reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Kochaniutkie muszę Wam coś powiedzieć !!!!!!!! Mój mężuś właśnie zakłada sobie konto w BB :tak::tak::tak::tak::tak::tak: i powiedział że on będzie odwiedzał dział dla ojców :-D:-D:-D:-D:-D:-D no i powiedział że zaraz ustawia sobie suwaczek
no no mój to tylko na forach samochodowych..... ;-)

Mila jak Ty tak koteczki to proponuje musical "Koty" w Romie.... naprawde warto.... :-p ;-) :tak:

reklama
Kochana, musiałabyś zobaczyć taki mój występ na żywca - z odpowiednimi odgłosami i minami. Jestem w nim tak sugestywna, bo ja naprawdę koteczki pasjami... :-):-)

hmm, chyba dość podobnie reagujemy na sierściuchy ;) Mariusz zawsze każe mi się uspokoić ;)

Ej Laski, już dawno po dobranocce, a Wy tu nadal buszujecie - co się stało??? ;-):-D

ankami dorabiam po północy strasząc na zamku heheheh :-)
jazztina ... ech....

mój to na forum może i by się udzielał pod warunkiem że możnaby w pokerka zagrać hehehe - popatrzyłam na to tatuśkowe i smętnie tam :-D

Ankami a dlaczego Ty nas spać kładziesz.... Ja teraz znowu mam luzik Moje słodkie 12 kg w łóżeczku lula mąż na koncercie a ja na BB zresztą zaraz na TVP1 będzie fajny film....:-)

ankami dorabiam po północy strasząc na zamku heheheh :-)
[/quote
eeeeeeee...Nicoya czym Ty możesz straszyć, to raczej ja mam predyspozycje, bo w tej ciąży jeszcze bardziej posiwiałam i mam teraz (miedzy innymi) takie dwa siwe pasma biegnące od czoła, jak sobie natapiruje włosy i założe coś zwiewnego to będę wyglądac jak z rodziny Adamsów:-D

jazztina ty mi chleba nie odbieraj hahahaha
nie widziałaś (i dobrze) to nie mów.... wystarczy że nie powalczę ze szczotką do włosów i suszarką - i straszydło jak malowane heheheh szczególnie jak na ryj nic nie nałożę i worów pod oczami nie zamaluję :-D

reklama
wiecie co, niedobrze z moją głową, ciągle zostawiam gdzies zakupy po drodze do domu, a przed chwilą mąż mnie zapytał, które jabłko słodsze, no to mu odpowiedziałam...to słodkie:baffled: :confused:

Do góry