reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Oj kochana wszystko w bardzo wielkim skrocie opisalas:-D

Dzieciaczki potrafia w kosc dać:tak:;-)A na zdjeciach Julek taki spokojny chłopiec az nie che sie wierzyc ,że to mały diabelek:tak:Aco sie z Olkiem dzieje to cos powazengo? Sorki za wscibstwo:zawstydzona/y:
Grzes nie lubi lodow:no:Od razu sie krzywi i wypluwa:tak:Ale moze i to dobrze

reklama
katrim, Olkowie opada prawa górna powieka,ponoć to wrodzone,15-go mamy wizytę u neurologa i w ostateczności czeka nas operacja.
Julu słodziak, posprząta po sobie, talerz do zlewu wrzuci ale wszystko mu w rękach się pali(czyt.zabawka na 2 minuty),właśnie figurkę mysz pozbawił głowy,Olkowi non stop dokucza - pięścią wali w plecy,na spacer to wózkiem wychodzimy bo ręce w kieszenie i dyla a jak z wózka wyciągnę to wsadzić nie mogę.

Faktycznie z Julka mały diabełek:tak:Mnostow energii ma chłopak;-)
Gzres tez ma swoej dni ,że rózki mu widac:tak:Sam wszystko chce robic i nasladuje Nas.A na dworze to biega jak mały perszing:-D
Nie wiedzialam ze opadajaca powieke leczy sie operacyjnie. Moze nie bedzie potrzebna .

Olek ma upośledzoną funkcję dźwigacza powieki górnej, to taki mięsień który podnosi powiekę gdy gałki oczne skierowane są do góry(mam nadzieję,że coś z tego rozumiecie:eek:).

Olek do przedszkola chodzi a ja z Julem w domu,pracy nie szukam bo za 1000zł to nie opłaca mi się.Nie to żebym była aż tak wymagająca ale do żłobka małego nie przyjmą:no: bo brak miejsc a nie po to na niańkę się uczyłam,żeby obcej babie płacić 600zł:szok:. Stary pracę zmienił na lepszą tyle,że ja słomiana na tygodniu jestem:-(.
Pozdro od Olka :growl::growl::cool::nerd::rolleyes::ninja2:

hej Marta ato nie fajnie z ta powieka:baffled: ale co opada mu czy jak?? a co lekarz na to??
ja bym tam chciala do pracy za ten 1000zl;-):-D:-D:-D:-D a co do opiekunek to strasznie duzo moja kolezanka teraz poszukuje takowej i mowi ze byłą jedna taka co nawet nie umiala dzieciaczka przebrac:eek::confused2:
wiec dziekuje ale "obcej babie" dziecka bym nie zostawiła!!
Julka poszla spac ale ma taki okropny katar juz nie wiem jak go zlikwidowac?:nerd:
i jeszcze ta pogoda ze nic tylko spac oby jutro bylo ladnie!!!

To ja w sprawie pracy juz sie nie odzywam:zawstydzona/y:
Niestety opiekunki tyle chcą :tak:Chociaz to tez duzo zalezy od tego w jakim regionie sie mieszka bo stawki sa rozne.

Paula a dajesz cos Julce na ten katar?

reklama
Do góry