Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny dziś wdrażam akcje NIEMIŁA DZIEWCZYNA... Mój jaśnie Pan wrócił sobie o 1.30 w nocy.. Nie raczył mnie l tym poinformować wcześniej że nie będzie go cały dzień a ja latam - obiadki sratki... Ojjj nawet nie wie jak bardzo się wszystko zmieni jak pojawi się dziecko bo wystarczy mi jedno do niańczenia. Wiem że jestem złośliwa ale taka już moja natura... Idziemy na chrzciny jutro, mieliśmy jechać wczoraj po prezent, chciałam go ładnie zapakować, specjalnie się ogarnęłam żeby wyjść z domu a on w ogóle nie wrócił, w takim razie dziś kupi wszystko sam.. Już widzę jak mu idzie [emoji14] a wiecie co było najgorsze???!!! Że śmierdział jak wrócił jak popielniczka, na co pytam go czy palił?! A on - no tak jakoś wyszło... A niw znoszę teraz smrodu fajek... Blee Chłopak 3 lata starszy ode mnie a czasami mam wrażenie że zachowuje się jak nastolatek.. Dziś będzie marudził pół dnia jak to go gardło od jarania boli bo na co dzień nie pali... Ehhh wyżaliłam się
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No czasami za wczasu warto postawic sprawy jasno tak jak napisałaś wczoraj Ty czekałaś dziś On niech sobie radzi ... ja też z tych "wrednych " ale Ci powiem że 8 rok i funkcjonujemy całkiem dobrze faceci tak mają poprostu nie moga mieć za łatwo bo wtedy mają "odmuzdzenie "