marika
Fanka BB :)
Bazylko tak śpiworek to to co piszesz Ankami ci podała link
Pastela-dokładnie leże na plecach i dlatego mam trudności z oddychaniem...leżenie na boku (prawym)mi tez nie odpowiada bo boli mnie strasznie miednica a ból promieniuje aż na brzuch..i to jest nie do wytrzymania:-(
leżenie na brzuchu odpada hahaha, jedynie lewy bok ale ile można na jednym wytrzymać...
I jeszcze jedno wracając do tej oliwki kupie ale tą w żelu..może być bo takiej lejącej nie cierpię...smarowałam się jak byłam z Olą w ciązy tą bambino-ciarki mi przechodzą jak mam takie "tłuste" dłonie ble.. teraz pytanie pisałaś że na mokrą skórę...ale co po kąpieli tak? i wytrzeć się potem mam ręcznikiem czy stać pół godziny nago i czekać aż się samo wszystko wchłonie?:sick::sick:głupie pytanie ale nie wiem...
Pije dzisiaj już trzecią inkę-ja nie wiem kac jakiś? ale od czego?
Teraz dla odmiany dowcip:
Stary Żyd dawał do gazety nekrolog po swojej żonie i spytał o cenę.
- Do pięciu wyrazów za darmo.
- Nooo... toniech będzie: Zmarła Zelda Goldman.
- Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy.
- To niech będzie - Zmarła Zelda Goldman,sprzedam Opla.
Pastela-dokładnie leże na plecach i dlatego mam trudności z oddychaniem...leżenie na boku (prawym)mi tez nie odpowiada bo boli mnie strasznie miednica a ból promieniuje aż na brzuch..i to jest nie do wytrzymania:-(
leżenie na brzuchu odpada hahaha, jedynie lewy bok ale ile można na jednym wytrzymać...
I jeszcze jedno wracając do tej oliwki kupie ale tą w żelu..może być bo takiej lejącej nie cierpię...smarowałam się jak byłam z Olą w ciązy tą bambino-ciarki mi przechodzą jak mam takie "tłuste" dłonie ble.. teraz pytanie pisałaś że na mokrą skórę...ale co po kąpieli tak? i wytrzeć się potem mam ręcznikiem czy stać pół godziny nago i czekać aż się samo wszystko wchłonie?:sick::sick:głupie pytanie ale nie wiem...
Pije dzisiaj już trzecią inkę-ja nie wiem kac jakiś? ale od czego?
Teraz dla odmiany dowcip:
Stary Żyd dawał do gazety nekrolog po swojej żonie i spytał o cenę.
- Do pięciu wyrazów za darmo.
- Nooo... toniech będzie: Zmarła Zelda Goldman.
- Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy.
- To niech będzie - Zmarła Zelda Goldman,sprzedam Opla.