reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

oj buziaczku buziaczku:) dlaczego w nie miły:crazy:;-)?? napisałam najdelikatniej jak tylko mogłam..a nie wpadamy by kogoś wkurzać tylko bardzo się tu zadomowiłyśmy..i czasem zwracamy delikatnie uwagę czy coś sugerujemy..dla dobra wszystkich prawda?;-)

reklama
oj buziaczku buziaczku:) dlaczego w nie miły:crazy:;-)?? napisałam najdelikatniej jak tylko mogłam..a nie wpadamy by kogoś wkurzać tylko bardzo się tu zadomowiłyśmy..i czasem zwracamy delikatnie uwagę czy coś sugerujemy..dla dobra wszystkich prawda?;-)

Mariczka jak sama juz zauwazylas 'nigdy' nie piszecie tutaj z Nami,:no: rzadko sie to zdarza:baffled: odzywacie sie jak jest cos nie tak:sorry2:, juz nie pamietam zebyscie sie ujawnialy normalnie i pisaly z Nami , troszke to Mnie wkurza ze tylko jak cos jest nie tak :dry:.
Ja wiem ze to bylo najdelikatniejsze z Twojej strony hehe:-D
A jak tam Twoje Maluszki , No Coreczka to juz duza dziewczynka ale jak Synus sie rozwija ??

Buziaczku, na otwartym w pewnym momencie pojawiło się tyle nowych Dziewczyn, że osobiście czuję się tu nieco obco. Nie raz już chciałam napisać co u nas, ale myślałam sobie: a kogo to zainteresuje, prawie nikt mnie tu nie zna - i w końcu rezygnowałam.
W skrócie mogę Ci napisać, że Łu ruchowo rozwija się super, ale wykryto u niej wadę serca (tętniaka przegrody międzyprzedsionkowej z dziurką na jego szczycie i strunę rzekomą w lewej komorze) i ma AZS przez co dużo później zaczęła dostawać inne pokarmy niż cyc. Teraz już jest na dobrej drodze.
A ja po cichu śledzę sobie poczynania Twojej Blanki i widzę, że podobna z niej szelma do mojej Łu ;-):-)

a u nas:) Sławek od tygodnia staje sam tak porządnie w łóżeczku czy przy kanapie:) ma 6 zębów, waga 11 kilo:)
A młoda w piątek ma 4 urodzinki.
Też się czuję tu nie co obco, kiedyś próbowałam pisać to miałam wrażenie że nikt moich postów nie czyta..więc "uciekłam":sorry2:

Hej nie pisze ostatnio bo mam problemy z M, wiecie coś nie możemy się dogadać.

Iiwka i julkowa współczuje rozłąki, nam by się przydała, zresztą ja i tak całe dnie sama z małą chyba nie zauważyła bym różnicy:baffled:.

Milenka łobuzuje strasznie, daje popalić, ciężko mi bo niemam żadnej pomocy.
Pozdrawiam i spokojnej nocki życze:-).

Buziaczku, na otwartym w pewnym momencie pojawiło się tyle nowych Dziewczyn, że osobiście czuję się tu nieco obco. Nie raz już chciałam napisać co u nas, ale myślałam sobie: a kogo to zainteresuje, prawie nikt mnie tu nie zna - i w końcu rezygnowałam.
W skrócie mogę Ci napisać, że Łu ruchowo rozwija się super, ale wykryto u niej wadę serca (tętniaka przegrody międzyprzedsionkowej z dziurką na jego szczycie i strunę rzekomą w lewej komorze) i ma AZS przez co dużo później zaczęła dostawać inne pokarmy niż cyc. Teraz już jest na dobrej drodze.
A ja po cichu śledzę sobie poczynania Twojej Blanki i widzę, że podobna z niej szelma do mojej Łu ;-):-)
Witaj Ankami super ze sie odezwalas, nawet nie wiecie jak Was tutaj brakuje:-( Dziewczyny juz nie raz pisalam zebyscie sie ujawnily i porozmawialy z Nami. :sorry2:
Owszem dolaczylo do Nas kilka Mamus nowych ale to dzieki Nim wsumie mam jeszcez z kim tu pisac ..:tak:ale One wszystkie sa bardzo mile , sympatyczne i napewno by chetnie sie zapoznaly ze ''starymi'' Lipcoweczkami, milo by bylo rozmawiac w wiekszym gronie i cieszysc sie wspolnie macierzynstwem :tak:naprawde;-)
I nie mow tak ze nikt Cie nie zna,nie czuj sie obco u SIEBIE:-) i ze nikt nie chcial by z Toba rozmaiwac , bo to nie prawda.
Bardzo Mi przykro ze wykryto to u Malej Lucji:-:)-:)-(
Ja nawet nie wiem co to jest za rodzaj choroby, a jak sie czuje?
Da sie to wyleczyc czy trzeba jakos operacyjnie czy jak ? przepraszama ale naprawde nie wiem co to za wada, ale wierze ze bedzie dobrze tak jak mowisz .Przesylamy dla Niej duzo buziaczkow i mnostwo zdrowka , oby jak najszybciej ta wada zniknela i Lu byla pelna zdrowia w calej okazalosci.. :tak::tak::tak: Buziaczki Ankami dla Ciebie i Lucji !

