a co to jest podgardle?dziewczyny która zapisuje się na jajecznicę z podgardlem i cebulka bo będę mężusiowi robiła ??????????????? ;-);-)
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
To nasi faceci mogą się wirtualnie znać :-).no no mój to tylko na forach samochodowych..... ;-)
Mila jak Ty tak koteczki to proponuje musical "Koty" w Romie.... naprawde warto.... ;-)
A na ten musical pojadę, jak dodadzą do niego wielce wskazaną scenę ubijania tytułowych antybohaterów .
a co to jest podgardle?
wędzone mięso świnki z odrobinką tłuszczyku, chociaż nie zawsze z odrobinką :-)
mila333
Kornelka - lipiec 2007
He, he, a mój mnie jeszcze podkręca, bo lubi je jeszcze bardziej ode mnie .hmm, chyba dość podobnie reagujemy na sierściuchy Mariusz zawsze każe mi się uspokoić
Grubelku, ja Was nie kładę spać, tylko zazwyczaj jak zaglądam tu po godz. 20. to żywej duszy... no czasami natknę się na Jazztinę. A dziś - ruch jak w centrum miasta
Nicoya, Jazztina - proszę bez tych bezprzedmiotowych licytacji, bo jak Wam wyślę zdjęcie moich dzisiejszych ust, to padniecie trupem na miejscu ;-):-)
Negri, a na rano można zamówić u Ciebie jajecznicę? bo o tej porze to ja już nie jem...
Nicoya, Jazztina - proszę bez tych bezprzedmiotowych licytacji, bo jak Wam wyślę zdjęcie moich dzisiejszych ust, to padniecie trupem na miejscu ;-):-)
Negri, a na rano można zamówić u Ciebie jajecznicę? bo o tej porze to ja już nie jem...
ojj...to ja poproszę, chociaż rano już jadłam jajecznicę, a ja potem zapraszam na arbuza...tylko musicie sie pośpieszyćwędzone mięso świnki z odrobinką tłuszczyku, chociaż nie zawsze z odrobinką :-)
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ankami ja tu zagladam ale najczęściej nikt sie nie odzywa.... to ja tam nikogo nie budze....:-)
Negri a jajecznica pychotka tylko ja poprosze na śniadanie....
Negri a jajecznica pychotka tylko ja poprosze na śniadanie....
ja już paść trupem nie mogę skoro straszę i to po północyNicoya, Jazztina - proszę bez tych bezprzedmiotowych licytacji, bo jak Wam wyślę zdjęcie moich dzisiejszych ust, to padniecie trupem na miejscu ;-):-)
..
reklama
oj dzieje się tu dzieje
dziś jakiś trefny dzień:-( , ale teraz widzę, że zrobiło się weselej
przytulam wszystkie smutne mamusie gorąco - trzymajcie się jutro będzie lepiej ;-)
ja wróciłam z ZG, dobrze że się wybrałam, oczka mam zdrowe, wada nie pogorszyła się ani 0,1 dioptrii, dno oka super i mam przyjść jeszcze 1 mieś przed porodem na dno oka i bad. ogólne - powiedział że jakby było jakieś zatrucie ciążowe czy coś to to badanie wykaże, a zresztą musi mi wpisać w kartę ciąży że mogę rodzić naturalnie - wada -6 i w górę = cesarka, a ja mam ponad -4, więc luz.
Potem byłyśmy w Brico i Auchan - jak miło połazić po sklepach hmmm, zakupki do domku zrobione, lodówa pęka, arbuzy pycha
ale samopoczucie do bani, w sklepie nie dawałam rady, normalnie porażka, wszystko mnie bolało i źle się czułam więc teraz grzecznie odpoczywam
dobranoc dziewczyny
dziś jakiś trefny dzień:-( , ale teraz widzę, że zrobiło się weselej
przytulam wszystkie smutne mamusie gorąco - trzymajcie się jutro będzie lepiej ;-)
ja wróciłam z ZG, dobrze że się wybrałam, oczka mam zdrowe, wada nie pogorszyła się ani 0,1 dioptrii, dno oka super i mam przyjść jeszcze 1 mieś przed porodem na dno oka i bad. ogólne - powiedział że jakby było jakieś zatrucie ciążowe czy coś to to badanie wykaże, a zresztą musi mi wpisać w kartę ciąży że mogę rodzić naturalnie - wada -6 i w górę = cesarka, a ja mam ponad -4, więc luz.
Potem byłyśmy w Brico i Auchan - jak miło połazić po sklepach hmmm, zakupki do domku zrobione, lodówa pęka, arbuzy pycha
ale samopoczucie do bani, w sklepie nie dawałam rady, normalnie porażka, wszystko mnie bolało i źle się czułam więc teraz grzecznie odpoczywam
dobranoc dziewczyny