reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mariko, dobra decyzja, coprawda ładniej by było gdybyś do niego zadzwoniła i mu o tym powiedziała... moze nawet zaproponowałby ci rabat;-),
Ja też staram sie oszczędzać każdy grosz:baffled: ... jeszcze kilka może max kilkadziesiąt dni i będę miała swoje własne mieszkanko:tak:, wtedy każdy grosz sie przyda, tym bardziej że trzeba je urządzić od podstaw.

Ukochany obiecał mi ze kiedy będziemy sie wprowadzac wniesie mnie z podwórka do samego mieszkanka, ale jak tak dalej pójdzie z tym moim jedzeniem, to chyba bidulek nie da rady ;-),

reklama
Biedronko-jak obiecał to wniesie niezależnie od wagi:);-), fajnie masz z tym mieszkankiem, ja też bym chciała być na swoim, a kasa pewnie że ci się przyda, bo wyposażenie jest drogie, wszystko trzeba sobie kupić od papieru toalet po kanapę....powoli i dacie radę:-D
Nie myślcie sobie że ja tu tak cały dzień siedzę ale mam włączony komputer i tą stronę ściągniętą do paska i co jakiś czas zaglądam-no co siedzę w domu, mąż w pracy, co mam robić?(młoda u babci)
a co do lekarza wiem że lepiej zadzwonić ale w tym problem bo on ma ciągle zajęty tel kilka razy(kilka dni)próbowałam i nie da się dodzwonić-na wizytę też przez sms-a kazał mi do położnej zadzwonić-jak by był kulturalny to by oddzwonił-więc czym ja mam się martwić?

Velonko a coś z kompem? czemu masz doły? odezwij się!
Zadzwoniłam do tej lekarki ale fajna kobita przez tel i bierze nie 70zł a 60!!!!!:szok::-D:laugh2: hura! może i nie charytatywnie ale jest bliżej, też ma usg i ze 120 zł przejść na 60 zł? (połowa mniej) kobity jestem zadowolona! i nie ma do niej problemu się umówić, powiedziała że w nast tyg ja na to że dopiero będę badania robiła a ona to za dwa tyg....nie ma problemu:) cieszę się!!!!:-D:laugh2:
jeszcze muszę odprawić wrednego doktorka i z głowy.
Mam problem z mdłościami o tej godz tak od 17 do wieczora nic nie moge przełknąć męczące to jest . pije miętę to mi pomaga troszkę.

No Marika, to całkiem fajna cena za taka wizytę!!!
jeszcze mi powiedz czy w tych 60 PLN jest też usg, czy osobno sie dopłaca?
Widzisz więc problem z głowy... doktorkowi powiedz ze zdziera, i ze daleko i ze będzie ci go brakowało ;-) hahhah

Ja całymi dniami siedzę sama w domu, i mnie już szlag trafia... podobno ludzie inteligentni się nie nudzą, Boże ależ ja muszę być głupiutka, już sama nie wiem za co się wziąć.... nudzi mi sie :baffled:, poczytałam trochę pograłam w karty na kurniku... posprzątałam i snuję się z kąta w kąt...

Poszłabym na spacer jakiś, ale deszcz pada i jakoś nie mam ochoty moknąć:dry:, pojde sobie chyba cos do jedzonka zrobić ;-)

biedronko to ja muszę być głupiaaaaaa jak but bo ciągle się nudzę..nawet przy mojej pomysłowej córci:szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D zjem kebaba na kolację...oj pójdzie w boczki w biodra ale łeeee tam

a i pytasz czy usg jest wliczone-oczywiście że jest ale nie wiem czy co wizytę co drugą ona robi z tego co kumpela mi mówiła.

reklama
Do góry