reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Hey dziewczynki!!
Ratujcie - nie mogę spać!! Znowu wstałam o 5 - tej. O 7-mej już byłam po zakupach (pieszo!!), próbowałam się potem położyć a tu nic z tego..
Ale teraz to się tak wkurzyłam, ciśnienie mi skoczyło i chyba przez tydzień nie usnę...
Zaplanowałam na dzisiaj wielkie sprzątanie, a tu... nie ma wody :szok::szok::szok:, bo moi przyszli sąsiedzi robią coś na budowie i trzeba była wodę chyba zakręcić, czy co.. tylko mnie nikt nie poinformował... Wody z czajnika starczyło mi tylko na kawusię...
Z rozpaczy wciągnęłam wielgaśnego pączka, oblanego suto lukrem i z konfiturą z róży. hmm .. Ja mam nadzieję, że to długo nie potrwa, bo ja muszę chociaż obiad ugotować... jasna cholera .. ja to mam farta. Chyba idę na cały dzień na słoneczko i niech się dzieje, co chce...

asia- ja mialam ten problem wczoraj, zakrecili wode na8 h na calym osiedlu bo robia ulice...najgozej to z woda wkiblu,jak niema czym spuscic...i rak umyc
normalnie do mamy pojechalam na cale popoludnie i sie wykompalamz rodzinka:-)

Droga Ankami!!
Życzenia dla Ciebie:
Nie zerkaj za siebie,
Idź śmiało przez życie,
Podko**** się skrycie,
Kontroluj swe żądze,
Zarabiaj pieniądze,
Lekceważ pętaków,
Unikaj cwaniaków,
Przepisów przestrzegaj,
Na sobie polegaj,
Lecz przede wszystkim
Pokaż im wszystkim!:-D:-D:-D

Wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowego dzieciątka i szybkiego porodu ...:tak:

ewa ja mam wielką nadzieję, że jednak to się niedługo skończy... Na szczęście mamy studnię z zamontowana pompą - także do umycia i kibelka to sobie wodę przyniosę, ale do gotowania to sie ona nie nadaje, a po za tym, to mi się nie uśmiecha tę wodę ze studni tachać do domu....:no: !! A maż dopiero wieczorem będzie... buuu...:no:

reklama
ale dziś tu pustki!!!!!!!

co na obiadek robicie???:confused: :confused:
ja już zupke mam, potłukłam piersi z kurczaka i obralam młode ziemniaczki, suroweczka z pomidorków do tego .......mniam,sama se ochoty narobiłam:-p :-p :-p

Do góry