reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

ja tez bylam zarejestrowana ale kazała mi sie wypisac no bo po co ja tam tak samo jak i Ty posrane przepisy wypisz sie z tego UP !! chyba ze jest ci do czegos potrzebne?? pobierasz zasiłek? sorry ze pytam nie musisz odpisywac;-)

reklama
Koffana, od stycznia mają zasrany obowiązek ubezpieczyć zdrowotnie w ZUSie.A jak się składa wniosek o dodatek mieszkaniowy to te z MOPRu pytają się czy jest się zarejestrowanym.

Cześć.:-)
Ja tak podczytuję i postanowiłam sie wtrącić do dyskusji;-):-D:sorry:
Koffana, od stycznia mają zasrany obowiązek ubezpieczyć zdrowotnie w ZUSie.A jak się składa wniosek o dodatek mieszkaniowy to te z MOPRu pytają się czy jest się zarejestrowanym.
Wystarczy, że do MOPRu napiszesz oświadczenie, w którym wyjaśnisz, że nie masz żadnego dochodu, nigdzie nie pracujesz i nie jesteś zarejestrowana w PUPie.:sorry: Przynajmniej u nas to wystarczyło.;-):tak:
A ja w kwietniu się zarejestrowałam, bo słyszałam, że jak się samemu znajdzie pracę, to oni dają za to kasę, ale potem się okazało, że to przysługuje tylko tym, którzy mają prawo do zasiłku.:baffled::sorry: Więc w sumie to tylko sobie życie skomplikowałam, bo żadnej oferty od nich nie otrzymałam:no:, a teraz musze dodatkowo sie wyrejestrować, bo znalazłam sobie sama pracę.:sorry:

a przestancie do dupy z tymi urzedami!! wymyslaja zeby im w tyłkach było dobrze a nie nam!!!
no ale dobra zmienmy temat na jakis bardziej ciekawy!!!:eek:

No wybyły gdzieś wszystkie:eek:,chyba z ładnej pogody korzystają;-):tak:.
My z Julem smarkato-kichate a Olek smutny bo Kujonek (*) został poszarpany przez samiczki i odpłynął w muszli:-(.

Weszłam wczoraj na forum o bojownikach ale nie rejestrowałam się:no: bo by mnie zlinczowali :tak: za to w jakich warunkach trzymam rybki,bo takie 30 litrowe akwarium to po niedzieli dopiero kupimy:tak:.

reklama
Do góry