reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Grubelku ja jestem głupia jak but.....wiesz jaką sobie sama psychoterapię zrobiłam..ja te zdjęcia wciąż oglądam...przykre cholernie i ryczę jak wół.....przez przypadek człowiek na takie strony trafia...szukałam zdjęć z 22 tyg ciąży płodu takich ala kalendarz....i co widzę....nie wyrobie jest mi tak źle i smutno....wiesz ci rodzice...oni mieli te swoje dzieci...kochali je...i dlatego te zdjęcia tam są na pamiątkę....aby inni mogli zobaczyć ich małe aniołki...

Dobrej nocki Dziewczyny ja już się kładę, coś mi net nawala i wszystko strasznie wolno chodzi... a na te stronki nawet nie zagądam, to chyba nie dla nas... my mamy mieć dobre samopoczucie i optymizm, a nie oglądać takie rzeczy!!!

o rety, ale dużo czytania miałam :szok: no ale już jestem na bieżąco :happy:
jazztina - gratulacje ;-)
mila - mnie boli kość ogonowa i kulszowe, jak długo siedzę, choć kładę sobie poduszkę - była gruba, ale ubiłam ją na maxa :zawstydzona/y: a ćwiczyć mi się nie chce wcale :baffled:
Nicoya - kiedyś spałam z moją siostrą jedną noc i to co przeżyłam = wymachy rąk w moją twarz :wściekła/y:, skop z kolana w brzuch :no:, uwalanie się na mnie, zgrzytanie itp. wiec rozumiem, że zawału można dostać i spać z taką osobą to koszmar. Człowiek śpi smacznie a tu dostaje w nos :wściekła/y::sick: współczuję.
Jestem zmęczona i głodna, a wycieczką do ZG zawiedziona :baffled:
dobranoc

Witam się z rana :) Czekam na słońce, bo nie wiem jaki mam mieć dzisiaj humor :) Jak nie będzie słonka, to pewnie będzie nienajlepszy... :)

Jak wstałam znalazłam dłuuuuuuugi list od mojego męża, w którym przeprosił mnie za swoje zachowanie... Cieszę się, bo nie lubię niewyjaśnionych spraw... :)

Miłego dnia kobiety!

reklama
Witam w sobotę:-) :-) :-)

słoneczko dziś chyba u mnie nie wyjdzie, ale to nic jakde po zakupy,coś trzeba jeść!!!!!

zaczynam kupować mięcho na święta....:baffled: :happy: :baffled: :happy: :baffled: :confused:

zebrra ja też bym chciała znaleź taki list, mój się stara ale tylko dlatego że boi się rozwodu

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY

Do góry