reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam się wtorkowo :) Piękne słonko mnie obudziło, a jak u Was?

Nicoya
no co Ty? Jesteś w ciąży??? Kurczę nie wiedziałam :) Czytaj i cierp Kobieto!!!

Olaf mi ostatnio opowiadał, że zadzwoniłam do niego i robiłam mu jakąś awanturę telefoniczną, a obok stał jego znajomy. Skończyliśmy rozmawiać, a ten gość: co, awantura??? pewnie w ciąży jest...
Olaf mówi, że uśmiał się strasznie :)))

Magdalenko gratuluję córci! :)

magdalenka pozwól że i ja się do gratulacji dołączę :-D :-D:-D

negri zeberrka - kaję się w pokorze - już więcej nie opuszczę was bez słowa :-D na dłużej niż jeden dzionek hihihihi

...ślicznie dzisiaj słonko wstało....
a ja taka niewyspana - kłopoty ze snem przychodzą ostatnio coraz częściej, maluszek nie lubi chyba jak śpię na prawym boku co oznajmia potężnym kopem... a ja tylko na prawym zawsze spałam.....
kiedyś któraś z was stwierdziła (nie pamietam tylko czy to był zart czy jakoś naukowo?! dowiedzione) że kobieta w ciąży intelektualnie się uwstecznia - to chyba mnie to już dopada - coraz częściej nie potrafię sie "wygęgać"... normalnie brakuje mi słów w głowie... masakra

milusiego, pięknego, cieplutkiego i wiosennego dzisiaj wam wszystkim życzę :-D

Witaj Nicoya :)

Kochana to moje słowa z tym uwstecznieniem... u mnie objawia się to brakami w ortografii i nie wiem skąd to się wzięło, bo nigdy nie miałam z tym kłopotu :)

zeberka tak mi się coś w głowie tłukło że to ty ale nie chciałam gafy strzelić.....
to jest potworne! - ja taka zawsze wyszczekana teraz mam chwile typu..yyyy...eeee..... kurde nie pamiętam słowa.... hehehehe -albo używam słów nie takich jak trzeba... wczoraj na forum też - patrzę a strzeliłam zamiast "najpierw" - "nawet" co się nijak wypowiedzi nie trzyma ech.... i jak się tu z Dużym kłócić? hihihihi

Wiram z rana !

A ja nie mam problemu z teściową :) Nienawidzi mnie z całego serca bo jej ukradłam syneczka he he he od 3 lat się z nią nie widziałam , a mieszka kilometr ode mnie. Najbardziej rozbawiła mnie gdy przyszliśmy do niej ogłosić zaręczyny, a ona wyrzuciła nas z domu i nie przyjeła kwiatów. Mam święty spokój z nią. Teraz też się nie interesuje jak tam u mnie w ciąży. Za to mój mąż ma fajowych teściów, na razie mieszkamu u moich rodziców - bo domek w remoncie. Ale nie wiem czemu jemu też nie przechodzi przez gardło "mamo" i "tato". Po ślubie jesteśmy 7 miesięcy, ale razem 8 lat !!

heheheh dobre :)

powiem Ci szczerze, że takie coś to jeszcze nic... jak w czerwcu miałam zapalenie mózgu to w ogóle mi słowa uciekły i na przykład wiedziałam do czego coś słuzy, ale nie umiałam tego nazwać i tak było co chwilę, to się nazywało afazja amnestyczna... :) okropne uczucie... mówiłam na przykład ze to to co jest w ścianie i tam jest prąd, albo, że na obiad był kotlet i takie duże zielone liście... to było dobiero wkurzające...

reklama
zebrra kobieto - czy ty wszystkie choroby po ludziach zbierasz? matko jedyna - co czytam to albo ty albo twoja mała na coś.....

kluska mnie taka sytuacja by strasznie frustrowała... hmmm....

...spadam popracować trochę... choć ostatnio to bardziej udaję że pracuję :-D

Do góry