reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To okropne ale jutro sprawdź jeszcze wszystko dokładnie . Znam takie przypadki ze jednego dnia lekarze mówili że serduszko nie bije a tuż przed zabiegiem okazywało się ze jednak jest bijące serduszko
Wiem ze sa takie przypadki ale zapewne przed badaniem kolejne usg mi zrobią. Wiem ze istnieje szansa ze moze jednak cos sie pomylili no ale.....tak dlugo mnie dzisiaj badala. A jak sobie przypomne koszmarny bol podbrzusza z nocy....te skurcze niemozliwe do wytrzymania bolalo wszystko.....to mysle ze wtedy serduszko przestawalo bic.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Wiem ze sa takie przypadki ale zapewne przed badaniem kolejne usg mi zrobią. Wiem ze istnieje szansa ze moze jednak cos sie pomylili no ale.....tak dlugo mnie dzisiaj badala. A jak sobie przypomne koszmarny bol podbrzusza z nocy....te skurcze niemozliwe do wytrzymania bolalo wszystko.....to mysle ze wtedy serduszko przestawalo bic.

f2wlk6nllyt56xuu.png
Nie dobijaj sobie do mysli ze to twoja wina...robilas wszystko co moglas. Latwo sie mowi jak sie nie jest w twojej sytuacji. Wiem ze zadne slowa nie sa w stanie teraz ukoic twojego cierpienia. Zostawili cie w szpitalu?

Dostalas leki, lezalas, uwazalas. Z Twojej strony zrobilas wszystko co moglas. Sa sytuacje na ktore nie mamy zadnego wplywu, chocbysmy nie wiem co robily.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia nie chce Ci pchać to głowy płynnych nadziei ale ja jestem przypadkiem gdzie podczas wizyty brak akcji serca, następnego dnia szpital oddział już rozpakowana na szpitalnym łóżku wzięli mnie do rutynowe kontroli przed podaniem leków a tam serduszko jak dzwon. Zdarza się. Ale u mnie była o wiele młodsza ciąża jakiś 6 tydzień więc i zarodek dużo mniejszy.

Niestety kobietki natura jest brutalna. Czasem wie co robi ą czasem to po prostu przypadek. Niestety to że zobaczymy raz czy drugi serce na usg jeszcze nie świadczy o tym że wszystko będzie pięknie i super. Ryzyko poronienia spada dopiero po skończonym 12 tygodniu ale nadal wynosi ok. 3%. Czasem jak obserwuje różne rzeczy to mam wrażenie że w obecn6ch czasach statystyki należałoby zmienić. Niestety na gorsze....

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dobijaj sobie do mysli ze to twoja wina...robilas wszystko co moglas. Latwo sie mowi jak sie nie jest w twojej sytuacji. Wiem ze zadne slowa nie sa w stanie teraz ukoic twojego cierpienia. Zostawili cie w szpitalu?
Niee. Wrocilam do domu bo i tak bym teraz nie zostala bo nie bylam na czczo. Teraz juz nic nie jem. Rano mnie przyjmą po poludniu zabieg to jutro powinnam wyjsc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Elodia- jesteś silna przejdziesz przez to ból jest niemiłosierny ale trzymam kciuki za ciebie słońce wierze w cb bardzo mocno gdybym mogła jakoś ci pomoc jak kolwiek to pisz kochana.bardzo mocno ściskam.

Bardzo ci wspolczuje...jedynie matka druga matke zrozumie. A moze jednak....... Mam cicha nadzieje. A plamienia nadal masz?
Duze krzepy i fluty w kolorze espresso. Wiec skoro dupka dzisiaj nie wezme to byc moze zacznie się samo. Boję sie. Psychicznie to boli bardziej niż fizycznie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
@Elodia wiem, ze to straszne, ale nie wolalabys poczekac czy sie samo nie oczysci? Wiem, ze to dla psychiki jest okropne, ale dla macicy pewnie lepiej bez ingerencji.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry