reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebrra moje bedzie spało w sypialni z nami w tym wiklinowym koszu a od ok 6 m-cy będe przenosiła na noc do pokoiku dzieci tzn teraz Julkowego :-) i beda spać razem.... ja się nie przeprowadzam to do mnie się maluch wprowadzi... ;-)

reklama
zeberrko zważając na moją sytuację małżeńską - nie widzę innego wyjścia- będziemy z Malwinką na siebie "skazane" :-D pełna alienacja

Hej ale jak to z tym wątkiem? ja myślałam że to będzie w lipcowych mamach na głównej stronie(naszej) i że będziemy wpisywać jakieś hasło coś?...

Wróciłam od lekarza z Olą po drodze apteka i sklep-jestem finansowo wydojona.. :dry::dry::dry:
Olka ma troszkę zawalone gardełko i jakieś lekarstwo antybiotyko-podobne dostaje-taką zawiesinę. No i krople do oczek mam jej wkrapiać i lek przeciwalergiczny CLARETINE..

reklama
Do góry