reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

cześć!!!
Mnie dziś rano mąż wywiózł na bad. krwii i po drodze zostałam u mojej mamy i teraz dop. dotarłam do domku :laugh2:ja sobie leżę i czytam forum a mój ukochany, zdejmuje firanki i będzie mył okna i sprzątał :laugh2:

Ja nic nie robię na święta, rodzice i teście mieszkają 3 km od nas więc pakujemy się w autko i myk na gotowe :) Dziś już próbowałam ciast jakie moje kobiety napiekły mniam :-p

jazztina - co do imienia to nie podoba Wam się Ania? Bo, gdybym ja się tak nie nazywała tobym dziecku dała to imię :tak:

Alkmena - ja też śpię dużo na plecach szczeg. w nocy nie kontroluję się, ale niezbyt dobrze się potem czuję, dziś to wogóle rozsadzało mi brzuch, a teraz cały dzień też i swędzi, więc obwód wzrasta w niezłym tempie:zawstydzona/y:

Witaj Arika!!! no i gratuluję, widzisz czasem niemożliwe staje się możliwe :)

WESOŁYCH ŚWIĄT - ALE SIę OBEżREMY HIHI:-p

reklama
Witam się dzisiaj :-):-):-) Ale przyznaje się bez bicia że nie zdążyłam przeczytać wszystkiego bo mężuś chce kompa i mi marudzi :-:)-:)-( Ale dam mu już posiedzieć bo dzisiaj był grzeczny i posprzątał ;-);-);-) A co do gotowania to ja w te święta mam labę bo jutro idę na urodzinki do siostry a w niedziele jadę do szwagierki bo mały ma roczek, więc nie gotuję nic. No a poza tym to jak zwykle pójdziemy na obiadek do moich rodziców hihihihi :tak::tak::tak: Więc od razu uprzedzam że może mnie nie być więc proszę nie produkujcie za dużo i ZDROWYCH I WESOłYCH śWIąT DZIEWCZYNKI :-):-):-)

Arika witaj serdecznie :-):-):-)

Ufff.. 3h na glupich kokosankach.. ramie mi normalnie zdretwialo od namaczania w polowie i przenoszenia do kokosu..
no, ale czego sie nie robi dla kochanego meza ;)

Asia tak patrze na Twoj suwaczek i strasznie zazdroszcze tych 12 dni starszej ciazy!!! :) ale kto wie, moze moje wyrwie sie na swiat nieco wczesniej niz przepowiedziano? ;)
oby nie za wczesnie, ale tak na sam poczatek lipca mogloby byc ;)

Pastela i jazztina osobiscie uwazam, ze Magdalena to przepiekne imie ;) Magda, Madzia, Magdusia, Magdalenka hihihi

teraz ide do wyrka, bo zaczyna sie czas fikolkow, a wtedy mi najwygodniej lezec;)
jeszcze raz WESOLYCH :) branoc

Dzięki dziewczyny :-) Ja też się cieszę, że będę miała dzidzię, choć u mnie to trochę skomplikowana sytuacja :-( Ale mniejsza o to :tak: Pewnie teraz wszystkie mamuśki w kuchni skoncentrowane na wypiekach i sprzątaniu ;-) Ja staram się oszczędzać, bo ostatnio nie czułam się za dobrze :-( Ciąża - a raczej ciążowe dolegliwości dawały się we znaki i ledwo co chodziłam :szok: nawet po domu :szok: i trochę się przestraszyłam, więc od kilku dni trochę mam więcej luzu, bo stwierdziłam, że świat się nie zawali jak czegoś nie zrobię :-)
Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych i Pogodnych Świąt Wielkiej Nocy :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam Wszystkie Mamusie i Dzidziusie :-)

Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, kicajacych zajączków i mokrego dyngusa (żeby woda lała się wiadrami a nie inaczej.. ;-) )

No i witam "nową mamusie" Arike!
Ide poczytać co naprodukowałyście przez dwa dni.... ;-)

ja też się dziś witam i zaraz uciekam :-p będę leżakować u rodziców - dziś moja siostra kończy 13 lat :laugh2:

buziaki

PS> postaram się wpaść wieczorkiem jak wrócimy o normalnej porze

Hej ja też znalazłam chwilkę-no bo jak ...to uzależnienie nie daje spokojnie funkcjonować:):-p
Rano chodziłam z Olą po podwórku i zbierałyśmy słodkości i drobiazgi które przyniósł jej zając:laugh2: ale się cieszyła, dzień wcześniej robiła z babcią gniazdo dla zająca z sianka:tak:
Teraz Ola poszła " święcić jajka" razem z ciocią, ma oczywiście swój koszyczek..mój mąż jak to..on w terenie nawet dziś:zawstydzona/y:

A ja się bycze-leże a dzidzia fajnie sobie kopie :-D:-D tak mi dobrze dawno tak nie odpoczywałam przed tv-oglądałam "małą księżniczkę" i się poryczałam bo się tak wzruszyłam przez ten film..jest miło;-)

Dobra buziaki i miłego odpoczynku dziewczyny wam życzę!!

Hej dziewczyny!
A mnie dorwała depresja :-(. Coraz gorzej czuję się psychicznie, od wczoraj ryczę...
Wczorajsze zakupy nieudane, w Bielsku jeszcze większe pustki niż w Oświęcimiu. Wózki beznadziejne. Pościel mega droga. Także zdecydowałam się na kupo pościeli z Allegro.
A dzisiaj obeszłam całe miasto, rynek chciałam kupić coś dla siebie. No i okazało się, że u nas bluzki są tylko w rozmiarze S. Nie ma szans żeby kupić coś na takiego wieloryba jak ja! Sprzedawczynie patrzyły na mnie z drwiną, sąsiadka zaczepiła mnie na ulicy i pwoiedziała, że jestem taaaka pulchna...Yyyyy, no i ryczę teraz....nici ze świąt, nie mam nastroju...

„Skacze zajączek po lesie
i życzenia Wam niesie,
przez pisanki przeskakuje
Alleluja wykrzykuje!
Po czym znika w długich susach
cały mokry od dyngusa.”

Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości i rodzinnego ciepła
życzą Ania z mężem i malutki Karolek

reklama
Dziewczynki życzę Wam radosnych, zdrowych, spokojnych świąt, to ostatnie święta jakie spędzamy bez naszych malutkich pociech, wyobrażacie to sobie:)))))) Odpoczywajcie i cieszcie się nareszcie obecnościa mężów w domu. Buziaki...

Anna nie przejmuj sie zakupami, w ciąży trzeba chodzic z podniesiona głową, bo to wyróżnienie, a gorszy nastrój też minie, chyba że jakis problem Ci wisi nad głową, ale pamiętaj zawsze znajdzie sie jakieś rozwiązanie, ściskam Cię mocno

resztę produkcji nadrobie po świętach

Do góry