a u nas
Sławek od tygodnia staje sam tak porządnie w łóżeczku czy przy kanapie
ma 6 zębów, waga 11 kilo
A młoda w piątek ma 4 urodzinki.
Też się czuję tu nie co obco, kiedyś próbowałam pisać to miałam wrażenie że nikt moich postów nie czyta..więc "uciekłam"
Blania tez slina stoi sama puszcza sie i nie chce zadnej pomocy naszej , dala juz nawet kilka kroczkow pojedynczych sama do nas na krotkich odcinkach ale to zawsze cos
Gratulujemy zebnego usmieszku u Nas tylko wciaz 2 zabki
, waga tez sliczna Blania to okruszek
Ja zawsze czytam posty, i staram sie odpisac ale przez jakis czas nie mialam internetu bo mialam przeprowadzke ale teraz juz na swoim mamy net i siedze wieczorami tutaj i czytam ;-)
No to super, juz dzis skladam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO zanim znow znikniesz , i nie przeczytasz
Hej nie pisze ostatnio bo mam problemy z M, wiecie coś nie możemy się dogadać.
Iiwka i julkowa współczuje rozłąki, nam by się przydała, zresztą ja i tak całe dnie sama z małą chyba nie zauważyła bym różnicy
.
Milenka łobuzuje strasznie, daje popalić, ciężko mi bo niemam żadnej pomocy.
Pozdrawiam i spokojnej nocki życze:-).
Zanetko - Glowa do gory Kochana , chyba przechodzisz to co Ja,rozumiem Cie bardziej niz Ci sie wydaje...:-( tez ciagle jakies spiecia i ciche dnie miedzy Mna a Mezem,dzis sie troszke uspokoilo ale nzow cos cuduje...ale mezczyzni to juz taki narod .. ale musze to jakos powoli ratowac bo chce zeby Blancia miala Tatusia swojego przy Sobie. Tez ciagle siedze sama z dzieckiem w domu, teraz poznalam kolezanke ktora jest starsza od Mnie o niewiele i zgadalysmy sie i razem chodzimy na spacerki to moja jedyna kolezanka na obczyznie:-
-( Jesli chcesz pogadac zapraszam na GG
zawsze sluze pomoca ;-) My Kobiety musimy sobie dawac rade
Tez czasem chce uciec od tego zabrac Mala i wrocic na jakis czas do Polski ale wiem ze to niczego dobrego nie wrozy ...
Blania tez lobuzuje ale stram sie znia spedzac aktywnie czas , by wieczorkiem zasnela i ja miala dla sibeie troszke czasu
ale pomoc meza nie powiem napewno by sie przydala .....
Ankami - Sliczna jest Twoja Malenka a jaki ma usmieszek budyniowaty
slodkosci