Ja czytam wszystkie, a to prawda nieznamy się więc tak dziwnie mi coś odpisywać,
11kg to ładnie waży, 6 ząbków to dużo! gratulacje dla Sławeczka. Moja Milenka ma 1 i to od niedawna. Moja jeszcze nie staje, wszystko przed nami.
Pozdrawiam

a u nas:) Sławek od tygodnia staje sam tak porządnie w łóżeczku czy przy kanapie:) ma 6 zębów, waga 11 kilo:)
A młoda w piątek ma 4 urodzinki.
Też się czuję tu nie co obco, kiedyś próbowałam pisać to miałam wrażenie że nikt moich postów nie czyta..więc "uciekłam":sorry2:
Blania tez slina stoi sama puszcza sie i nie chce zadnej pomocy naszej , dala juz nawet kilka kroczkow pojedynczych sama do nas na krotkich odcinkach ale to zawsze cos :tak:
Gratulujemy zebnego usmieszku u Nas tylko wciaz 2 zabki:-p, waga tez sliczna Blania to okruszek:-D
Ja zawsze czytam posty, i staram sie odpisac ale przez jakis czas nie mialam internetu bo mialam przeprowadzke ale teraz juz na swoim mamy net i siedze wieczorami tutaj i czytam ;-)
No to super, juz dzis skladam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO zanim znow znikniesz , i nie przeczytasz:-p
Hej nie pisze ostatnio bo mam problemy z M, wiecie coś nie możemy się dogadać.

Iiwka i julkowa współczuje rozłąki, nam by się przydała, zresztą ja i tak całe dnie sama z małą chyba nie zauważyła bym różnicy:baffled:.

Milenka łobuzuje strasznie, daje popalić, ciężko mi bo niemam żadnej pomocy.
Pozdrawiam i spokojnej nocki życze:-).
Zanetko - Glowa do gory Kochana , chyba przechodzisz to co Ja,rozumiem Cie bardziej niz Ci sie wydaje...:-( tez ciagle jakies spiecia i ciche dnie miedzy Mna a Mezem,dzis sie troszke uspokoilo ale nzow cos cuduje...ale mezczyzni to juz taki narod .. ale musze to jakos powoli ratowac bo chce zeby Blancia miala Tatusia swojego przy Sobie. Tez ciagle siedze sama z dzieckiem w domu, teraz poznalam kolezanke ktora jest starsza od Mnie o niewiele i zgadalysmy sie i razem chodzimy na spacerki to moja jedyna kolezanka na obczyznie:-:)-( Jesli chcesz pogadac zapraszam na GG:tak: zawsze sluze pomoca ;-) My Kobiety musimy sobie dawac rade :tak::happy:Tez czasem chce uciec od tego zabrac Mala i wrocic na jakis czas do Polski ale wiem ze to niczego dobrego nie wrozy ...:no::no::no:
Blania tez lobuzuje ale stram sie znia spedzac aktywnie czas , by wieczorkiem zasnela i ja miala dla sibeie troszke czasu :tak:ale pomoc meza nie powiem napewno by sie przydala .....:sorry2:

Ankami - Sliczna jest Twoja Malenka a jaki ma usmieszek budyniowaty :tak:slodkosci

Buziaczku, tętniak to taka wypustka, która ma szansę się wchłonąć, trzeba co jakiś czas kontrolować serce (echo, EKG), a struna zostaje na całe życie. Niewskazany jest wysiłek, ale weź to wytłumacz mojej Łucji - wszędzie jej pełno ;) wczoraj nauczyła się sama bić sobie brawo i klepie w dłonie zadowolona nawet na stojaka ;)
Za to jest całkowicie szczerbata :) Ale od dłuższego czasu już się męczy, tylko nic nie wychodzi (a już w grudniu, gdy się zachłysnęła i trafiliśmy z nią do szpitala, to pani doktor mówiła, że dziąsła rozpulchnione i lada chwila powinny być zęby :baffled:).
Najbardziej martwiło mnie to AZS, bo Łu strasznie się drapała, wzięliśmy ją do naszego wyra i trzymałam ją za rękę, żeby nie szorowała pazurami po klatce piersiowej. A z basenu trzeba było zrezygnować.
Niemniej przy tym wszystkim Łucja jest strasznie radosnym dzieciakiem. I gaduła z niej okropna.
A najfajniej to tańczy, jak tylko usłyszy jakąś melodię :)
Dzięki za buziaki. Wy też się zdrowo trzymajcie

reklama
Do góry