reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bazylia czyli co bo jestem zakręcona teraz..córcia tak:):laugh2: a armatka nie wyrośnie hihi to dopisać do listy?-przepraszam ale już nie wiem co kto będzie miał...:zawstydzona/y::laugh2:( i nie bij mnie , wystarczy że moje dupsko nosi dodatkowe kilogramy...wystarczająca kara;-):laugh2:)

Zebrra kurczę naprawdę szybko mój organizm się męczy:tak: zrobie sobie właśnie chwilkę odpoczynku...
a co do łóżeczka..moje pogryzione nie jest ale połamane....cały bok, mała się tak rozpędziła na mnie kiedyś że razem z nią na nie wleciałam przy wygłupach-a najtańsze nie było-ale zwykłe, jest teraz bez boku, mężulek robi w drewnie to bok dorobi:laugh2::laugh2::laugh2::tak:

Wracając do tematu kawy..powiedzcie mi co sądzicie o tej kawie nicoret??(dobrze nazwę napisałam?) ta z cykorią, nie jest mocna...miałam puszkę w łapie i się zastanawiałam w sklepie-ale nie wiem w ciąży to można taką?

reklama
Miłego weekendu dziewczynki :-)
Anna_79 szczerze mówiąc nie wiem po ile są komody bo ja była u gościa który robi meble na wymiar i zrobił mi ją za 300 zł, taka jaką sobie wymarzyłam :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

O! no właśnie, chyba cały czas miałam w pamięci bułeczkę Bazylii, bo byłam pewna, że nie sami chłopcy będą :)

Ale numer, odwiedził nas dzisiaj przyjaciel Mariusza, który od 9 lat w Bangkoku siedzi i nie widzieliśmy go 3-4 lata. A fajnie się składa, bo jego żona jest w 5. miesiącu, więc starzy kumple będą mieli prawie "bliźniaki" ;)

No i nie wiem, co się stało Mariuszowi, który zawsze pilnuje mojej diety, ale dziś właśnie poszedł po pizzę dla mnie :) Może jak się dowiedział, że ta Sai wygląda już jak w 9. miesiącu i popatrzył na mnie, to mu się żal zrobiło? ;)))

Heheh Ankami to tylko znak, że bardzo dobrze wyglądasz :)

Ja jutro jadę na pizzę, do mojej siostry, ale to będzie pizza własnej roboty :)
No a dzisiaj na to babskie spotanie... musze jeszcze jakąs sałatkę wymyślić...

Witam !
U nas rano było piekne słoneczko a teraz popadało i jest pochmurno... :sick:
Jeżeli chodzi o gryzonie to moja Julka właśnie wcina kredki "Bambino" - chyba są pyszne :confused:

Marika ta kawa to chyba Ricore :confused: , bo nicoret to pastylki odzwyczajające od palenia :baffled: Piłam ale niezbyt mi smakowała :eek:

ojoj chyba mi się przytyło :zawstydzona/y: do minionego tygodnia mieściłam się prawie we wszystkie moje biodrówki, choć brzuchol miałam.

Ale dziś nie weszłam się w moje ulubione brązowe sztruksy, które zamiast rozporka mają wiązanie na rzemyk :wściekła/y: więc nie uciskały brzuszka.
Wniosek - w końcu mój tyłek zmienia parametry :zawstydzona/y: albo biodra się rozłażą, bo mnie od kilku dni strasznie kości dupne bolą :baffled::confused:
A słoneczko pięknie świeci :cool2:

Zebrra, to udanej zabawy! :)
A co do mojego wyglądu - wypadałoby dodać, że "jak na mnie" to dobrze wyglądam, bo ja raczej z tych tęższych ;)

Czy któraś z Was ma jakiś dobry przepis na cienkie ciasto do pizzy własnej roboty (Zebrra, może Twoja siostra?)? Jeśli tak, to poproszę o wrzucenie do przepisów.

A na sałatkę dałabym Ci podpowiedź, ale to dosyć sporo składników, nie wiem czy się wyrobisz. W każdym razie lubię takie zestawy, w których jest np. kurczak wędzony i winogrona (+ co kto lubi).

Grubelku, nie wiem jak teraz, ale kiedyś kredki Bambino miały taki specyficzny zapach i... "konsystencję" - może to pociąga małe gryzonie ;) Ja sama często ze względu na zapach właśnie mam ochotę schrupać różne dziwne rzeczy nie do jedzenia, tylko odwagi mi brakuje :-D

reklama
Kurczak wędzony mniam mniam, uwioelbiam, ale jeśli pracowchłonna to niestety, bo czas nagli, a zakupy będę miała najwcześniej o 18-tej...

Przepis na ciasto pizzowe jest na pewno dobry i sprawdzony, jutro obczaję i wrzucę do przepisów :)

Pastela, niestety rozrastamy się to nieuniknione... :)

Do góry