reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

witam !
ledwo wstałam a już jestem padnięta:baffled:, wczoraj posiedziałam u mamy na tyłku ok.2 godz. m.in. poprawiałam jeszcze ten dział co stworzyłam i normalnie katastrofa znowu boli mnie wszystko tj. mieś. temu :wściekła/y:
Dziś miałyśmy jechać do Zielonej G. do okulisty, ale chyba nie dam rady si ruszyć, boję się przeciążyć :confused:. Jeszcze pomyślę.

Trzymam kciuki za Wasze wyniki glukozowe - oby były w normie ;-)
życzę miłego dnia

reklama
wybieram sie dziś na fundusz do lekarza, nie cierpię tego!!!!!!jak o 10 wyciagne karte to ok 13 mnie przyjmie........znosze to tylko dla bezpłatnych skierowań na wyniki:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Pogoda nam się zwaliła, w nocy czyłam się fatalnie, dawno tak sie nie wymeczyłam, w brzuchu czułam jakby mi sie kamień przewalał z lewej strony na prawą, więc niech to obejrzą!!!!!!!

dziewczynyod którego tygodnia robi sięstandardowo KTG????można juz wymagać?????:confused: :confused: :confused: :confused:

Ewo KTG robi się od 25 tc ale jeżeli jest potrzeba, tylko w przypadku gdy leżysz w szpitalu to robią chyba 2 czy nawet 3 razy dziennie, kiedy zgłaszasz sie na izbe bo masz skurcze czy coś takiego a jeszcze nie termin to tez robią... nie jest to konieczne i nie jest takim badaniem jak USG... KTG mierzy skurcze macicy i tętno dzidzi, a tetno przecież lekarz może sam w gabinecie zmiezryć bez konieczności KTG...:-)

-dzieki grubelku

umnie bezpłatna służba zdrowia w szpitalu przy Warszawskiej to koszmar
-dzien dobry
-wyniki!
-dobre?
-dobre, jak samopoczucie???
-(opowiadam)...........................................
-zrobipaniwyniki,nowe i przyjdzie pomyslimy
-dowidzenia

czasem mnie wazy i mierzy cisnienie pielegniarka, dlatego cHodze do prywatnej kliniki i mam ciąze super prowadzaona

ALE DZIS UPRE SIE NA KTG

W mojej przychodni w której mam lekarza rodzinnego przyjmuje bardzo sympatyczna Pani gin ale ja nie chodze :baffled: po co mam sie stresować... badania robie prywatnie koszty nie są aż tak wielkie (krew mocz itp) wole mojego doktorka przynajmniej to facet i przystojny jest ;-) :-) A tak wogóle to nie lubie lekarzy kobiet... wole facetów no poza Panią doktor rodzinną ;-) zawsze jak mam potrzebe dostane zwolnienie- zakładając że jestem chora...:-)

DZIEWCZYNKIA CO Z DŁUGIM WEEKENDEM???JAKIE PLANY???;-) ;-)

ja planuje od 1 maja do 6 byc na mazurach, nie wiem jeszcze gdzie moze Nowe Guty??????

co polecacie????:confused: :confused: :confused: :confused:

Byłam na tej glukozie rano-smak..mam mieszane uczucia jak woda z miodem-troszkę słodsze, wypiłam pomalutku cały kubek po 15 min strasznie zbladłam i źle się czułam, pielęgniarki to widziały i mnie zagadywały..wyniki dopiero w poniedziałek-ciekawa jestem....

Nicoya
chyba też dzisiaj miała to badanie? jak tam? odezwij się!
z Zeberrką miałam kontakt ale niech lepiej sama napisze co i jak...:hmm:

Moja mam poszła do ogródka jak kret ryje w ziemi i wyrywa zielsko w moich truskawkach...bo zarosły totalnie, a teraz jest ostatnia deska ratunku na pielenie zanim zaczną kwitnąć-a pewnie w tym roku będą duże owoce...

Dobra uciekam, jestem strasznie senna-to chyba nie przez tą glukozę?:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a dwa strasznie jestem zdołowana już bym chciała jak większość z nas mieś juniora w ramionach, wziąć się za siebie i wychowywać, pielęgnować zdrowe dzieci-to moje marzenie;-)

papa uciekam

hej dziewczynki moje wyniki dobre troche cos z morfologia nie tak i przypisał mi zelazo , masc na rozstepy bo mam na nogach okropne .Ciśnienie po tym leku mi sie unormowało wiec jest ok ale mam brac cały czas do odwolania te tabletki na nadcisnienie ,od tygodnia przytylam kilogram na wadze o malo co sie nie przewrocilam tak mi sie w glowie zakrecilo, dostalam filmik 4d coreczki byl z nami moj mąż , posłuchalismy bicia serca malenkiej troche nas wystraszyla bo pan doktor długo nie mogl znalezc bicia jej serca a mala cwanarka schowała sie całkiem pod brzuszkiem i strach minał mała zdrowa silna ,lekarz powiedzial ze na zdjeciu całkiem podobna do taty ! nastepna wizyta 8 .05 ,mam sie spodziewac porodu gdziec ok 25 czerwca wtedy moge urodzic bo mala bedzie donoszona !

Marika ,ale masz fajnie truskawki przed domkiem, z badaniem na pewno wszystko będzie dobrze, poza tym cukrzyca ciążowa chyba nie jest taka straszna trzeba tylko się kontrolować i odpowiednio odrzywiać;-)

reklama
Do góry