reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
popatrzczcie naliste lipcowych mam, dużo wogule sie nie odzywa.....:-( :-( :-( :-(

melduje ze obiad zrobiony.......

ziemniaki to raczej same nie przyjadą nie?????:oo: :oo: :oo: :oo:

cześć
ale dziś długo spałam :szok: fajnie
ja na szczęście mam teściową - księgową więc ona nas rozlicza:tak:

Zaraz będzie na TVN Style 'Mamo to ja' /10 30/, czy jakoś tak ;-)więc lecę oglądać. Zapraszam

Witajcie,

ja właśnie wróciłam z US - uroczy poranek. Oczywiście na wezwaniu nie napisali nam dokładnie, o co chodzi i nie mieliśmy ze sobą wszystkich dokumentów, które ich interesowały, więc czeka nas kolejna wizyta w maju :( Ale przynajmniej złożyliśmy PIT za rok 2006. Rozliczamy się razem, bo tak nam się bardziej opłaca i zawsze dostajemy jakiś zwrot :)

Natomiast oprócz alergii dopadła mnie opryszczka, ale taka wściekła, że na górnej wardze mam ich z 5! Moje usta mają rozmiar ponętnych ust murzyńskich, tylko są o wiele mniej estetyczne i apetyczne! :sad::oo::frown::growl:;-):-D

Witam sie po długiej nieobecności

jak wy to robicie że macie czas siedzieć na forum czytać pisać i wypełniać domowe obowiązki? Ja jak zasąde do kompa na chwile poczytam co naskrobałyście NIC NIE ZDĄŻE NAPISAĆ BO MNIE OCZY BOLĄ ale jestem i zaglądam do Was. A tak w ogóle to jak ugotuje obiad to wychodze z domu i do wieczora mnie nie ma siedze u siostry bo sama w domku sie nudze. tak więc zaraz wychodze i ide na lody taka pogoda że szkoda siedzieć na chacie.

Pozdrawiam pa pa

Widzę, ze rozliczenia podatkowe są tematem przewodnim. Ale dobrze, że o tym napisałyście, bo wypytałam mojego M, czy zaniósł PIT-a i okazało sie, ze nie. U mnie to jest tak, ze jeśli ja czegoś nie dopilnuję, to M rzadko sam się domysli i zrobi wszystko na czas. Nawet opłat zamieszkanie musze pilnować, bo inaczej to juz dawno by nas eksmitowali :-D

Muszę się przyznać, ze wszamałam całą paczkę chipsów. Mężuś mi kupił i rzuciłam się na nie jak ...nie napiszę co ;-) No i teraz mam wyrzutu sumienia, ze takie niezdrowe świństwo zjadłam. Ale zagryzam jabłkiem, żeby poprawić sobie samopoczucie ;-)

Miłego dnia lipcóweczki !!! :-)

Wiecie co idę do lodówki po lody tak mi narobiłyście ochoty :-D:-D:-D A ogólnie to wzięłam prysznic i nie chce mi się ubrać i siedzę w szlafroku przed kompem ;-);-);-)

a ja właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem :-) pogoda rewelacja :laugh2:
szkoda, że muszę limitować sobie spacerki itp. :-(
no i teraz wypadałoby się w końcu zabrać za moją nieszczęsną mgr :zawstydzona/y: więc spadam i sprobuję coś popoprawiać i wysłać do promotorki, bo aż wstyd.

miłego dnia kochane wentylujcie się :tak:

reklama
Do góry