reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mariko, dobra decyzja, coprawda ładniej by było gdybyś do niego zadzwoniła i mu o tym powiedziała... moze nawet zaproponowałby ci rabat;-),
Ja też staram sie oszczędzać każdy grosz:baffled: ... jeszcze kilka może max kilkadziesiąt dni i będę miała swoje własne mieszkanko:tak:, wtedy każdy grosz sie przyda, tym bardziej że trzeba je urządzić od podstaw.

Ukochany obiecał mi ze kiedy będziemy sie wprowadzac wniesie mnie z podwórka do samego mieszkanka, ale jak tak dalej pójdzie z tym moim jedzeniem, to chyba bidulek nie da rady ;-),

reklama
Biedronko-jak obiecał to wniesie niezależnie od wagi:);-), fajnie masz z tym mieszkankiem, ja też bym chciała być na swoim, a kasa pewnie że ci się przyda, bo wyposażenie jest drogie, wszystko trzeba sobie kupić od papieru toalet po kanapę....powoli i dacie radę:-D
Nie myślcie sobie że ja tu tak cały dzień siedzę ale mam włączony komputer i tą stronę ściągniętą do paska i co jakiś czas zaglądam-no co siedzę w domu, mąż w pracy, co mam robić?(młoda u babci)
a co do lekarza wiem że lepiej zadzwonić ale w tym problem bo on ma ciągle zajęty tel kilka razy(kilka dni)próbowałam i nie da się dodzwonić-na wizytę też przez sms-a kazał mi do położnej zadzwonić-jak by był kulturalny to by oddzwonił-więc czym ja mam się martwić?

Velonko a coś z kompem? czemu masz doły? odezwij się!
Zadzwoniłam do tej lekarki ale fajna kobita przez tel i bierze nie 70zł a 60!!!!!:szok::-D:laugh2: hura! może i nie charytatywnie ale jest bliżej, też ma usg i ze 120 zł przejść na 60 zł? (połowa mniej) kobity jestem zadowolona! i nie ma do niej problemu się umówić, powiedziała że w nast tyg ja na to że dopiero będę badania robiła a ona to za dwa tyg....nie ma problemu:) cieszę się!!!!:-D:laugh2:
jeszcze muszę odprawić wrednego doktorka i z głowy.
Mam problem z mdłościami o tej godz tak od 17 do wieczora nic nie moge przełknąć męczące to jest . pije miętę to mi pomaga troszkę.

No Marika, to całkiem fajna cena za taka wizytę!!!
jeszcze mi powiedz czy w tych 60 PLN jest też usg, czy osobno sie dopłaca?
Widzisz więc problem z głowy... doktorkowi powiedz ze zdziera, i ze daleko i ze będzie ci go brakowało ;-) hahhah

Ja całymi dniami siedzę sama w domu, i mnie już szlag trafia... podobno ludzie inteligentni się nie nudzą, Boże ależ ja muszę być głupiutka, już sama nie wiem za co się wziąć.... nudzi mi sie :baffled:, poczytałam trochę pograłam w karty na kurniku... posprzątałam i snuję się z kąta w kąt...

Poszłabym na spacer jakiś, ale deszcz pada i jakoś nie mam ochoty moknąć:dry:, pojde sobie chyba cos do jedzonka zrobić ;-)

biedronko to ja muszę być głupiaaaaaa jak but bo ciągle się nudzę..nawet przy mojej pomysłowej córci:szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D zjem kebaba na kolację...oj pójdzie w boczki w biodra ale łeeee tam

a i pytasz czy usg jest wliczone-oczywiście że jest ale nie wiem czy co wizytę co drugą ona robi z tego co kumpela mi mówiła.

reklama
Do góry