesli okaze sie ze dzisiejsze badanie to byl blad to osobiescie udusze te dwie co dzisiaj przy usg były. Albo jak sie okaze ze jednak serduchp nie bije ale po zabiegu mi pwoeidza przepraszamy ale jednak zylo to kur*a gnojom proces wytocze.

Marek pojechal na sor bo aie kiepsko strasznie czul. Nagle mi yeraz napisal ze tak mu tez jest smutno. Mimo ze po nim tego nie widac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Przeżywa to na pewno. Tylko stara się być twardy dla ciebie. Mój niestety nie był tak twardy i chyba jeszcze bardziej przeżywał stratę niż ja. Po raz pierwszy widziałam mojego ukochanego w tak kiepskim stanie. [emoji22] jak tak płakał aż się trzas. .. Serce pekalo mi wtedy z podwójną siła [emoji22][emoji22]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Przeżywa to na pewno. Tylko stara się być twardy dla ciebie. Mój niestety nie był tak twardy i chyba jeszcze bardziej przeżywał stratę niż ja. Po raz pierwszy widziałam mojego ukochanego w tak kiepskim stanie. [emoji22] jak tak płakał aż się trzas. .. Serce pekalo mi wtedy z podwójną siła [emoji22][emoji22]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Ja po raz piereszy Marka widze w takim stanie. Zawsze twardy a teraz moze sie nie rozkleil ale sam przyznal ze najprawdopodobniej to ze stresu wszystko. I ze mu tez smutno. Moge tu z wami mimo wszystko zostac? Bede wam kibicowac zeby zadnej juz sie taka rzecz nie przytrafila. Zebym ja byla ostatnią co odpadla. A juz sie z wami yroche zżylam....

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jasne ze tak. My z tobą tak samo. Jesteś z nami od początku. Nie wyobrażam sobie żeby mogłoby cie tu z nami nie być [emoji22][emoji8]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Jesli okaze sie ze dzisiejsze badanie to byl blad to osobiescie udusze te dwie co dzisiaj przy usg były. Albo jak sie okaze ze jednak serduchp nie bije ale po zabiegu mi pwoeidza przepraszamy ale jednak zylo to kur*a gnojom proces wytocze.

Marek pojechal na sor bo aie kiepsko strasznie czul. Nagle mi yeraz napisal ze tak mu tez jest smutno. Mimo ze po nim tego nie widac.

f2wlk6nllyt56xuu.png
Elodia po facetach tego nie widac, ale tez przezywaja. Mi sie tez wydawalo, ze po moim to splynelo, ale ktoregos dnia kiedy jak zwykle mialam pretensje, powiedzial, ze to nie prawda, ze sie nie przejal, ze tez mu bardzo przykro. I to on powiedzial, ze bedziemy probowac dalej jak najszybciej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry