reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

marika a co do zdjecia twojej malej ksiezniczki to byla sliczniutka i miala duuuzzzo wloskow czarne takie ladniutkie tez bym chciala zeby moja corcia takie miala !

natila udała się ona jak na zamówienie:) byłam z niej dumna?:)

Anulka tak ja wiem że do figury można wrócić ale ile trzeba przeżyć i przebrnąć przez życzliwe komentarze typu" ale jesteś gruba" i ile człowiek musi znieść spojrzeń takich wiesz..
jestem dumna z brzuszka i że moje maleństwo tam rośnie i niebawem będzie z nami-tylko czasem mi smutno i jestem zazdrosna widząc zgrabne ładne dziewczyny..odrazu myślę mój mąż taką to by chciał-głupie nie?? przecież on kocha mnie taką jaka jestem a ja sama sobie w główce układam chore scenariusze..ech przejdzie mi po urodzeniu:)

reklama
ale dziś tu naprodukowałam,. ale tez dużo zrobiłam w domku-lodówka rozmrożona i umyta, w łazience błysk, pranie poskładane, odkurzone i podłoga umyta, z olą się troszkę w międzyczasie bawiłam:)teraz idę szykować jej kolację:) mycie, bajeczka do przeczytania i dobranoc:)
jutro rano zajrzę a później mnie nie będzie, muszę iść jutro troszkę do ogródka za dużo przy kompie siedzę...
pa pa dziewczynki

marika ja mysli mam takie same jak ty tez mysle moj M to by chcial pewnie taka laske (patrzac na opalona blondyne) chociaz wiem ze mnie bardzo kocha ,ale kazda chyba tak ma ?

jestem dumna z brzuszka i że moje maleństwo tam rośnie i niebawem będzie z nami-tylko czasem mi smutno i jestem zazdrosna widząc zgrabne ładne dziewczyny..odrazu myślę mój mąż taką to by chciał-głupie nie?? przecież on kocha mnie taką jaka jestem a ja sama sobie w główce układam chore scenariusze..

Dobrze, ze to jest tylko w Twojej glowie:-D :-D :-D i on o tym nie wie !! Bo napewno tak nie mysli:tak: :tak:

nicoya - trzymaj się cieplutko... może dobrym pomysłem jest wyjazd na parę dni abyś sobie od niego odpoczęła... wyjedź, nic mu nie mów, niech sie martwi, a jak zacznie dzwonić to odrzucaj rozmowy, ewentualnie napisz mi sms, ze chcesz odpocząć i przemyśleć wszystko... no nie wiem... :baffled: czasami ciężko mi brać udział w Waszych dyskusjach na temat złych facetów bo nie wiem co powiedzieć :baffled: głupio mi być którąś z kolei, która pociesza... (dziwna jestem, co? :eek:)

magdalenko - ja też wolę robić takie zakupy w towarzystwie męża, lubię jak czasem coś wtrąci od siebie, coś sam wybierze (jakieś ubranko), ale decyzję o wyglądzie wanienki, leżaczka, wózka i fotelika podejmujemy razem... z reguły na zakupach jest ta jak u Ciebie "ogranicznikiem wydatków" :-)

marika
- ja też całe życie z nokią... dlatego polecam tą firmę, tylko może inny telefon chyba, że nie dają innego w ofercie to bierz ten :-) na jego korzyść przemawia mały zgrabny wygląd, dwa wyświetlacze i radio (potrzebny zestaw słuchawkowy), w porównaniu do Samsunga to Nokia nie ma Bluetootha (lepszy niż IRDA), dzwonki są 24 tonowe a nie 64 jak w E250, pamięć wewnętrzna w Samsungu jest 3x większa (zrobisz więcej zdjęć Juniorowi)... ale to Samsung :-) A nie proponowali Tobie innych telefonów (Nokii)?

mila - ja też się zgłoszę... (kawałki z youtube bardzo ładne) bo marzy nam się wyjazd do Chorwacji ale to pewnie gdzieś za 3 lata, bo na razie zaplanowaliśmy sobie wyjazd do Francji aby TYLKO przejechać przez most Millau:
french_bridge_.jpg

negri - nieźle poobijany ten Twój samochód :baffled: Nic Ci się wtedy nie stało?

marika
- ja też całe życie z nokią... dlatego polecam tą firmę, tylko może inny telefon chyba, że nie dają innego w ofercie to bierz ten :-) na jego korzyść przemawia mały zgrabny wygląd, dwa wyświetlacze i radio (potrzebny zestaw słuchawkowy), w porównaniu do Samsunga to Nokia nie ma Bluetootha (lepszy niż IRDA), dzwonki są 24 tonowe a nie 64 jak w E250, pamięć wewnętrzna w Samsungu jest 3x większa (zrobisz więcej zdjęć Juniorowi)... ale to Samsung :-) A nie proponowali Tobie innych telefonów (Nokii)?
wiesz co mam do wyboru kilka modeli zobacz [SIZE=-1]Mix w Plusie a następnie wejdź poniżej w "wszystkie telefony" jest ich sporo-kusi mnie ta nokia bo z klapką..bronie się przed tel z joystickiem (wiesz co mam na myśli) szybko to gówienko się psuje. A ta nokia mi się podoba, właśnie wiem że jest radio-słuchawki dają do tego bo pytałam faceta:) no i jarek też ma nokię i nie było by problemu z przesyłaniem zdjęć..bo ja nie wiem co to wyjdzie z samsunga na nokię...wyjdzie wogóle zdjęcie?[/SIZE]

reklama
ładnie miałam iść leżeć i znowu komp włączony bo zapomniałam że nie mam telewizora tzn dekoder nieczynny..to uzależnienie:no:

Do góry