reklama
To super ze masz spiralke i jestes z niej zadowolona , ;-)to nie taki tani wydatek a slyaszalam ze ceny moga dojsc nawet do 1000zl?Aga1983 życze szybkiego zafasolkowania, no podziwiam we mnie też jest taka część co mnie mamawia na jeszcze jedno dziecko, ale ja jestem twarda he he i spiralke mam na 3 lata a potem myśle że będzie druga. Narazie musze odpocząć po wszystkim.... odbudować związek z mężem itd.
Buziaczek spirala na 3lata koszt zer znieczuleniem 500zł, nazwa medusa goldring, jak pisałam zakładanie nie bolało bo byłam znieczulona. Płodność wraca normalnie po spirali tak jak i po tabletkach, ja spirale już miałam jako kobieta nie rodząca i jakoś dziecko mam.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki.
Tez we mnie jest ta czesc co mowi;'' no wes zrobcie sobie drugiego dzidziusia'' ...ale moj rozsadek mowi nie nie teraz za wczesnie , nie mam warunkow jeszcze na dwojke dzieci - mowie tu o drugim pokoiku.., i o tym by zapewnic im przyszlosc ...szkola, studia potem chce zapewnic im jakis start na zycie..rozmiecie
i chyba bede musiala zakupic wiecej cierpliwosci w aptecebo z 2 to chyba juz weselej jest jeszcze jak bedzie takie jak Blania to uhuhuh dom do gory nogami stanie a mi sie rece oberwa i jezyk odpadnie od tego nie wolno , a to wolno a tego nie ruszaj , powoli , ostroznie
ale pocieszam sie ze szwagierka bedzie miala lada moment blizniaki wiec bede miala gdzie wlozyc rece
a jak bede miala dosc to uciekne :-)
Tez mam siostre wlasnie w tym wieku i eownierz sobie jej nie wyobrazam tak mlodej ...ona jest jeszcze taka dziecinna ...no ale tak bywa ale bywaly tez w moim wieku dziewczyny i roznierz mialy jakis taki nie zrozumialy dla mnie tok myslenia nie chce nikogo oceniac bo mnie to jest dane ale ....mam swoje zdanie na ten tematBuziaczku takie mamy czasy że dzieci mają dzieci, dlamnie 15 lat to nie wiek na dziecko mam dużo młodszą siostre 15- latke i niewyobrażam sobie jej jako matki w tym wieku zreszta siebie też nie.
zanet
Wdrożona(y)
He he najlepsze jest to że pomożesz tyle ile chcesz a jak będziesz miała dośc to idziesz do domu odpocząć.
Moja Milenka jak dzisiaj wyszłam do apteki i na solarium to szukałam mnie po całym domu i płakała i tatulek mnie zrypał że tak długo mnie nie było (1h).
Moja Milenka jak dzisiaj wyszłam do apteki i na solarium to szukałam mnie po całym domu i płakała i tatulek mnie zrypał że tak długo mnie nie było (1h).
A teraz masz bez hormonow?He he najlepsze jest to że pomożesz tyle ile chcesz a jak będziesz miała dośc to idziesz do domu odpocząć.
Chyba to jest w tym wszystkim najlepsze
Widze za Mamusia to oczko w glowie i nie moze jej zabraknac u nas , Blania tez najbardziej woli Mnie ze wszystkich czlonkow rodziny ale ...lubi byc u innych babcia czy Dziadek ...chyba lepiej ich dazy zaufaniem niz wlasnego Ojca ktory niema dla niej czasu ...
zmykam sie kapc i spac milego weekendu
zanet
Wdrożona(y)
He he bo z nami najwięcej przebywają, mój dopiero teraz zaczyna być uczuciowy w stosunku Ona do Niego wyciąca rączki i przytula się, wcześniej tego nie robiła i jak ją brał na ręce to odpychała i się denerwowała za to do mie mega przytulanie i widziałam że tatulek zazdrosny był. Tak mam bez hormonów bo ja zamłoda na nie jestem, mam ze złotem.
