reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Hm...o tym nie pomyślałam. A tu takie zabezpieczenie to może puścić. Pojeżdzę po sklepach i się zastanowię. Najwyżej w ramach próby sama wskoczę do łóżeczka i poskaczę :-D

reklama
Powiem Wam szczerze, ze jeśli chodzi o łóżeczko to powinnyśmy przenieść się na wątek zakupowy... no, ale skoro już tu jesteśmy, to ja polecam najzwyklejsze łóżeczko jakie tylko można kupić, zwłaszcza, że za jakiś czas jest pogryzione... ewentualnie dodatkowo szuflada jeśli komuś zależy na oszczędności miejsca...

Witam - piękny słoneczny poranek :-) u mnie 15 st. i cieplutko :) Mąż właśnie woskuje samochód a ja jem śniadanko :) Miło było obudzić się obok niego - niestety prawie co weekend ma delegacje :baffled: no ale co zrobić - jedziemy dziś na zakupy i do Imaxu :)

Anna - wracajac jeszcze na chwilę do tych łóżeczek - ta blokada jest w kształcie litery U, wsadza się w dwa otwory na płozie dolnej i górnej. Łóżeczko nie jest stabilne w 100%, jeśli jednak planowałabyś kupić to tak jak mówił mój mąż najlepiej po obu stronach "U" wstawić kawałki gumy... i wtedy stoi prosto i się nie będzie bujać. Zadzwoń do KLUPŚ i spytaj czy w Twojej miescowości są sklepy, które kupują od nich łóżeczka... a jak nie u Ciebie to w najbliższej okolicy KLUP? - meble dzieci꣥

zebra - dlaczego pogryzione? Dzieci to małe gryzonie?;-)

Zebrra ja już padam....ugotowałam mleko kondensowane na karmel(3 godziny cholerstwo musi siedzieć we wrzątku:dry:) porobiłam kremy, pokroiłam warzywa na sałatkę, usmażyłam mięsko a jeszcze trzeba wszystko ogarnąć troszkę i siebie:szok::cool2:

Anna ja wykasuje ten link, bo wczoraj jakaś głupawa mnie wzięła-przez czysty przypadek..., jak już sama napisałam koniec tematu:tak:;-)

reklama
Kurna, od wczoraj nie zaglądałam a Wy tyle naprodukowałyście ze godzinę musiałam nadrabiać!
Marika, ile razy mowiłam, że lekarz mi na usg powiedział "Z TEJ BUŁECZKI JUŻ RACZEJ NIC NIE WYROŚNIE"??!!!!!!!! Po dupsku będę lać ;))

Do góry