reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Kochaniutkie muszę Wam coś powiedzieć !!!!!!!! Mój mężuś właśnie zakłada sobie konto w BB :tak::tak::tak::tak::tak::tak: i powiedział że on będzie odwiedzał dział dla ojców :-D:-D:-D:-D:-D:-D no i powiedział że zaraz ustawia sobie suwaczek
no no mój to tylko na forach samochodowych..... ;-)

Mila jak Ty tak koteczki to proponuje musical "Koty" w Romie.... naprawde warto.... :-p ;-) :tak:

reklama
Kochana, musiałabyś zobaczyć taki mój występ na żywca - z odpowiednimi odgłosami i minami. Jestem w nim tak sugestywna, bo ja naprawdę koteczki pasjami... :-):-)

hmm, chyba dość podobnie reagujemy na sierściuchy ;) Mariusz zawsze każe mi się uspokoić ;)

Ej Laski, już dawno po dobranocce, a Wy tu nadal buszujecie - co się stało??? ;-):-D

ankami dorabiam po północy strasząc na zamku heheheh :-)
jazztina ... ech....

mój to na forum może i by się udzielał pod warunkiem że możnaby w pokerka zagrać hehehe - popatrzyłam na to tatuśkowe i smętnie tam :-D

Ankami a dlaczego Ty nas spać kładziesz.... Ja teraz znowu mam luzik Moje słodkie 12 kg w łóżeczku lula mąż na koncercie a ja na BB zresztą zaraz na TVP1 będzie fajny film....:-)

ankami dorabiam po północy strasząc na zamku heheheh :-)
[/quote
eeeeeeee...Nicoya czym Ty możesz straszyć, to raczej ja mam predyspozycje, bo w tej ciąży jeszcze bardziej posiwiałam i mam teraz (miedzy innymi) takie dwa siwe pasma biegnące od czoła, jak sobie natapiruje włosy i założe coś zwiewnego to będę wyglądac jak z rodziny Adamsów:-D

jazztina ty mi chleba nie odbieraj hahahaha
nie widziałaś (i dobrze) to nie mów.... wystarczy że nie powalczę ze szczotką do włosów i suszarką - i straszydło jak malowane heheheh szczególnie jak na ryj nic nie nałożę i worów pod oczami nie zamaluję :-D

reklama
wiecie co, niedobrze z moją głową, ciągle zostawiam gdzies zakupy po drodze do domu, a przed chwilą mąż mnie zapytał, które jabłko słodsze, no to mu odpowiedziałam...to słodkie:baffled: :confused:

Do góry