fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Witam dziewczynki!!!!Daaaawno mnie tutaj nie było,chociaż z waszym tempem pisania,to jeden dzień nadrobić trudno.hi,hi,hi....
Kluseczka cześć!!!!My się chyba znamy co?? ;-)
Nadrabiam pobieżnie posty,ale przyznam się szczerze,że niezbyt skrupulatnie,bo bym tu chyba 2 dni siedziała,a taka piękna pogoda,że szkoda oczy przed monitorem wybauszać
PIĘKNA TA WIOSNA!!! AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ!!!!
A W CIĄŻY TYM BARDZIEJ!!!!!
Ostatni wątek jaki widzę to pomoc naszych połówek
U mnie zew względu na to że mieszkamy z teściami,wszystko się tak jakoś układa ze zmywaniem i ze wszystkim,no,to znaczy narazie pozytywnie,ale nie wiem,czy pewnego dnia ktoś nie wybuchnie ale co do mojego M. to nie ma zastrzeżeń,poprostu to robi i.... BEZ GADANIA
AAA...jeszcze tu jeden motyw widzę,a mianowicie:teściowa i słowa MAMA.
Osobiście jestem krótko żoną,ale nie umiem się przełamać
Jest to dla mnie problem,a co do teścia to do niego wogóle sobie nie wyobrażam mówić tato???Buuu,smutne to.
CIESZMY SIĘ WIOSNĄ,CIESZMY SIĘ NASZYMI BRZUSZKAMI!!!
Normalnie tak mnie ta wiosna pozytywnie nastawia,że mam ochotę skakać,śpiewać,tańczyć!!!! ;-) :-)
Kluseczka cześć!!!!My się chyba znamy co?? ;-)
Nadrabiam pobieżnie posty,ale przyznam się szczerze,że niezbyt skrupulatnie,bo bym tu chyba 2 dni siedziała,a taka piękna pogoda,że szkoda oczy przed monitorem wybauszać
PIĘKNA TA WIOSNA!!! AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ!!!!
A W CIĄŻY TYM BARDZIEJ!!!!!
Ostatni wątek jaki widzę to pomoc naszych połówek
U mnie zew względu na to że mieszkamy z teściami,wszystko się tak jakoś układa ze zmywaniem i ze wszystkim,no,to znaczy narazie pozytywnie,ale nie wiem,czy pewnego dnia ktoś nie wybuchnie ale co do mojego M. to nie ma zastrzeżeń,poprostu to robi i.... BEZ GADANIA
AAA...jeszcze tu jeden motyw widzę,a mianowicie:teściowa i słowa MAMA.
Osobiście jestem krótko żoną,ale nie umiem się przełamać
Jest to dla mnie problem,a co do teścia to do niego wogóle sobie nie wyobrażam mówić tato???Buuu,smutne to.
CIESZMY SIĘ WIOSNĄ,CIESZMY SIĘ NASZYMI BRZUSZKAMI!!!
Normalnie tak mnie ta wiosna pozytywnie nastawia,że mam ochotę skakać,śpiewać,tańczyć!!!! ;-) :-)