Masz calkowita racje..popieram.Mi tam jest wszystko jedno czy tu ktos pisze czy nie, jak pisze i do kogo... W koncu to tylko forum...;-)
Zycze wszystkim udanego weekendu...
reklama
marika
Fanka BB :)
No i znowu dalam sie sprowokowac i wzielam udzial w zbednej dyskusji... a to nie lezy w mojej naturze... Mi tam jest wszystko jedno czy tu ktos pisze czy nie, jak pisze i do kogo... W koncu to tylko forum...;-)
Zycze wszystkim udanego weekendu...
mi nie jest wszystko jedno do kogo pisze-bo poznałam tu naprawdę fajne dziewczyny, zżyłam się z nimi itp, może to tylko forum,internet itp ale fajnie jest mieć się z kim podzielić radami, smutkami czy jakimiś fajnymi nowinami.....albo zapytać jeśli czegoś nie wiem.
I staram się mieć do tych dziewczyn szacunek pisząc w miarę normalnie-nie koniecznie idealnie bo i mi pomyłki się zdarzają...
tyle kończę też ten temat chyba że mocno mnie coś wpieni;-)
Też życzę udanego weekendu, szczególnie bezstresowego;-)
marika
Fanka BB :)
Zadymka nie tylko za oknem
witaj Aniu gdzie ty się podziewasz?:-);-)
witaj Aniu gdzie ty się podziewasz?:-);-)
No przecież na zamkniętym . Jakoś tak wychodzi, że tam piszę. Nie chce mi się dwa razy tego samego przepisywać
anka26_x_07
Mama Laury :)
Czesc dziewczyny:-)
Mam dwie kumpele u siebie na weekend wiec chcialam sie tylko zameldowac i uspokoic ze jeszcze nie rozdwajam sie
Mam dwie kumpele u siebie na weekend wiec chcialam sie tylko zameldowac i uspokoic ze jeszcze nie rozdwajam sie
julkowa
Agentka 002 :-)
WITAM
Wróciłam od lekarza :
-w czwartek mam się zgłosić do szpitala
-diagnoza:za mało wód płodowych
-jak powiedziała moja lekarka"zrobimy małą prowokację, na skutek braku skurczy"
-zaczynam sie bać
-z drugiej strony jak pomyślę że za tydzień mogę mieć w rękach swoją kruszynkę to robi mi się ciepło na sercu
Wróciłam od lekarza :
-zaczynam sie bać
-z drugiej strony jak pomyślę że za tydzień mogę mieć w rękach swoją kruszynkę to robi mi się ciepło na sercu
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Anka 26,07 milo ze sie odezwalas, juz wlasnie sie zastanawialam czy oby nie zaczelas sie rozdwajac dobrze ze nie bedziesz sama.
Julkowa no...no...za malo wody pilas--nieladnie ale ja nie jestem lepsza jakos mi nie bardzo wychodzi wlewanie wody w organizm. Za tydzien to juz bedziesz miala 38tc tak wiec ciaza donoszona, spokojnie mozesz sie rozdwajac
Trzymam kciuki.
Julkowa no...no...za malo wody pilas--nieladnie ale ja nie jestem lepsza jakos mi nie bardzo wychodzi wlewanie wody w organizm. Za tydzien to juz bedziesz miala 38tc tak wiec ciaza donoszona, spokojnie mozesz sie rozdwajac
Trzymam kciuki.
reklama
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
WITAM
Wróciłam od lekarza :
-zaczynam sie bać
Ojej ja też idę w czwartek na oddział to może urodzimy w tym samym dniu :-) Julkowa opowiedz dokładnie co Ci robili dzisiaj. Jakie badania i jak one wyglądają?