reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam po kilkudniowej nieobecności.:-)
U nas w porządku. Wyjazd do Krakowa udany.:tak: Grześ coraz częściej się zapomina, puszcza i robi kilka kroczków.:-) Może uda mu się podeptać roczek?:confused::sorry2:

Buziaczku duuuuuużo zdróweczka dla Blani.:tak: Żeby wykurowała się do wyjazdu. A Tobie życzę dużo cierpliwości i wytrwałości w pakowaniu.:blink:

Iiwka fajnie, że jednak widziałaś się z mężem.:tak: Tylko szkoda, że tak króciutko.:sorry:

Aga super, że wyjazd udany i że wypoczeliście.:-)

A dla obu Juleczków naszych kochanych z okazji pierwszych urodzin życzymy dużo zdrówka, szczęścia i miłości bezgranicznej. Spełnienia wszystkich marzeń, samych słonecznych dni, uśmiechu na codzień, kolorowych zabawek, smacznych obiadków i niezliczoną ilość bertoskich chwil. -życzą "ciocia" Asia z Maciusiem i Grzesiem.:-)

reklama
:-pDobrywieczor Moje wirtualne kolezaneczki ;-)
Ja wpadam sie juz dzis pozegnac , bo jutro jak juz naladuje baterie w laptopie to penwie nie bede wchodzila juz zreszta czasu zabraknie...:sorry2:
Zaraz zmykam pakowac Mnie i Mezulka , zaladowane juz lozeczko wozek i Blani ubranka , jeszcze jutro reszta waznych rzeczy ;-)...i nad ranem o 4.30 wyjezdzamy.
Jeszczee musze odwiedzic jutro siostre Meza ;-)bo chca sie pozegnac z Blania :blink:noi przy okazji zobaczyc Tesciowa - ktora dojedzie do Polski w poniedzialek :cool:hehe
Blania zajadla dzis super, ale obiadek caly zwrocila nie wiem dlaczego :-:)confused::cool:chyba za duzo albo polknela katarek i nie dobrze jej sie zrobilo :eek::dry::-(
mala ma sie juz coraz lepiej z dnia an dzien , a tak Mi sie przynajmniej wydaje :sorry::-(ale przestalam jej sciagac ten katar - bo kolezanka mi doradzila i zapuszczam jej sama sol morska , zeby rozzedzic katar, i zeby sam wyplywal. i chyba skutkuje ..a malej tak nie mecze ta gruszka :dry::dry::dry::wściekła/y::-:)no:
dalam jej na noc syropek na kaszel , bo cos zaczela podkaslywac chyba z suchego gardelka :wściekła/y: noi podlaczylam do kontaktu menthol zeby mietowe powietrze bylo i lepiej sie oddychalo. Licze na to ze jej szybko to minie , bo jak nie to sie zastrzele ...taka jestem tym wymeczona i do tego Maz sie rozchorowal dzis ,zwolinl sie z pracy bo taki slaby byl :-(a jutro w nocy musi prowadzic juz samochod:-:)dry: nie wiem jak to bedziesz szczerze mowiac potwornie sie boje podrozy i placzu Balnci :-(bo wiem ze nie bedzie chciala juz pozniej siedziec , nawet jak jej pozwole na pochodzenie sobie , to ponowne usadzenie jej w foteliku skonczy sie masakra :szok::wściekła/y::-( jestem przerazona :eek::eek::eek: Trzymajcie kciuki za to zebysmy dojechali szybko i szczesliwie , i oby Blania wyzdrowila -szkoda ze zdrowia sie nie da kupic :-p:-p:-p:-p:-D
Ciesze sie bardzo ze jade do Polski , moze wreszcie troszke odzyje :confused::cool2::cool2:
Buziaczki dla Wszystkich
I dla Maluchow duzo ale to duzo zdrowka i wspanialych urodzin oby wszystkie podeptalu ROCZEK !!!!!

Buziaczki Papa;-);-);-);-);-) do uslysznia:-):-):-):-):-):-)

Buziaczku szczęśliwej i bezstresowej podróży!:tak::-) No i udanego (nie koniecznie spokojnego;-):-p) pobytu w PL.
Nie dziekuje oby sie sprawdzily slowa , zapomnialam ze pewnie sie do Was odezwe jeszcze jak bede na terenie angli bo internet bedzie Mi dzialal jeszcze w samochodzie :-D:-D:-Dale jak juz przekrocze anglie to dopiero moze w Polsce jak bedzie czas , a zapewnie nie wiec dopiero za 3tyg wroce :-p

buziaczku uwazajcie na siebie oi oby Blania wyzdrowiala!!!

u nas upalnie troszke sie poopalalam Jula spi mezulek pojechal na akcje:tak: Jula tez coaz czesciej stawai kroczki ale jeszcze daleko jej do chodzenia tzn chodzi ale musi sie czegos trzymac i pchac nie przeszkadzam wtedy niech pcha a jak jej cos droge zatrzyma to sie tak denerwuje wrzask okropny;-) czasami mam jej dosc od rowerka nie odchodzi bedzie go pchala i juz a nie daj boze zeby ja ktos od tego rowerka oderwal:no: odezwe sie pozniej milego dnia i jakze moglabym zapomniec wszystkiego najlepszego dla waszych roczniaczkow:-D duzo zdrowka milosci spelniania marzen i niekonczacej sie zabawy kazdego dnia STO LAT!!!!!

Oj dawno mnie tu nie było, dawno. Takie zaległości mam, że nie dałam rady wszystkiego nadrobić :( wybaczcie.

Wszystkim, którzy już obchodzą pierwsze urodziny życzę mnóstwa radości i miłych przygód :)

Łucja już od dłuższego czasu chodzi. W domu tylko na bosaka, ma gołe stopki, a na dworze albo w skarpetach albo w butach. Teraz trenuje wchodzenie po schodach ;)
Robiliśmy jej EKG, wszystko w normie. Teraz czeka ją jeszcze raz kontrolne echo serca. Zrobimy pewnie w ciągu miesiąca.
Pogoda taka, że dzięki długim spacerom mam darmowe opalanie ;) Już się strasznie spiekłam, nigdy w życiu nie byłam taka opalona, bo nienawidzę się opalać :shocked2:
W tym roku na wakacje nie wyjeżdżamy. No może uda się na 3-4 dni nad morze wyskoczyć. Ale tylko tyle. I nic pewnego.
Dieta Łucji nadal uboga, marnie idzie nam to wprowadzanie nowości, ale jeszcze nie tracę cierpliwości.

pozdrawiam wszystkie "stare" i "nowe" Lipcówki :-)

Ankami a ile wazy Lucja???? mam kolezanke ktora karmi swoja coreczke samymi sloiczkami i dzidzia ma niedowage. probuj moze czesciej dawac jej jakies nowosci albo sama niech probuje jesc palusazkami dobra zabawa:tak::-D bedzie dobrze:-)

ale dzisiaj goraco nie odzie wytrzymac troszke sie opalalm jak Julia spala ale nie da rady:no: milego dnia buziaczki;-):-D

Paaulisia, bo Ty pewnie mnie nie znasz - Łucja jest alergikiem, dlatego taka uboga dieta, większość sama jej gotuję. A waży 9,6 kg, ma 77 cm - dziś mierzona i ważona :)

reklama
o widzisz:-) teraz juz wszystko wiem:tak:;-) ja tez Julce sama gotuje i takie jedzenie najbardziej jej smakuje a konkretnie na cos jest uczulona:confused: to ladnie wazy a moja nie wiem ile:-) to pewnie jakies specjalne mleczko musisz dawac:confused:

Do góry