miłego dnia
wczoraj dentysta robił mi zeba bez znieczlenia, w poniedziełk kolejny - mozna przezyć.
włosy farbowac ide we wtorek, bo przecież mamy być piekne i zadbane, czyż nie?
jesli chodzi o poród, to każdy z nas ma wolna wolę i ma prawo decydować, jak chce rodzić. Nie uważam, że jedna, czy druga forma jest lepsza lub gorsza. Każdy ma prawo decydować o swoim ciele i dziecku. Myślę, że to kwestia indywidulana. Nie mam zamairu nikogo do niczego przekonywać. Ja już wybrałam i wiem, czego chcę ;-)
Nie życzę sobie kometarzy dotyczących mojego Osobistego i tego, że nie trąbie całemu światu, że jestem w ciązy....a jak coś będzie nie tak, to też mam trąbić całemu świat?
Cieszę się ze zwolneinia. Spie i czytam, odwiedzaja mnie w koncu znajomi, faktycznie uwielbiam nastaolatków, bo chyba juz potrafię zrozumeić ich świat i system wartosci. Przygotwouję indywidualnie kilku z nich do ogólnopolskich olimpiad, kilu jest studentami szacownych kierunków, dobrych uczelni i też mam z nimi rewelacyjny kontakt. Obiady jadam u tesciowej, bo ma checi i zapął kulinarny, którego mnie brak. Obecnia szukam dobrych prezentów pod chionkę, które sprawią radosć.