reklama
Witam,
rany, Wy zawsze już skoro świt rządzicie na forum a ja zanim wygonię Mariusza z domu to robi się po 9 (a Mariolek na 9 powinien być już w pracy ).
Wczoraj na szczęście udało mi się go namówić, żeby obciął mi włosy - co za ulga
A dziś lecę awaryjnie do gina wypytać o te leki na alergię, bo jak taka pogoda się utrzyma, to coś czuję, że szybko będę ich potrzebować.
rany, Wy zawsze już skoro świt rządzicie na forum a ja zanim wygonię Mariusza z domu to robi się po 9 (a Mariolek na 9 powinien być już w pracy ).
Wczoraj na szczęście udało mi się go namówić, żeby obciął mi włosy - co za ulga
A dziś lecę awaryjnie do gina wypytać o te leki na alergię, bo jak taka pogoda się utrzyma, to coś czuję, że szybko będę ich potrzebować.
zebrra
Potrójna mama :)
Grubelku oczywiście, że jestem zadowolona
zebrra
Potrójna mama :)
Kochane, no jak ja nie umyję tych okien to do lipca zarosną... a lubię widzieć co jest za oknem )
Poza tym zegnanie zimy ma dla mnie symbloiczne znaczenie, bo jestem ciepłolubna )
Jazztina nie mylisz się
Poza tym zegnanie zimy ma dla mnie symbloiczne znaczenie, bo jestem ciepłolubna )
Jazztina nie mylisz się
Jazztina, właściwie to ja sama się obcinam a Mariusz tylko poprawia no i z tyłu mi pomaga. Zabrakło wczoraj siły i chęci na farbowanie, więc muszę kilka dni połazić z takim nijakim kolorem, bo dziś na pewno nie zdążymy (wieczorem do teatru się wybieramy)
Zebrra, a co do okien - też już nie mogę na nie patrzeć, zasyfione okrutnie, ale mieszkam na parterze i wiem, że za miesiąc będą wyglądać jak przed myciem Więc chyba poczekam aż naprawdę zrobi się ciepło a ja do końca wyzdrowieję.
Jazztina, jeśli chodzi o wiek, to musisz się policytować z Milą zdaje się
Jazztina, jeśli chodzi o wiek, to musisz się policytować z Milą zdaje się
Też bym umyła okna ale troche sie boję, bo lekarz juz przezornie kaze mi uważac i rodzina by narobiła rabanu, moj maz całe dnie w pracy a jak przychodzi weekend to tez chciałabym zeby miał chwile wytchnienia ,ale obiecał ze kogos weźmiemy do tych okien wiec jest nadzieja ze ujrze niedługo wiosne przez okna:-)
reklama
Ankami - do teatru? Hoho. Na co się wybieracie?
Mnie też się marzy fryzjer. Ale postanowiłam, że zapuszczę włosy i grzywkę. Bo miałam taką kruciutką a teraz chcę się jej pozbyć. I mam taką nijaką tą fryzurę. Ale trudno. Spróbuję wytrwać
Zebrra - uważaj z tym myciem okien. Mnie ostatnio lekarka zjechała za samo wieszanie firanek . Ponoć nie wolno.
Ja zagoniłam chłopa do okien. Niech myje!
Jazztina - czemu najstarsza????? Przecież my tu wszystkie piękne i młode!!
Mnie też się marzy fryzjer. Ale postanowiłam, że zapuszczę włosy i grzywkę. Bo miałam taką kruciutką a teraz chcę się jej pozbyć. I mam taką nijaką tą fryzurę. Ale trudno. Spróbuję wytrwać
Zebrra - uważaj z tym myciem okien. Mnie ostatnio lekarka zjechała za samo wieszanie firanek . Ponoć nie wolno.
Ja zagoniłam chłopa do okien. Niech myje!
Jazztina - czemu najstarsza????? Przecież my tu wszystkie piękne i młode!!