reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ewo najpierw to i tak musisz pojsc do ogolnego on skieruje Cie do odpowiedniego lekarza.
Mam nadzieje ze to nic powaznego i to tylko przemeczenie organizmu.Troche witaminek mniej ruchu i wszystko wroci do normy

U mnie moj brat takie mial wycieki z nosa teraz ma 21 lat i ciagle to samo najbardziek z rana

reklama
a jak do lekarza to do jakiego???

Ewo wydaje mi się że powinnaś iść do lekarza rodzinnego a on później pokieruje Cie i powie co dalej bo przecież do specjalistów to trzeba mieć skierowanie od lekarza ogólnego. Być może brakuje mu tylko jakichś witamin a oczko potarł rączką za mocno ale lepiej nie ryzykować :-):-):-)

hej dziewczyny dzis ide do ginekologa na 19:20 , a poza tym mam zapalenie strun glosowych i nie moge mowic , z zuzanka chyba wszystko w porzadku bo kopie rzadko ale za to barrdzo mocno niby to normalne w tym tygodniu ciazy dziecko nie ma juz tyle miejsca co kiedycs strasznie uciska mi pecherz wciaz biegam do lazienki .... chcialabym miec ja juz przy sobie !!!

Natalia20 moje dziecko chyba nie spi wcale a rusza sie tak bardzo ze czasami ten bol jest jak uklucie igla albo drutem.Swietne robi gorki:) no i tatus moze sie nacieszyc gadaja ze soba alfabetem Morsa :)

Moja mała nie kopie ostatnio tak mocno jak wcześniej ale to już 32 tydzień więc nie ma już tyle miejsca :-)

reklama
hehe moja mala tez jak przesowa raczkami albo nozkami to widac jakby mi brzuch falowal ale ma tez spokojne dni dzisiaj np rusza sie żwawo czasami tez czuje bol ale moja mala chyba jest wieksza niz 31 tydzien bo ostatnio lekarz mi powiedzial ze na 28 czerwiec z miesiaczka sie zgadza usg tez tak wykazalo 33 tydzien choc ja to naprawde nie wiem na poczatku mialam na 24 lipca pozniej na 12 lipca a teraz na 28 czerwca nie wiem dokladnie ktory to tydzien podejrzewam jednak ze 33 bo zadza sie z miesiaczka a przeciez kiedys nie bylo usg i kobiety sugerowaly sie miesiaczka i rodzily o terminie nie wiem nie wiem......?

Do góry