reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anna, ja to nawet wolę, żeby mnie nikt nie dotykał po brzuchu, drażni mnie to głaskanie. A zbyt częste pytania rodziny o to jak się czuję, jak dziecko - po prostu irytują. Pewnie mogłybyśmy się wymienić rodzinami i byłoby git ;)

Zebrra
, podejście do prasowania mam takie samo :) Deska sobie stoi, bo kolorystycznie pasuje do ścian w aneksie kuchennym ;) I jest używana od wielkiego dzwonu.

reklama
Grubelku ja spodni nie prasuję wcale, koszulek też... Wychodze z założenia, że jeśli będzie chciał mieć wyprasowane, to ma dwie ręce i da sobie radę... Wice nie prasuję rzeczy wcale, tak jak sobie... A koszule na wyjście (bo Olaf w koszulach do pracy nie chodzi) tez prasuje sobie sam...

Nie bardzo rozumiem podejście, że to kobieta ma prasować, a niby z jakiej racji??? Facet też potrafi obsłużyć żelazko...

zebrra cyt:"Dobra lecę się myć, bo ostatnio robię to coraz później..."
lepiej później niż rzadziej hihihihihi
a z tymi ciuchami których prasowac nie trzeba - to jest piękny pomysł - czy są jakieś koszule dla tego mojego zasr...go kierownika których nie trzeba maltretować żelazkiem????? bo niestety - muszę zawsze 8 sztuk na tydzień mu przyszykować... a sweterków cholera nie nosi :-D
jazztina z miłą chęcią - jeśli kręcisz się gdzieś w pobliżu "Ptaka" :-D
a co do "czucia się mamą" ja tez jakoś jeszcze nie czuję - czasami zapominam nawet że w ciąży jestem :-) a gdzie poczucie że jeszcze trochę i moje życie do góry nogami przestawione będzie.... nawet ciężko czasami mi to wszystko sobie wyobrazić....
marika HAHAHA ty doczytaj najpierw - ja nie mówię że nie mam z kim zakupów robić tylko że moja mama się do tych zakupów ze mną jakoś nie pali.... ech - na wzrok ci ta ciąża padła czy jak? :-D

jazztina z miłą chęcią - jeśli kręcisz się gdzieś w pobliżu "Ptaka" :-D
Nicoya dasz znac moge sie kręcić:-D (troche gorzej z weekendami) , moja mama tam pracuje, ostatnio nawet pojechałam tez w tym celu, wprawdzie nie obleciałam wszystkiego, ale sklepu dla maluszków nie znalazłam, tylko sobie kupiłam koszule z szlafrokiem do szpitala
Ankami to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! wolę być pierwsza niż się spóżnić:-)

reklama
Dziękuję Jazztina, ale mimo wszystko wolałabym, żebyście nie przypominały mi, że się starzeję ;) Zebrra lepiej żadnych znaków im nie dawaj ;)

Też muszę wreszcie zawlec odwłok do łazienki... Ale to może po drugim śniadaniu :)

Do góry