reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

marika - wszystko zależy od tego jaką nokię ma Jarek (czy obsługuje Bluetooth czy IRDa), jeśli miałby Bluetootha to nie dasz rady wysłać mu zdjęć z Nokii. Zawsze są MMSy:-) za chwile przejrzę tą ofertę w Plusie i dam znać :)

reklama
ok, ja nie wiem co on ma za wynalazek-od niedawna bo wymieniał i podwyższał abonament czekaj on ma taką nokię 6230i a co ona ma to cholera wie:)

marika!!! :-)- na tej stronie jest Nokia 6103 - a ona ma Bluetootha i ciut większą pamięć (4,5MB)... poczytałam trochę negatywnych opinii o niej ale to chyba zależy od modelu... ja ze swoją (N70) musiałam parę razy pojechać do serwisu aby być z niej w 100% zadowolona :-) Dla mnie telefon komórkowy=Nokia i żadnej innej firmy nie uznaję... Nokie są niby najprostsze w obsłudze więc proponuję tą Nokię (chociaż samsung ma większą pamięć wewnętrzną, można dołożyć zewnętrzną i ma 64-tonowe dzwonki) a wogóle to w jakiej cenie Ci proponują?

Alkmena właśnie o tej nokii pisałam:) że ta mi się podoba:) a cena przyznam że nie wiem...mam sobie wybrać tel z tej oferty i tyle facet powiedział że podpis jarka(bo na niego są wszystkie telefony) i oni mi z warszawy przyślą kurierem...
Ale ugadałam się z Jarkiem że jak on wróci teraz 30tego to pojedziemy na drugi dzień do najbliższego salonu Plusa i tam na żywo zobaczymy telefony a cena taka jak w ofercie chyba..za złotówkę? czy jeśli nawet będzie 100zł koszt to kupimy:) tylko musimy na nowo umowę podpisać..

Alkmena ej normalnie one wyglądają tak samo:) hehehe ale chyba takiego nie będę mogła...buuu zapisze jakie to modele i najwyżej zapytam w salonie..
a propos tego salonu tam siedzą dwie młode okrutnie zgrabne laski....i mnie skręca jak mam tam jechać:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-( jestem mało wyrozumiała dla siebie:dry::laugh2::laugh2:

marika - pisałaś o Nokii 6101 :-D, a co do oferty to w przypadku podpisania umowy na 36 miesięcy Nokia 6103 jest za złotówkę, na 30m - za 69 a na 24m jest za 299zł... i trzeba ładować za 50zł... a nie lepsza będzie zwykła oferta albo na firmę? Skoro Jarek prowadzi działalność gospodarczą to pewnie ma firmowy telefon... więc wydaje mi się że oferta będzie korzystniejsza :happy: Jak pójdziecie do salonu to juz będziesz obcykana co i jak :-D

reklama
a wiesz że myśleliśmy o telefonie na firmę dla mnie:) bo on ma swój na firmę tylko przyznam się bez bicia że ja nie mam wyczucia jeśli chodzi o rozmowy tel i boje się rachunków....miałam raz tel na abonament rodzice mi kupili-pierwszy rachunek 500zł:szok: telefon mi zabrali i dali siostrze..ja naprawdę nie mam wyczucia, jak gdzieś dzwonie to się tak zagadam że tracę poczucie czasu...:-( dlatego mi jak małemu dziecku tylko telefon na kartę...

Do góry