reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam Dziewczyny :-)
:-):-)
Ja tak tylko na chwilke, bo zmeczona jestem... zapraszam was do obejrzenia zdjec Blanci z nad morza - Bobasy - Blanusia - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne
Buziaczku - kupiłam Dawidkowi mleko "3". Wogle zauważyłam że jemu jest obojętnie które mleko pije i czy to jest to jego czy innej firmy.:tak:Chciałam się jeszcze zapytać czy kupujesz Blance chrupki kukurydziane? i gdzie? bo ja znaleźć tu nie mogę.
Moja Blancia ma tak samo ale nie chce pic sma:no:nie smakuje jej wogule:no:
Ja Blance kupuje chrupki kukurydziane w polskim sklepie , kupuje nawet te smakowe na zapas paczek kilka :tak:tak samo robie z kaszkami ryzowymi i tymi na sen:tak:bo szybko wykupuja :-D A Angielskie ciasteczka jej daje rozne , ze wszystkich firm :tak:daje nawet herbatniki takie zwykle maslane np. i wcina smialo :tak:

reklama
cześć dziewczyny
Marta - witam znowu, brawo dla Małego za nocniczeg i gadanie.:tak:
Agaa321, Buziaczku - dziękuję za odpowiedzi w spr. chrupek w UK :-)
Asiulinko - ta @ mnie też zaskoczyła:szok: a le mogłam coś przeczuwać bo 3 dni przed jadłam jak szalona od słodkiego do pikantnego. A teraz jestem ciągle zła, jeszcze pewnie z 2 @ jak się znowu przyzwyczaję:-(
Marika - tulaski dla Twojego Smyka, niech zdrowieje i przy antybiotyku pamiętaj o osłonie. Tulaski, tulaski, tulaski.
Co do obiadków to u nas bywa różnie, czasami jak Dawidek trafi na większy kawałek marchewki to cały obiad mamy zwymiotowany a czasami poradzi sobie ładnie. Pewnie to kwestia czasu jak się przyzwyczai do kawałków jedzenia.
Co do chorowania to tutaj (UK) DAwidek tylko lekki katarek i to narazie tyle. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu. Bo w Polsce to chorował prawie co 2 tyg. a średnio co 5 tyg. dostawał antybiotyk. A tu narazie spokój .... odpukać:tak::-).

Starsza córcia jeszcze śpi a Dawidek już od 6.30 na nogach i pokazuje w większości swoje niezadowolenie że już wstał:baffled:....

Witam
asiulinka dzięki antybiotyk dopiero teraz zaczął działać:) w nocy i rano nie było gorączki..:-D:tak:
co do pogody też mam nadzieję że będzie ładnie:)

Buziaczku zdjęcia Blanki rewelacyjne) jaka kamienista plaża:)
jasmina111 dzięki pamiętam o osłonie) lacidofil bierzemy:)

zmykam na kawusię życzę miłego dnia:) i ciekawego długie weekendu;-)

Buziaczku Twoja Blania cudna na zdjeciach:tak::-D Sliiczna czapeczka i buciki:tak:z checia tez bym kupila takie Amelce ale nie wiem czy te buciki to tu byly zakupione?
No i oczywiscie dydus z kubusiem rewelacja:-D A myslalas juz o tym od kiedy go zaczac odstawiac?Nie wiem kiedy jest najlepszy okres na to? u nas to pewnie bedzie z tym problem,bo moja nie chce usypiac bez:no: dydus musi byc:sorry2:

Pipsztyk dostał mlekowstrętu:angry::szok: i juz 3 dzień obywa się bez kaszek:-(.W sumie to z 50 ml wypił,nawet zmieniłam na zwykłego NAN-a,żeby inny smak był i NIC:baffled:.Dziś na śniadanie to zjadł zupkę groszkową a teraz to ziemniaczki z swojską wątróbką drobiową gotuję.:tak:

