reklama
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Witajcie!
zrobiłam dziś test obciążenia glukozą 50 g.. Na czczo 77, po 1 godz.-110.
erytrocyty, leukocyty.hemoglobina, hematokryt bez zastrzezeń. Nadal nie łykam zadnych witaminek
zrobiłam dziś test obciążenia glukozą 50 g.. Na czczo 77, po 1 godz.-110.
erytrocyty, leukocyty.hemoglobina, hematokryt bez zastrzezeń. Nadal nie łykam zadnych witaminek
zebrra
Potrójna mama :)
Sensi witaj Dobrze, że wszystko w porządku... ja jak tylko na chwlkę ostawiłam witaminki, to od razu pojawiły się zajady...
A gdzie Marika???
A gdzie Marika???
Grubelek
mamy lipcowe'07
Zebrra Marika przez chwile była chyba na Lipcowej Galerii a teraz pewnie idzie na kocizne bo Ona też "lubi"
kluska
Początkująca w BB
Anna_79 pytałam o różne szkoły rodzenia w Bielsku. Na Wyspiańskiego kosztuje 150 zł (8 - 10 spotkań) - ale pani jakaś taka niesympatyczna, a poza tym nie wie kto pracuje na odziale położniczym.Dziwne nie? Powinna to chyba wiedzieć. tel. 033 8122045 , 8272546, 608194365 w godz. 14.30 - 17.00
W Wojewódzkim cena za 8-10 spotkań 280 zł - miła pani - rozmawiałam z nią przez telefon. Ale nic nie mogę więcej powiedzieć. Tel. 033 8102044 (w wojewódzkim jest cała wywieszka w poradni k z numerami do 3 różnych prowadzących kurs. Niestety nie mam tych numerów )
I jest jeszcze jedna szkoła BOBAS tel. 606124737 na ul. 3-go maja 29
Szko
W Wojewódzkim cena za 8-10 spotkań 280 zł - miła pani - rozmawiałam z nią przez telefon. Ale nic nie mogę więcej powiedzieć. Tel. 033 8102044 (w wojewódzkim jest cała wywieszka w poradni k z numerami do 3 różnych prowadzących kurs. Niestety nie mam tych numerów )
I jest jeszcze jedna szkoła BOBAS tel. 606124737 na ul. 3-go maja 29
Szko
kluska
Początkująca w BB
hej hej ciężarówki kochane...
parę dni mnie nie było a wy wysmyczyłyście tyle stron że TO JEST NIE DO PRZECZYTANIA I NADGONIENIA hahahaha....
wyrwaliśmy się z Dużym nad morze, było.... hmmmm.... no dobra - nic nie powiem by mnie nikt malkontentką głośno nie nazwał :-)
się stęskniłam za wami....
parę dni mnie nie było a wy wysmyczyłyście tyle stron że TO JEST NIE DO PRZECZYTANIA I NADGONIENIA hahahaha....
wyrwaliśmy się z Dużym nad morze, było.... hmmmm.... no dobra - nic nie powiem by mnie nikt malkontentką głośno nie nazwał :-)
się stęskniłam za wami....
reklama
:-) :-) :-) Witam w poniedziałek(słoneczny,piękny)
Wróciłam z pracy,poszło szybko, dużo pracy,zmęczenia nie czułam ale teraz....ledwo na oczy patrze a jak mnie nogi bolą..........
jeszcze obiad i do łóżka
ile wytrzymam???
Pozdrowionka i miłego popołudnia
Wróciłam z pracy,poszło szybko, dużo pracy,zmęczenia nie czułam ale teraz....ledwo na oczy patrze a jak mnie nogi bolą..........
jeszcze obiad i do łóżka
ile wytrzymam???
Pozdrowionka i miłego popołudnia