zebrra
Potrójna mama :)
Alkmena Kochana nie każda obecnośc białka w moczu oznacza zatrucie ciążowe, ja je przeszłam i oczywiście nie jest to dobre ani dla dziecka ani dla mamy, ale zamartwianie powoduje tylko tyle, że wzrasta Ci ciśnienie... Ja przeczytałam tylko ogólne info dot. cukrzycy ciążowej i nie zamierzam się zagłębiać, bo dochodzi jeszcze nadciśnienie...
Grubelku nikt Cię nie potępi, wszyscy wiemy jakie są zalecenia lekarzy, ale na 100% nie wszystkie się do nich zastosujemy... Ja karmiłam Wikę rok i 3 miesiące, ona również samam zrezygnowała z cyca, ale była wczesniakiem, więc też inaczej do tego podchodziłam... Teraz chciałabym karmić minimum rok, ale jak to będzie to się okaże...
Grubelku nikt Cię nie potępi, wszyscy wiemy jakie są zalecenia lekarzy, ale na 100% nie wszystkie się do nich zastosujemy... Ja karmiłam Wikę rok i 3 miesiące, ona również samam zrezygnowała z cyca, ale była wczesniakiem, więc też inaczej do tego podchodziłam... Teraz chciałabym karmić minimum rok, ale jak to będzie to się okaże...