Mila, jak możesz! dopiero co Zebrra wygnała mnie na miasto z powodu racuchów, a teraz znów mam leciec po "M jak mama"??? Gdzie to sie kupuje?Bazylek, no nareszcie jesteś! Już się stęskniłam :-). Słuchaj, w nowym "M jak mama" jest artykuł ze specjalną dedykacją dla Ciebie . Str. 94. Polecam przede wszystkim mniej więcej środek drugiej kolumny...
reklama
Dziewczynki a ja też mam już od wczoraj nowe "M jak mama" i też jestem pochłonięta lekturą ;-)
Anna_79 co do skurczy które łapią Cię w nogi to postaw nogę na pięcie mnie zawsze pomaga :-)
A teraz ide się przytulać do mężulka bo on taki dobry .... dzisiaj nie kazał mi sprzątać, jak chciałam odkurzyć to mnie wyzwał że mam nic nie robić !! I jeszcze okna mi umył Pojawie się pewnie jutro rano albo wieczorkiem bo idziemy na imieniny do teściowej ... Do zobaczonka dziewczynki i miłego weekendu :-)
Anna_79 co do skurczy które łapią Cię w nogi to postaw nogę na pięcie mnie zawsze pomaga :-)
A teraz ide się przytulać do mężulka bo on taki dobry .... dzisiaj nie kazał mi sprzątać, jak chciałam odkurzyć to mnie wyzwał że mam nic nie robić !! I jeszcze okna mi umył Pojawie się pewnie jutro rano albo wieczorkiem bo idziemy na imieniny do teściowej ... Do zobaczonka dziewczynki i miłego weekendu :-)
marika
Fanka BB :)
Ale macie dziś natchnienie na mężów...na pieszczoty itp
Co do tej gazetki chyba się skuszę też ...a co! chociaż w pierwszej ciąży czytałam "Rodzice".." dziecko" "Mamo to ja" co gazeta to inne porady i mam cały zestaw gazet do których do dziś zaglądam warto je zostawić na później jak dziecko jest starsze to można się dalej " dokształcać"
Zeberrko jak się czujesz? nadal zły humorek?
Grubelku o co ten twój futrzak rozwalił łapkę? biedaczysko..
A ja idę się " umyjać" i nyny do łóżeczka
Co do tej gazetki chyba się skuszę też ...a co! chociaż w pierwszej ciąży czytałam "Rodzice".." dziecko" "Mamo to ja" co gazeta to inne porady i mam cały zestaw gazet do których do dziś zaglądam warto je zostawić na później jak dziecko jest starsze to można się dalej " dokształcać"
Zeberrko jak się czujesz? nadal zły humorek?
Grubelku o co ten twój futrzak rozwalił łapkę? biedaczysko..
A ja idę się " umyjać" i nyny do łóżeczka
cześć dziewczyny
bazylia - też słyszałam coś o wadzie wzroku i cc, jaką trzeba mieć, żeby były wskazania? ja mam -3,5 i -3,75.
co do studiów to skończyłam Akademię Rolniczą, Ogrodnictwo, kształtowanie Terenów Zieleni, została mi obrona niemożliwe do zrealizowania w łóżku, 1 rok AWF-u (pływaliśmy na odkrytym basenie i nerki mi padły), oraz 2 kursy instruktorskie, dzięki którym od kilku lat mogę pracować w wymarzonym zawodzie, a od 2006 na mojej uczelni jako samodz. ref. - instruktor jazdy konnej i hipoterapeuta
w marcu tzn. teraz miałam zacząć podyplomowe - hodowla koni i jeździectwo, ale leżę w łóżku i dupa :sick:
a gazetki M jak mama nie mam muszę sobie zamówić u męża, a od kilku mieś prenumeruję 'Mamo to ja' wychodzi bardzo tanio no i gratiski super dają ;-)
pozdr miłego wieczorku
bazylia - też słyszałam coś o wadzie wzroku i cc, jaką trzeba mieć, żeby były wskazania? ja mam -3,5 i -3,75.
co do studiów to skończyłam Akademię Rolniczą, Ogrodnictwo, kształtowanie Terenów Zieleni, została mi obrona niemożliwe do zrealizowania w łóżku, 1 rok AWF-u (pływaliśmy na odkrytym basenie i nerki mi padły), oraz 2 kursy instruktorskie, dzięki którym od kilku lat mogę pracować w wymarzonym zawodzie, a od 2006 na mojej uczelni jako samodz. ref. - instruktor jazdy konnej i hipoterapeuta
w marcu tzn. teraz miałam zacząć podyplomowe - hodowla koni i jeździectwo, ale leżę w łóżku i dupa :sick:
a gazetki M jak mama nie mam muszę sobie zamówić u męża, a od kilku mieś prenumeruję 'Mamo to ja' wychodzi bardzo tanio no i gratiski super dają ;-)
pozdr miłego wieczorku
a dzidziuś obija mi wnętrzności, bardzo to nieprzyjemne uczucie a nieraz dostaję w pęcherz uuu i od razu pędem na kibelek, albo ugniatanie jelit itp.zabawy szczególnie upodobał sobie lewą stronę brzuszka, normalnie nieraz gilgocze mnie koło biodra, albo czuję takie jakby skrobanie na dole brzucha, aż się budzę, a kopniaki są bardzo mocne
A moja ginka się śmieje i mówi, że to dobrze że dzidziuś ma siłę i ochotę się ruszać, ech ja nie mogę go lulać chodząc więc on zapewnia sobie sam zabawę ? - to tylko moja teoria
A moja ginka się śmieje i mówi, że to dobrze że dzidziuś ma siłę i ochotę się ruszać, ech ja nie mogę go lulać chodząc więc on zapewnia sobie sam zabawę ? - to tylko moja teoria
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Marika, znając Twoją miłość do kotów, niemal równą mojej ;-), wyczuwam tu maleńką złośliwość z domieszką odrobinki cynizmu...Grubelku o co ten twój futrzak rozwalił łapkę? biedaczysko..
Bazylia, tę gazetkę można chyba kupić w każdym gazetowym punkcie - robi się popularna. A Ty po prostu MUSISZ przeczytać pewien fragment artykułu ze wspominanej już strony 94...
marika
Fanka BB :)
pastela a taki kurs z tego co kumpela opowiadała zapłaciła 2 tysiące i jest dyplomowanym instruktorem... no wiadomo były jakieś tam egzaminy, a jeździć potrafiła bo od dziecka jest wychowywana wśród koni, jej rodzice mają ich sporo.trzeba mieć średnie, umieć jeździć i mieć kasę -spełniasz te warunki masz dyplom sama nad tym myślałam ale konie i koty do moich ulubieńców nie należą bardziej mnie ciągnie do tresury psów..chciałam zawsze się zająć tym zawodowo...w ogóle podziwiam sensi i zazdroszczę że jest weterynarzem-dla mnie to najlepszy zawód na świecie
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Po prostu poza mieszkaniem w Wielkopolsce nas dwie łączy wyjątkowa miłość do sierściuchów, zwanych też toksoplazmozami . Znasz ten wierszyk? "Gdy ci kot przebiegnie drogę, nie mów, bracie, że to pech. Złap za ogon, wyrwij nogę, niech ********* **** na trzech"...oj mila zaczynam się ciebie bać czytasz mi w?? sumieniu? myślach??hmmmm...rozgryzłaś mnie hihihihi