reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

cześć!!!
Mnie dziś rano mąż wywiózł na bad. krwii i po drodze zostałam u mojej mamy i teraz dop. dotarłam do domku :laugh2:ja sobie leżę i czytam forum a mój ukochany, zdejmuje firanki i będzie mył okna i sprzątał :laugh2:

Ja nic nie robię na święta, rodzice i teście mieszkają 3 km od nas więc pakujemy się w autko i myk na gotowe :) Dziś już próbowałam ciast jakie moje kobiety napiekły mniam :-p

jazztina - co do imienia to nie podoba Wam się Ania? Bo, gdybym ja się tak nie nazywała tobym dziecku dała to imię :tak:

Alkmena - ja też śpię dużo na plecach szczeg. w nocy nie kontroluję się, ale niezbyt dobrze się potem czuję, dziś to wogóle rozsadzało mi brzuch, a teraz cały dzień też i swędzi, więc obwód wzrasta w niezłym tempie:zawstydzona/y:

Witaj Arika!!! no i gratuluję, widzisz czasem niemożliwe staje się możliwe :)

WESOŁYCH ŚWIĄT - ALE SIę OBEżREMY HIHI:-p

reklama
Witam się dzisiaj :-):-):-) Ale przyznaje się bez bicia że nie zdążyłam przeczytać wszystkiego bo mężuś chce kompa i mi marudzi :-:)-:)-( Ale dam mu już posiedzieć bo dzisiaj był grzeczny i posprzątał ;-);-);-) A co do gotowania to ja w te święta mam labę bo jutro idę na urodzinki do siostry a w niedziele jadę do szwagierki bo mały ma roczek, więc nie gotuję nic. No a poza tym to jak zwykle pójdziemy na obiadek do moich rodziców hihihihi :tak::tak::tak: Więc od razu uprzedzam że może mnie nie być więc proszę nie produkujcie za dużo i ZDROWYCH I WESOłYCH śWIąT DZIEWCZYNKI :-):-):-)

Arika witaj serdecznie :-):-):-)

Ufff.. 3h na glupich kokosankach.. ramie mi normalnie zdretwialo od namaczania w polowie i przenoszenia do kokosu..
no, ale czego sie nie robi dla kochanego meza ;)

Asia tak patrze na Twoj suwaczek i strasznie zazdroszcze tych 12 dni starszej ciazy!!! :) ale kto wie, moze moje wyrwie sie na swiat nieco wczesniej niz przepowiedziano? ;)
oby nie za wczesnie, ale tak na sam poczatek lipca mogloby byc ;)

Pastela i jazztina osobiscie uwazam, ze Magdalena to przepiekne imie ;) Magda, Madzia, Magdusia, Magdalenka hihihi

teraz ide do wyrka, bo zaczyna sie czas fikolkow, a wtedy mi najwygodniej lezec;)
jeszcze raz WESOLYCH :) branoc

Dzięki dziewczyny :-) Ja też się cieszę, że będę miała dzidzię, choć u mnie to trochę skomplikowana sytuacja :-( Ale mniejsza o to :tak: Pewnie teraz wszystkie mamuśki w kuchni skoncentrowane na wypiekach i sprzątaniu ;-) Ja staram się oszczędzać, bo ostatnio nie czułam się za dobrze :-( Ciąża - a raczej ciążowe dolegliwości dawały się we znaki i ledwo co chodziłam :szok: nawet po domu :szok: i trochę się przestraszyłam, więc od kilku dni trochę mam więcej luzu, bo stwierdziłam, że świat się nie zawali jak czegoś nie zrobię :-)
Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych i Pogodnych Świąt Wielkiej Nocy :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam Wszystkie Mamusie i Dzidziusie :-)

Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, kicajacych zajączków i mokrego dyngusa (żeby woda lała się wiadrami a nie inaczej.. ;-) )

No i witam "nową mamusie" Arike!
Ide poczytać co naprodukowałyście przez dwa dni.... ;-)

ja też się dziś witam i zaraz uciekam :-p będę leżakować u rodziców - dziś moja siostra kończy 13 lat :laugh2:

buziaki

PS> postaram się wpaść wieczorkiem jak wrócimy o normalnej porze

Hej ja też znalazłam chwilkę-no bo jak ...to uzależnienie nie daje spokojnie funkcjonować:):-p
Rano chodziłam z Olą po podwórku i zbierałyśmy słodkości i drobiazgi które przyniósł jej zając:laugh2: ale się cieszyła, dzień wcześniej robiła z babcią gniazdo dla zająca z sianka:tak:
Teraz Ola poszła " święcić jajka" razem z ciocią, ma oczywiście swój koszyczek..mój mąż jak to..on w terenie nawet dziś:zawstydzona/y:

A ja się bycze-leże a dzidzia fajnie sobie kopie :-D:-D tak mi dobrze dawno tak nie odpoczywałam przed tv-oglądałam "małą księżniczkę" i się poryczałam bo się tak wzruszyłam przez ten film..jest miło;-)

Dobra buziaki i miłego odpoczynku dziewczyny wam życzę!!

Hej dziewczyny!
A mnie dorwała depresja :-(. Coraz gorzej czuję się psychicznie, od wczoraj ryczę...
Wczorajsze zakupy nieudane, w Bielsku jeszcze większe pustki niż w Oświęcimiu. Wózki beznadziejne. Pościel mega droga. Także zdecydowałam się na kupo pościeli z Allegro.
A dzisiaj obeszłam całe miasto, rynek chciałam kupić coś dla siebie. No i okazało się, że u nas bluzki są tylko w rozmiarze S. Nie ma szans żeby kupić coś na takiego wieloryba jak ja! Sprzedawczynie patrzyły na mnie z drwiną, sąsiadka zaczepiła mnie na ulicy i pwoiedziała, że jestem taaaka pulchna...Yyyyy, no i ryczę teraz....nici ze świąt, nie mam nastroju...

„Skacze zajączek po lesie
i życzenia Wam niesie,
przez pisanki przeskakuje
Alleluja wykrzykuje!
Po czym znika w długich susach
cały mokry od dyngusa.”

Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości i rodzinnego ciepła
życzą Ania z mężem i malutki Karolek

reklama
Dziewczynki życzę Wam radosnych, zdrowych, spokojnych świąt, to ostatnie święta jakie spędzamy bez naszych malutkich pociech, wyobrażacie to sobie:)))))) Odpoczywajcie i cieszcie się nareszcie obecnościa mężów w domu. Buziaki...

Anna nie przejmuj sie zakupami, w ciąży trzeba chodzic z podniesiona głową, bo to wyróżnienie, a gorszy nastrój też minie, chyba że jakis problem Ci wisi nad głową, ale pamiętaj zawsze znajdzie sie jakieś rozwiązanie, ściskam Cię mocno

resztę produkcji nadrobie po świętach

Do góry