reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Negri, w jakimś stopniu Mariusz zawsze mi pomaga. Zawsze też potem razem zmywamy i to on pierwszy się do tego garnie. Akurat nie mam co narzekać :)

reklama
Witajcie!
zrobiłam dziś test obciążenia glukozą 50 g.. Na czczo 77, po 1 godz.-110:happy::happy::happy:.
erytrocyty, leukocyty.hemoglobina, hematokryt bez zastrzezeń:happy::happy::happy:. Nadal nie łykam zadnych witaminek:tak::tak:

Ankami no to tylko się cieszyć :-) bo mojego nagnać do zmywania to trudna sprawa :-D hihihi ale nie narzekam ;-)

Anna_79 pytałam o różne szkoły rodzenia w Bielsku. Na Wyspiańskiego kosztuje 150 zł (8 - 10 spotkań) - ale pani jakaś taka niesympatyczna, a poza tym nie wie kto pracuje na odziale położniczym.Dziwne nie? Powinna to chyba wiedzieć. tel. 033 8122045 , 8272546, 608194365 w godz. 14.30 - 17.00

W Wojewódzkim cena za 8-10 spotkań 280 zł - miła pani - rozmawiałam z nią przez telefon. Ale nic nie mogę więcej powiedzieć. Tel. 033 8102044 (w wojewódzkim jest cała wywieszka w poradni k z numerami do 3 różnych prowadzących kurs. Niestety nie mam tych numerów :( )

I jest jeszcze jedna szkoła BOBAS tel. 606124737 na ul. 3-go maja 29
Szko

hej hej ciężarówki kochane...

parę dni mnie nie było a wy wysmyczyłyście tyle stron że TO JEST NIE DO PRZECZYTANIA I NADGONIENIA hahahaha....

wyrwaliśmy się z Dużym nad morze, było.... hmmmm.... no dobra - nic nie powiem by mnie nikt malkontentką głośno nie nazwał :-)

się stęskniłam za wami....

reklama
:-) :-) :-) Witam w poniedziałek(słoneczny,piękny)
Wróciłam z pracy,poszło szybko, dużo pracy,zmęczenia nie czułam ale teraz....ledwo na oczy patrze a jak mnie nogi bolą..........
jeszcze obiad i do łóżka
ile wytrzymam???
Pozdrowionka i miłego popołudnia

Do góry