reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ewa podsunęłas mi pomysł! Bazie! Potem pójdę zobaczyć czy już cos w lesie wyrosło i jeszcze gałązki brzozy... zupełnie o tym zapomniałam :baffled: Przeciez wiosna już! :-)

reklama
chcialam Wam pokazać moją Lenkę ale mi nie wyszło, biorę przykład z Ankami i zabieram sie do roboty, wiec do wieczora dziewczyny

Oj Zebrra, na żadne ;) napisałam, że jestem po zakupach, bo musiałam coś na śniadanie dokupić ;)
A teraz do lekarza, na cmentarz, potem faktycznie zakupy ale spożywcze i może jakieś kosmetyki, no i pójdę skreślić kilka liczb, bo kumulacja - może coś się trafi ;)
Uciekam zatem, miłego dnia Wam, Dziewczyny, życzę :)

Zebrra ja ostatnio też chciałam okna umyć ale mąż mnie ochrzanił i sam się za nie zabrał ;-)
A ja też mam dzisiaj dużo energii, zakupy zrobione, w domu posprzątane, pranie wstawione :tak: Może to przez ten wczorajszy basen mam więcej wigoru ;-)

A dzisiaj ide na 13 do gina i może w końcu dowiemy się co mi tam w brzuszku szaleje, chyba że robi to na złość i nie pokaże :tak: Później dam znać co i jak a narazie idę zrobić jakiś obiadek :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Witaj Negri :)
Wiesz, ja jestem pewna, że Olaf zabrałby się za okna jeśli tylko miałby czas... a jeśli ja mam czekać do weekendu, kiedy mamy jedyne chwile, które spędzamy razem, to wolę sama umyć i w weekend będziemy mieć czas dla siebie... :)

Cześć dziewczynki
ja na usg idę dopiero w sobotę. Już nie mogę się doczekać!
A to oczyszczanie które miałam, bo widzę że wzbudziło niemałe zainteresowanie ;) nazywa się mikrodermobrazja, wspaniała rzecz! buzię mam dzisiaj jak niemowlę.
Miłego dnia laseczki!

reklama
Zebrra wiem dokładnie o czym mówisz bo ja też uwielbiam spędzać każdą wolną chwile z mężusiem a jak mam brudne okna to też nie mogę na nie patrzeć. A w weekend chce dać Maćkowi wolne od pracy i z reguły chodzimy tylko na rynek po świeże pieczywko i warzywa a później zamykamy drzwi i nikogo nie ma w domu ;-) Ale niestety Maciek jest informatykiem i pomaga znajomym po godzinach albo ma prywatnych klientów i dlatego ma w tygodniu mało czasu a teraz w weekend też jedziemy do mojego kuzyna bo kupuje kompa no i kolejna sobota w plecy :-(
Dobra lece się szykować do lekarza bo jeszcze do mamy muszę wejść ;-) Trzymajcie kciuki żeby moje maleństwo pokazało co tam ma między tymi nóżkami :tak: hihihihi Do zobaczonka i miłego dnia
P.S. zapomniałam napisać że jakbyście chciały zobaczyć co za pulchne ciasteczko ze mnie to dajcie znać a wrzuce linka do stronki ze zdjęciami :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Do góry