Agaa321, Buziaczku - dziękuję za odpowiedzi w spr. chrupek w UK :-)
Co do obiadków to u nas bywa różnie, czasami jak Dawidek trafi na większy kawałek marchewki to cały obiad mamy zwymiotowany a czasami poradzi sobie ładnie. Pewnie to kwestia czasu jak się przyzwyczai do kawałków jedzenia.
Co do chorowania to tutaj (UK) DAwidek tylko lekki katarek i to narazie tyle. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu. Bo w Polsce to chorował prawie co 2 tyg. a średnio co 5 tyg. dostawał antybiotyk. A tu narazie spokój .... odpukać:tak::-).
Nie ma za co:-)
Moja Blancia nigdy nie wymiotowala nam tak , ale nie lubi za bardzo zimnego jesc i czasem ma odruch wymiotny ...ale rzadko:tak:
Moja Blancia tez nie chorowala mi tylko raz miala tatamperaturke , i raz pozadny katarek i przy tym kaszelek i tyle z jej chorob i odpukac zeby nic sie nie przypaletalo:sorry2:
Buziaczku zdjęcia Blanki rewelacyjne) jaka kamienista plaża:)
Dobrze ze u Malego lepiej wiem co to znaczy choroba u takiego maluszka :-:)-(Duzo buziaczkow i zdrowka . z calego serca zycze naprawde :tak:
Buziaczku Twoja Blania cudna na zdjeciach:tak::-D Sliiczna czapeczka i buciki:tak:z checia tez bym kupila takie Amelce ale nie wiem czy te buciki to tu byly zakupione?
No i oczywiscie dydus z kubusiem rewelacja:-D A myslalas juz o tym od kiedy go zaczac odstawiac?Nie wiem kiedy jest najlepszy okres na to? u nas to pewnie bedzie z tym problem,bo moja nie chce usypiac bez:no: dydus musi byc:sorry2:
Dziekuje :tak:a czapeczke i smoczek zgubilismy nad morzem Blania gdzies wyrzucila :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale kupimy druga :tak:bo jest sliczna strasznie :-D
Buciki kupilam w Clarks , zaplacilam £20. Sa rewelacyjne naprawde polecam Ci stopka sie nie poci, sama skorka mieciutkai wygodna buciki sie wyginaja a na pietce dobrze trzymaja sa wieksze by dorosla do nich troszeczke i maja duzo miejsca na paluszki . Moja Blania ma co jakis czas ''okres nie''ze sama odrzuca monia , np. teraz ma dni ze bez monia zasypia i nie chce go wogule wypluwa . samam musze jej dawac na sile by sie zamknela jak placze strasznie :-Dale ona i tak nie chce :no:
mysle ze okolo 2 roczka odrzucimy Monia chya ze sama z niego zrezygnuje wczesniej :sorry2:

Pozdrawiam ja zmykam sprzatac podloge bo znow odwidzi nas kolezanka z Szymciem i beda sie bawic z Blancia na podlodze wiec musi byc czysciutka :-D:tak::-) do wieczorka :-)

Buziaczek, pewnie wszyscy szykują się na majówkę ;)
Natomiast jeśli chodzi o smoczki, to Łucja w ogóle nie kuma do czego one służą - teraz jednego traktuje jak gryzaka (w ogóle dałam jej go właśnie, żeby sobie dziąsła masowała; ma jeszcze gryzaka dziąsełko Tommee Tippee i też namiętnie go podgryza) - ale wcale mnie to nie martwi, nie będę musiała jej odzwyczajać ;)
Blania na zdjęciach śliczna :)

Ja nadal należę do grona szczęśliwców, których jeszcze nie nawiedziła @ :-):-D

A czy pisałam Wam już, że Łucja nauczyła się schodzić tyłem z łóżka (naszego)? I jeszcze jak zejdzie, to sama sobie bije brawo ;-):-D jestem z niej dumna :)

reklama
Do góry