reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Poskacz, poskacz, to będzie prawdziwy test i daj znać (o ile Cię nie zamkną!)
zebrra
Powiem Wam szczerze, ze jeśli chodzi o łóżeczko to powinnyśmy przenieść się na wątek zakupowy... no, ale skoro już tu jesteśmy, to ja polecam najzwyklejsze łóżeczko jakie tylko można kupić, zwłaszcza, że za jakiś czas jest pogryzione... ewentualnie dodatkowo szuflada jeśli komuś zależy na oszczędności miejsca...
Alkmena
mama 2007 i 2015
Witam - piękny słoneczny poranek :-) u mnie 15 st. i cieplutko Mąż właśnie woskuje samochód a ja jem śniadanko Miło było obudzić się obok niego - niestety prawie co weekend ma delegacje no ale co zrobić - jedziemy dziś na zakupy i do Imaxu
Anna - wracajac jeszcze na chwilę do tych łóżeczek - ta blokada jest w kształcie litery U, wsadza się w dwa otwory na płozie dolnej i górnej. Łóżeczko nie jest stabilne w 100%, jeśli jednak planowałabyś kupić to tak jak mówił mój mąż najlepiej po obu stronach "U" wstawić kawałki gumy... i wtedy stoi prosto i się nie będzie bujać. Zadzwoń do KLUPŚ i spytaj czy w Twojej miescowości są sklepy, które kupują od nich łóżeczka... a jak nie u Ciebie to w najbliższej okolicy KLUP? - meble dzieci꣥
zebra - dlaczego pogryzione? Dzieci to małe gryzonie?;-)
Anna - wracajac jeszcze na chwilę do tych łóżeczek - ta blokada jest w kształcie litery U, wsadza się w dwa otwory na płozie dolnej i górnej. Łóżeczko nie jest stabilne w 100%, jeśli jednak planowałabyś kupić to tak jak mówił mój mąż najlepiej po obu stronach "U" wstawić kawałki gumy... i wtedy stoi prosto i się nie będzie bujać. Zadzwoń do KLUPŚ i spytaj czy w Twojej miescowości są sklepy, które kupują od nich łóżeczka... a jak nie u Ciebie to w najbliższej okolicy KLUP? - meble dzieci꣥
zebra - dlaczego pogryzione? Dzieci to małe gryzonie?;-)
zebrra
Witaj Alkmena :0 U mnie tez w końcu wyszło słoneczko i od razu humor lepszy
Dzisiaj wieczorkiem wybieram się na babski wieczór, więc trochę się odprężę
nawet nie wiesz jakieAlkmena pisze:zebra - dlaczego pogryzione? Dzieci to małe gryzonie?;-)
Dzisiaj wieczorkiem wybieram się na babski wieczór, więc trochę się odprężę
marika
Fanka BB :)
Zebrra ja już padam....ugotowałam mleko kondensowane na karmel(3 godziny cholerstwo musi siedzieć we wrzątku) porobiłam kremy, pokroiłam warzywa na sałatkę, usmażyłam mięsko a jeszcze trzeba wszystko ogarnąć troszkę i siebie
Anna ja wykasuje ten link, bo wczoraj jakaś głupawa mnie wzięła-przez czysty przypadek..., jak już sama napisałam koniec tematu;-)
Anna ja wykasuje ten link, bo wczoraj jakaś głupawa mnie wzięła-przez czysty przypadek..., jak już sama napisałam koniec tematu;-)
zebrra
A nie mówiłam??? Kochana teraz niestety nie mamy tyle pary co przed ciążą... Weź odpocznij pół godziny, to trochę siły nabierzesz...
zebrra
Dziewczyny, może któraś z Was zdecyduje się pomóc Kacperkowi???
reklama
Kurna, od wczoraj nie zaglądałam a Wy tyle naprodukowałyście ze godzinę musiałam nadrabiać!
Marika, ile razy mowiłam, że lekarz mi na usg powiedział "Z TEJ BUŁECZKI JUŻ RACZEJ NIC NIE WYROŚNIE"??!!!!!!!! Po dupsku będę lać )
Marika, ile razy mowiłam, że lekarz mi na usg powiedział "Z TEJ BUŁECZKI JUŻ RACZEJ NIC NIE WYROŚNIE"??!!!!!!!! Po dupsku będę lać )