Pozdrawiam pa
Pozdrawiam pa
Tak to juz wlasnie jest...:-( Blania odpycha tatusia nie chce jego buziaczkow ani przytulania zaraz sie wyrywa i placze denerwuje sie strasznie a do Mnie idzie i sie tuli np, do nogi czy wpada w moje rece i sie cieszy ale tez duzo tulu tulu nie lubi nie wiem dlaczego , a ucze ja tego mimo wszystko :-confused:He he bo z nami najwięcej przebywają, mój dopiero teraz zaczyna być uczuciowy w stosunku Ona do Niego wyciąca rączki i przytula się, wcześniej tego nie robiła i jak ją brał na ręce to odpychała i się denerwowała za to do mie mega przytulanie i widziałam że tatulek zazdrosny był. Tak mam bez hormonów bo ja zamłoda na nie jestem, mam ze złotem.
Pozdrawiam pa
Gratuluje zaufania u Was:-)
Kurd to ty bogata Kobeta teraz jestes zloto nawet w srodku huhuhu Kobieto uwazaj na ulicy
a ja pije lampke winka i siedze przed Tv maz wrocil jak zwykle z miesiaczka , i mina na gebie jakby go bus potracil
zaproponowal mi wyjazd do Brighton ze znajomymi ale bez Blanci :-(bo z nia sie nie da odpoczywac tak powiedzial bo a to jedzenie a to pielucha a to czapka i smoczek a nawet but i chcial ja zostawic u Dziadkow ..ale ja sie nie zgodzilam i nie jedziemy i nie wiem czy dobrze zrobilam jak myslicie juz sama nie wkiem co myslec ....nie lubie jej zostawiac nigdzie ale ciezko sie z nia gdzie kolwiek jezdzi , ale to moje dziecko i tez chcialabym zeby byla z nami wszedzie wiec wole z nia siedziec w domu i sie nudzic niz jechac gdzies bez niej :---(
Witam w słoneczny poranek :-)
Buziaczku Ty masz tak samo jak ja ... mąż chce gdzieś wypad zrobić na domek ale bez dzieciaczków no wiesz takie sam na sam ;-) z jednej strony brakuje mi takiej odskoczni ale jakoś nie mogę ..
Dziewczyny co dziś porabiacie ?
Buziaczku Ty masz tak samo jak ja ... mąż chce gdzieś wypad zrobić na domek ale bez dzieciaczków no wiesz takie sam na sam ;-) z jednej strony brakuje mi takiej odskoczni ale jakoś nie mogę ..
Dziewczyny co dziś porabiacie ?
Aga1983
Fanka BB :)
A my dziś z Karolinką znowu cały dzień same w domku siedzimy. Mąż poszedł na 16 godz. do pracy.Ale mnie to wkurza. A jutro ma pierwszy wolny dzien od 3 tygodnifajna praca nie ma co. Tak więc jeszcze troche chce tam popracować,no a potem planujemy jakis mały interesik, bo żeby jak się tyle pracuje to przynajmiej mieć z tego pieniądze a nie tak jak teraz.
Buziaczku ja też bez Karolinki nigdzie bym nie pojechała.Do tej pory najdłużej byłam bez niej na weselu od 21 do 2 w nocy i cały czas o niej myślałam,martwiłam się itp. No ale wszystko było oczywiście ok tylko ja taka przewrażliwiona jestem.
Ja myślę że już najwyższa pora dla mnie na drugie dziecko:-)ma się swoje lata
Buziaczku ja też bez Karolinki nigdzie bym nie pojechała.Do tej pory najdłużej byłam bez niej na weselu od 21 do 2 w nocy i cały czas o niej myślałam,martwiłam się itp. No ale wszystko było oczywiście ok tylko ja taka przewrażliwiona jestem.
Ja myślę że już najwyższa pora dla mnie na drugie dziecko:-)ma się swoje lata
reklama
Ago wiem cos o siedzeniu samej w domku mój mąz też pracowity czasem nawet na pare dni wyjeżdża ...
o fajnie że myślisz o następnej dzidzi ja już niestety ten rozdział zamknełam no chyba że w totka wygram :-) pozdrawiam
o fajnie że myślisz o następnej dzidzi ja już niestety ten rozdział zamknełam no chyba że w totka wygram :-) pozdrawiam