reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

marika a co do zdjecia twojej malej ksiezniczki to byla sliczniutka i miala duuuzzzo wloskow czarne takie ladniutkie tez bym chciala zeby moja corcia takie miala !

natila udała się ona jak na zamówienie:) byłam z niej dumna?:)

Anulka tak ja wiem że do figury można wrócić ale ile trzeba przeżyć i przebrnąć przez życzliwe komentarze typu" ale jesteś gruba" i ile człowiek musi znieść spojrzeń takich wiesz..
jestem dumna z brzuszka i że moje maleństwo tam rośnie i niebawem będzie z nami-tylko czasem mi smutno i jestem zazdrosna widząc zgrabne ładne dziewczyny..odrazu myślę mój mąż taką to by chciał-głupie nie?? przecież on kocha mnie taką jaka jestem a ja sama sobie w główce układam chore scenariusze..ech przejdzie mi po urodzeniu:)

reklama
ale dziś tu naprodukowałam,. ale tez dużo zrobiłam w domku-lodówka rozmrożona i umyta, w łazience błysk, pranie poskładane, odkurzone i podłoga umyta, z olą się troszkę w międzyczasie bawiłam:)teraz idę szykować jej kolację:) mycie, bajeczka do przeczytania i dobranoc:)
jutro rano zajrzę a później mnie nie będzie, muszę iść jutro troszkę do ogródka za dużo przy kompie siedzę...
pa pa dziewczynki

marika ja mysli mam takie same jak ty tez mysle moj M to by chcial pewnie taka laske (patrzac na opalona blondyne) chociaz wiem ze mnie bardzo kocha ,ale kazda chyba tak ma ?

jestem dumna z brzuszka i że moje maleństwo tam rośnie i niebawem będzie z nami-tylko czasem mi smutno i jestem zazdrosna widząc zgrabne ładne dziewczyny..odrazu myślę mój mąż taką to by chciał-głupie nie?? przecież on kocha mnie taką jaka jestem a ja sama sobie w główce układam chore scenariusze..

Dobrze, ze to jest tylko w Twojej glowie:-D :-D :-D i on o tym nie wie !! Bo napewno tak nie mysli:tak: :tak:

nicoya - trzymaj się cieplutko... może dobrym pomysłem jest wyjazd na parę dni abyś sobie od niego odpoczęła... wyjedź, nic mu nie mów, niech sie martwi, a jak zacznie dzwonić to odrzucaj rozmowy, ewentualnie napisz mi sms, ze chcesz odpocząć i przemyśleć wszystko... no nie wiem... :baffled: czasami ciężko mi brać udział w Waszych dyskusjach na temat złych facetów bo nie wiem co powiedzieć :baffled: głupio mi być którąś z kolei, która pociesza... (dziwna jestem, co? :eek:)

magdalenko - ja też wolę robić takie zakupy w towarzystwie męża, lubię jak czasem coś wtrąci od siebie, coś sam wybierze (jakieś ubranko), ale decyzję o wyglądzie wanienki, leżaczka, wózka i fotelika podejmujemy razem... z reguły na zakupach jest ta jak u Ciebie "ogranicznikiem wydatków" :-)

marika
- ja też całe życie z nokią... dlatego polecam tą firmę, tylko może inny telefon chyba, że nie dają innego w ofercie to bierz ten :-) na jego korzyść przemawia mały zgrabny wygląd, dwa wyświetlacze i radio (potrzebny zestaw słuchawkowy), w porównaniu do Samsunga to Nokia nie ma Bluetootha (lepszy niż IRDA), dzwonki są 24 tonowe a nie 64 jak w E250, pamięć wewnętrzna w Samsungu jest 3x większa (zrobisz więcej zdjęć Juniorowi)... ale to Samsung :-) A nie proponowali Tobie innych telefonów (Nokii)?

mila - ja też się zgłoszę... (kawałki z youtube bardzo ładne) bo marzy nam się wyjazd do Chorwacji ale to pewnie gdzieś za 3 lata, bo na razie zaplanowaliśmy sobie wyjazd do Francji aby TYLKO przejechać przez most Millau:
french_bridge_.jpg

negri - nieźle poobijany ten Twój samochód :baffled: Nic Ci się wtedy nie stało?

marika
- ja też całe życie z nokią... dlatego polecam tą firmę, tylko może inny telefon chyba, że nie dają innego w ofercie to bierz ten :-) na jego korzyść przemawia mały zgrabny wygląd, dwa wyświetlacze i radio (potrzebny zestaw słuchawkowy), w porównaniu do Samsunga to Nokia nie ma Bluetootha (lepszy niż IRDA), dzwonki są 24 tonowe a nie 64 jak w E250, pamięć wewnętrzna w Samsungu jest 3x większa (zrobisz więcej zdjęć Juniorowi)... ale to Samsung :-) A nie proponowali Tobie innych telefonów (Nokii)?
wiesz co mam do wyboru kilka modeli zobacz [SIZE=-1]Mix w Plusie a następnie wejdź poniżej w "wszystkie telefony" jest ich sporo-kusi mnie ta nokia bo z klapką..bronie się przed tel z joystickiem (wiesz co mam na myśli) szybko to gówienko się psuje. A ta nokia mi się podoba, właśnie wiem że jest radio-słuchawki dają do tego bo pytałam faceta:) no i jarek też ma nokię i nie było by problemu z przesyłaniem zdjęć..bo ja nie wiem co to wyjdzie z samsunga na nokię...wyjdzie wogóle zdjęcie?[/SIZE]

reklama
ładnie miałam iść leżeć i znowu komp włączony bo zapomniałam że nie mam telewizora tzn dekoder nieczynny..to uzależnienie:no:

Do góry