reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Pastela, są też takie "pluszowe" podłużne ramki na zdjęcia (na kilka zdjęć, ułożonych pionowo) w kształcie różnych zwierząt i na nich dodatkowo jest wyrysowana miarka wzrostu - też nie są drogie.

reklama
Grubelku - mało, urodzinki są w ten weekned :szok: Ja lubię mieć prezent zawczasu przemyślany, kupiony i spakowany, tym bardziej że przecież mam tyle wolnego.

Oj to mało.... :szok: bo pomyslałam że można coś wylicytować - ostatnio wystawili 9 pojazdów na akumulator (nowych) i poszły po 99 PLN - myslę że warto było.... :-) a może taką piłkę do skakania z uszami - Julka dostała na Dzień Dziecka od wujka i podoba jej się - sa takie z samymi uszami i takie przebrane np za osiołka.... to taki przyszłościowy prezent by był...

Ja kupiłam na 1 urodzinki synkowi mojej siostry taki kolorowy tamburyn z klockami. Mały bardzo ładnie się nim bawił. Ma 3 klocuszki o różnych kształtach do wrzucania do środka, a z drugiej strony są przyciski wydające dżwięki i grające melodyjki. Oprócz tego można go turlać po podłodze ze względu na walcowaty kształt. Dziecku się podobało.

WYPRZEDAŻ!!! CHICCO KOLOROWY TAMBURYN Z KLOCKAMI! (203146204) - Aukcje internetowe Allegro

Moja koleżanka natomiast kupiła córeczce kuzynki taki mały dziewczęcy plecaczek i ta od razu go bardzo polubiła. Cały czas wkładała tam różne lalki i książeczki i nie chciała w ogóle zdejmować :-)

równiez jestem za tym oby dawac prezenty dziecku
Moj maly bardziej sie cieszy z kioskowego samochodzika za 5 zl niz z ubran firmowych od chrzesnego,a kasa owszem ale w przyopadku dolozenia sie,tak jak u mariki np.do zjezdzalni,bo kazda inna pojdzie w gary lub ubrania,nawet jesli dla dziecka to dzieci to nie cieszy

pamietam swoja komunie,dostalam lancuszek zloty i kase,oddalam rodzicom i bylam strasznie smutna,kolezanki dostaly rowery,rolki zegarki,a ja nic,tylko rodzice sie cieszyli ze im sie komunia zwrocila.......bylam juz duza i rozumialam to,inaczej jest w przypadku kasy na chrzciny,wtedy zastrzyk finansowy sie przydaje,dzieciaczek nic nie rozumie a potrzeby sa ogromne

Witam,
mi na prezent podobaja sie zabawki edukacyjne np ten tamburyn swietna sprawa.

Dzis zrobilam bigosik. Dawno nie bylo u mnie bigosu a moj mial smaki i wyobrazcie sobie ze nie mam apatytu na niego:-(

Dobrze ze zostala roladka i kluseczki z wczorajszego obiadku:-p pychota.

Witam Dziewczyny jak po weekendzie??;-):-)
Ja caly weekend spedzilam z Moim Mezulkiem ...;-):-Dcudownie bylo sie nacieszyc Soba!! Bo nie pracowal +dodtkowo!!
U Mnie Ok jeszcze sie nie rozdwoilam:-p:-(..samopoczucie bez zmian,zero skurczy, boli i wod :rofl2:- wczoraj Mi sie czop saczyl, a raczej chyba jego ostatki Mnie opuscily, po za tym jestem ciagle zmeczona i nie mam sily na nic:no: he he ciagle bym tylko spala,spala i magazynowala sily na jedzenie i na przyszla chwile:-p:tak:(porod)Tez tak macie?? !! Dzis rano pojechalismy z Mezulkiem po zakup - TORBA DO SZPITALA!! i zaczynam sie wlasnie pakowac :happy2::rofl2: powolutku..i wiecie ze jak na nia patrze to mam wrazenie ze to juz nawet moze sie dzis w nocy stac ...chociarz nie czuje by sie cos zblizalooo..a nawet czasem mam wrazenie ze przenosze ciaze!!
:dull: he he !!

Jutro rano 9-45h mam jedna z ostatnich wizyt u Naszej Midwife - poloznej, strasznie nie moge sie doczekac co MI powie? ile mala urosla?czy wszystko Ok , jak zawsze poslucham tego pieknego bitu-serduszko Lali itp. moze Mi cos powie na temat tego czopu, moze jakies badanie zrobi???ciekawe co z rozwarciem i szyjka:crazy::confused::confused::confused::confused::confused::sorry2: !!
Zrobilam tez juz dzis na (jutro-omowic z polozna) plan swojego porodu, dowiem sie czy jest w 100% do zrealizowania...wiem ze jest mozliwosc zrealizowania jak i nie zrealizowania ...ale to juz zalezy od przebiegu porodu!! jak narazie nic nie stoi na przeszkodzie bym urodzila w WODZIE (oprocz tego czy trafimy na wolna wanne)!!
Mam nadzieje ze sie uda:tak::tak::tak::tak: Strasznie bym chciala !!
a jak u Was czujecie ze sie zblizacie do swoich terminow bo ja strasznie odczuwam i psychicznie i fizycznie!!:-):-):-)
Jak Wasze Dzieciaczki ruszaja sie bo Moja Lala tak sie smiesznie rusza - chyba tancuje i sie cieszy wraz ze Mna ze sie niedlugo spotkamy !!
Buziaczki:-)

Buziaczku - a już myślałam, że ze mną coś nie tak - a ja tak wchłaniam jedzenie jak dobry odkurzacz ostatnio:tak:!!!!! Ale skoro to "magazynowaniem" sie nazywa to niech będzie - lepsze to niż "obżarstwo";-):tak:!!!

reklama
Do góry