reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam!
Nadrobię czytanie wieczorkiem a teraz idę leżeć po sytym obiadku. Narobiłam jak dla całego wojska pierogów leniwych i ktoś musiał to zjeść. Mój brzusio! :eek:
Miłego popołudnia!!!

:-) :-) obiadek pyszny
nicoya moze w połowie drogi sie spotkamy?????u kogoś na obiadku???:laugh2: :laugh2: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

fajnie by było spotkac sie wszystkie!!!!!!!!!!:-) :-) :-)

zaczynam puchnac, nie tyc bo waga w miejscu, jakies 0,3 kg do przodu ale oczy mam zapuchniete i czuje sie 10 kg ciezsza.....nawet Grzesiek zauwazyl, buc jeden:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

znowu o jedzeniu...a ja dziś marnie bo tylko białą kiełbaskę wciągnęłam i dwa kiszone ogóry...ale zaraz sobie zrobię gorący kubek krem z kury...
dziś nic prawie nie zrobiłam-tylko udawałam, jestem zła sama na siebie bo sama siebie oszukuje...a czas leci nie ubłagalnie już 18 godzina matko święta a tu burdel na kółkach...WC nie tknięte-wstyd...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a rano o 7 jedziemy już do Poznania...

dziewczyny czemu ze mnie taki leń...naprawdę jestem wściekła.

Ewa - właśnie! Co jest z tym puchnięciem?? Ja też się czuję jak 100 kilowa krowa (niedaleko mi do tego), coraz większa i tęższa. Od czego my tak puchniemy??

marika - ja tez jestem leń... przyznaję się bez bicia, czasem wiem, że muszę poprasować, zrobić obiad... ale mi się po prostu nie chce... bardzo rzadko leń znika i mogę zrobić wszystko :) ale jak mi się nie chce to po prostu tego nie robię... powtarzam sobie, ze jestem w ciąży i mam prawo nie mieć ochoty na robienie czegokolwiek :happy:

Ewo i Anno - mi puchną stopy i trochę dłonie... podobno trzeba ograniczyć ilość spożywanych płynów :confused:

reklama
Hej dziewczynki ja też leże ale nie dlatego że mi lekarz kazał ale dlatego że się zmęczyłam ;-) Byłam w mieście pozałatwiałam tony spraw i jeszcze zupkę porową no i na drugie dzisiaj ziemniaczki z mizerią a mężuś zrobił sobie jeszcze do tego padlinę ;-) No i do tego posprzątałam a mańka od godziny do zmywania wygania i nic ... zaraz go pogryzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: hihihihi

DZIEWCZYNY DO łóżKA MARSZ LEżEć MI TAM JAK TRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry