reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Dobra, dobra już Wam Koffane ten 1000 rozbijam:
- niańka -600
- przedszkole - 200
-dojazdy -200... a co do garnka włożyć?Chyba zapach pieniędzy;-):tak::-D.
Podejmę opiekę nad dzieckiem za 350.

hej mamusie!!!ja na katarek używam krople w spryu, ale jak moja Roksana była mała to sól fizliologiczną i gruszkę:)
MARTO takie drogie są nianie??? o mato nigdy bym nie pomyslała że to takie koszty:)pozdrawiam mamusie

Dobra, dobra już Wam Koffane ten 1000 rozbijam:
- niańka -600
- przedszkole - 200
-dojazdy -200... a co do garnka włożyć?Chyba zapach pieniędzy;-):tak::-D.
Podejmę opiekę nad dzieckiem za 350.

no niby tak ale jak maz pracuje to ten 1000 to juz cos!! ja tak mysle!!!! ale nianie sie płaca n0ono ale ile by wziela nie dalabym pod opieke!

Julu podrośnie,od następnego września pójdzie do przedszkola to zacznę się rozglądać i w końcu damy z Urzędu Pracy się odpitolą:angry:,bo ostatnio to musiałam przepraszać starą prukwę za to że moi rodzice nie żyją i nie mogą mi dzieci pilnować:crazy:.Niby państwowy urząd a chamstwo niesamowite:sorry:.
Roksantusia,w większych miastach niańki biorą nawet 1500.U mnie w mieście to przeważnie 4-6 zł/godz.

reklama
Bo ona przepisy ma i mam się zdecydować czy ja w ogóle chcę do pracy iść,bo ma oferty na staż jako pomoc biurową za 600zł,niech idzie się na palmę bujać małpa jedna:angry:.I po co się rejestrowałam jako bezrobotna jeśli przychodzę podpisać listę z dzieckiem w wózku. Ze mnie taka bezrobotna,że nie mam czasem gdzie rąk wsadzić:crazy:.

Do góry