reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Grubelku-też tak mam...dostałam parę groszy dla siebie (chciałam kupić sobie wagę łazienkową..jakiś kosmetyk coś..)a młodej kupiłam buciki, kolorowankę, kredki..i co rusz coś dostaje...a sobie nic:baffled: nie wiem czemu tak jest...zaspokaja to moje potrzeby, jak jej coś kupię:tak:(chociaż młoda bogatsza jak ja, bo w skarbonce ma już sporo kasy:-p

reklama
na liście lipcowych mam...robi się niebiesko.. dominują chłopaki:zawstydzona/y::-p
A teraz pytanie:
CZY KTOś JESZCZE ZAMIERZA ZMIENIAć PłEć SWOJEJ DZIDZI?? BO MAM TAK CO CHWILę ZMIENIAć??:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:(hihihi)

a tak w ogóle to mnie to przeraża że tym kobitkom siusiaki tak wyrastają:-p:baffled::happy:....
Grubelku jak na razie z bułki siusiak...na szczęście nie na odwrót!:szok::laugh2::laugh2:

Witam w pochmurną sobotę;-)

Temat tolerancji, tolerancyjnie omijam.....
Ja również uwielbiam kupować dla Krzysia i dzidzi, bardziej niż sobie:tak: :-(
I RÓWNIEŻ nie mogę doczekać sie połówkowego usg, to już w środe, w 1 dzień wiosny o 10:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Marika to straszne jest, mąz powiedział że nie kupi mi szafki do pokoiku dzieci (a mi się już trochę przestaje w Julkowych szafkach mieścić...), a chciałam dla maluszka miec oddzielną... :baffled: Ale z tym zaspokajaniem potrzeb to masz rację, sobie z przymusu a dzieciom z przyjemnością idla przyjemnosci :-)
Mam nadzieję że już koniec tych zmian płci... :szok: :szok: :szok:

Ewo ja też w środe tylko ok 16 jak się uda, bo mój lekarz ma dyzur w szpitalu i mam do niego najpierw zadzwonic czy mogę przyjśc. Tak normalnie to już mi robił połówkowe 2 tyg temu... a teraz chce w szpitalu bo tam jest większe usg i od niedawna 4d. mam nadzieję że się uda... ;-)

Pastela już dopisałam-sorki że wcześniej tego nie zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2:

Wiecie co ja to od jutra nie jem słodyczy...:no::zawstydzona/y::-p za dużo sobie pozwalam oj za dużo, w prawdzie w mojej diecie jest sporo owoców, warzyw, ale ja cały czas coś jem...to normalnie nie ja! już nie chodzi o wagę ale o sam fakt że taki łażący śmietnik wszystko wciągam-wstyd(czy to tasiemiec??:laugh2::laugh2:)

Marika, gdzieś tam wcześniej pytałaś ile mam wzrostu - 168 albo 169 cm.

I nie róbcie już więcej tych chłopaków, gdzie są babeczki? ;)

Fakt, moich znajomych dzieci to też w większości chłopcy, na 7 par tylko dwie mają córeczki.. Będą miały powodzenie ;)

reklama
Do góry