reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Swoja droga ostatni raz moj temat poruszam....i tak tylko sie zastanawiam....skoro moje plamienie przypadlo na dni kiedy powinna byc kolejna @ to idzie to zrozumiec. W takim razie dlaczego miesiac temu zadnego plamienia oprocz jednej brudnej wkladki nie bylo? :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nie wiem czy Cię to kochana uspokoji , ale miałam to samo pierwszy czas na @nic a na drugą pojawiło się plamienie może dlatego że tam się coś uzbierało albo nie wiem jak to wytłumaczyć :)

reklama
Pracodawca wypłaca wypłatę przez cały okres ciazy jeżeli zatrudnia powyżej 20 osób jak mniej to wtedy ZUS płaci najgorzej ze w ratach w zależności jak l4 trwa
Wypłaca się zawsze tyle ile się ma na umówie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba, ze pensja nie jest stala ro wtedy srednia sie wylicza. U mni tak jest

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kurczę, nie wiem jak jest z psami wiem , że na pewno na koty trzeba uważać ze względu na toksoplazmoze, jeśli masz szczypione itd to myślę , że nie powinny stwarzać jakiegoś zagrożenia Ale dla własnego bezpieczenstwa lepiej trzymaj je od innych piesków bo niewiadomo czy wszystkie są tak samo zadbane :)

Są bardzi zadbane to moje pieski mieszkamy sami i nawet nie pomyślałam ze miga być zagrożeniem ale dziś moja matka tak mi nagadała ze aż zaczęłam się zastanawiać na zdj Czesiek i Gustaw
1512738725-dba6217702f749af-aaaaaa.jpeg

Wiem ze łatwo się pisze ale wydaje mi się ze dopóki nie ma krwi skurczów brzucha bólu to kilka kropel brunatnego śluzu nie jest niebezpieczne tym bardziej jak lekarz powiedział ze wszystko Ok
Nie mysl tak o tym bo stres nie działa dobrze ani na ciebie ani na dziecko

Juz sie troche otrząsnelam. Bole podbrzusza mam ale to akurat skurcze jelit są a mam te paskudne zaparcia pomieszane ze wzdęciami. A sama macica 5o nie czuje skirczy tylko raczej rozciąganie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nie wiem czy Cię to kochana uspokoji , ale miałam to samo pierwszy czas na @nic a na drugą pojawiło się plamienie może dlatego że tam się coś uzbierało albo nie wiem jak to wytłumaczyć :)
A u lekary z tym plamieniem bylas i tak jak u mnie nic zlego nie widziala? Ty to na mnie jakos kojąco dzialasz. Moze przez te plamienia ze tez mialas hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny powiedzcie mi jak mieszkam z dwoma pieskami chichiuchua są jak nasze dzieci spia siedzą jeżdżą wszędzie z nami szczepione na bierząco nie biegają z innymi psami czy mogą miec jakieś znaczenie / zagrożenie w ciazy ??? Kurczę dziś mnie mama nastraszyla

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No co Ty, jakie znaczenie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Są bardzi zadbane to moje pieski mieszkamy sami i nawet nie pomyślałam ze miga być zagrożeniem ale dziś moja matka tak mi nagadała ze aż zaczęłam się zastanawiać na zdj Czesiek i Gustaw
1512738725-dba6217702f749af-aaaaaa.jpeg

Ale slodziaki. Zaprwne tez fajnie sie idzie z nimi podroczyc. Tej a mam pytanie. Zdazylam zaobserwowac ze takie male psiaki to troche wredne z charakteru są. To prawda? Czy te twoje sa raczej lagodne?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry