reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

marika - wszystko zależy od tego jaką nokię ma Jarek (czy obsługuje Bluetooth czy IRDa), jeśli miałby Bluetootha to nie dasz rady wysłać mu zdjęć z Nokii. Zawsze są MMSy:-) za chwile przejrzę tą ofertę w Plusie i dam znać :)

reklama
ok, ja nie wiem co on ma za wynalazek-od niedawna bo wymieniał i podwyższał abonament czekaj on ma taką nokię 6230i a co ona ma to cholera wie:)

marika!!! :-)- na tej stronie jest Nokia 6103 - a ona ma Bluetootha i ciut większą pamięć (4,5MB)... poczytałam trochę negatywnych opinii o niej ale to chyba zależy od modelu... ja ze swoją (N70) musiałam parę razy pojechać do serwisu aby być z niej w 100% zadowolona :-) Dla mnie telefon komórkowy=Nokia i żadnej innej firmy nie uznaję... Nokie są niby najprostsze w obsłudze więc proponuję tą Nokię (chociaż samsung ma większą pamięć wewnętrzną, można dołożyć zewnętrzną i ma 64-tonowe dzwonki) a wogóle to w jakiej cenie Ci proponują?

Alkmena właśnie o tej nokii pisałam:) że ta mi się podoba:) a cena przyznam że nie wiem...mam sobie wybrać tel z tej oferty i tyle facet powiedział że podpis jarka(bo na niego są wszystkie telefony) i oni mi z warszawy przyślą kurierem...
Ale ugadałam się z Jarkiem że jak on wróci teraz 30tego to pojedziemy na drugi dzień do najbliższego salonu Plusa i tam na żywo zobaczymy telefony a cena taka jak w ofercie chyba..za złotówkę? czy jeśli nawet będzie 100zł koszt to kupimy:) tylko musimy na nowo umowę podpisać..

Alkmena ej normalnie one wyglądają tak samo:) hehehe ale chyba takiego nie będę mogła...buuu zapisze jakie to modele i najwyżej zapytam w salonie..
a propos tego salonu tam siedzą dwie młode okrutnie zgrabne laski....i mnie skręca jak mam tam jechać:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-( jestem mało wyrozumiała dla siebie:dry::laugh2::laugh2:

marika - pisałaś o Nokii 6101 :-D, a co do oferty to w przypadku podpisania umowy na 36 miesięcy Nokia 6103 jest za złotówkę, na 30m - za 69 a na 24m jest za 299zł... i trzeba ładować za 50zł... a nie lepsza będzie zwykła oferta albo na firmę? Skoro Jarek prowadzi działalność gospodarczą to pewnie ma firmowy telefon... więc wydaje mi się że oferta będzie korzystniejsza :happy: Jak pójdziecie do salonu to juz będziesz obcykana co i jak :-D

reklama
a wiesz że myśleliśmy o telefonie na firmę dla mnie:) bo on ma swój na firmę tylko przyznam się bez bicia że ja nie mam wyczucia jeśli chodzi o rozmowy tel i boje się rachunków....miałam raz tel na abonament rodzice mi kupili-pierwszy rachunek 500zł:szok: telefon mi zabrali i dali siostrze..ja naprawdę nie mam wyczucia, jak gdzieś dzwonie to się tak zagadam że tracę poczucie czasu...:-( dlatego mi jak małemu dziecku tylko telefon na kartę...

Do góry