reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Nicoya - a ile masz tych leukocytów? Ja miałam ostatnio (26.03) 17 a norma do 10... więc tez nie za ciekawie... wiesz co to oznacza jak jest ich za dużo? Mi gin powiedziała, ze czasem organizm kobiety uważa dziecko za ciało obce i dlatego poziom leukocytów jest podwyższony... tylko u mnie cały czas rośnie - na początku ciąży miałam 13...

Grubelku a co na obiadek masz dzisiaj? U mnie będzie potrawka z kurczaka z ziemniakami bo nic więcej mi się nie chce robić :-)

reklama
O rany!!!:szok: Nicoya - to naprawdę dużo :baffled: ale moze zwiększyły Ci się dlatego, ze jesteś w ciąży? Mnie internista wysyłał do stomatologa, ginekologa i laryngologa bo niby to są przyczyny podwyzszonych leukocytów

Nicoya no przydałoby się okna umyć... a mąż odkurzał w sobote... :-D ale mi niedobrze... już nic nie robie... :baffled:

Alkmena kurczaka w sosie musztardowo-miodowym z ryżem i jakieś warzywka gotowane... A z tym że organizm tak traktuje ciąże to prawda mój lekarz też tak mówił - w pierwszej ciązy miałam bardzo podwyższony poziom tych leukocytów i lekarz rodzinny się przeraził a jak powiedziałam o ciąży to wszystko sie wyjasniło...

Grubelek i Nicoya wielki kop w dupsko i do wyra ale to natychmiast!!!!!!!! :dry:

Naprawdę zostały niecałe-całe 3 miesiące co to jest? zleci jak okiem mrugnąć...dalej do łóżka dziewczyny!!!

Grubelek i Nicoya wielki kop w dupsko i do wyra ale to natychmiast!!!!!!!! :dry:

Naprawdę zostały niecałe-całe 3 miesiące co to jest? zleci jak okiem mrugnąć...dalej do łóżka dziewczyny!!!

To boli :-p :-p :-p leże... czekam na męża zaraz przyjedzie powiesi pranie skończy obiad.... miał przywieźć pączka w lukrze....:happy: ah te 3 miesiace beda sie ciagleły...(pisze jednym palcem...)

reklama
Do góry