reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

u mnie na podlasiu wilgotno, ale zimno nie jest , ok 7 stopni już i prawie bez wiatru.......
nie martwcie sie weekend w całej Polsce ma być piękny!!!!!!:-D :-D :-D :-D

reklama
Anno na zatwardzenie miód z wodą? a próbowałaś jogurt.jabłka??..kawa to też świetny pomysł:tak: mi to zawsze pomaga od rana marsz do WC:laugh2::laugh2:

Dziś mamy rocznicę ślubu:-p Jarek wróci dopiero wieczorem...ale zrobię taką "lepszą" kolację-niespodziankę:):tak:

Pogoda u nas paskudna, chłodno..
Zjadłam śniadanko teraz czekam aż teściowa przyjedzie ze sklepu z pączkiem:) hihi i dopiero zrobimy kawę-właśnie mi się przypomniało że nie mam jeść słodyczy:sorry2::sorry2::sorry2::errr:(eeeee jakieś głupie obiecanki:szok::laugh2::laugh2::laugh2:)

Ja własnie pochłaniam śniadanko tosta :) i popijam colą (cudnie co?). Wika poszła do szkoły obrażona, bo chciała wziąć parasolkę i nie mogłyśmy znaleźć...
Coś tam kropi z nieba i nie jest zbyt pięknie...

Marika - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!
Z okazji rocznicy dedykuję Wam mój ulubiony wiersz :-D:​

"A kiedy będziesz moją żoną
umiłowaną, poślubioną,
wówczas się ogród nam otworzy,
ogród świetlisty, pełen zorzy.

Rozwonią nam się kwietne sady,
pachnąć nam będą winogrady
i róże śliczne, i powoje
całować będą włosy twoje.

Pójdziemy cisi, zamyśleni,
wśród złotych przymgleń i promieni,
pójdziemy wolno alejami,
pomiędzy drzewa, cisi, sami.

Gałązki ku nam zwisać będą,
narcyzy piąć się srebrną grzędą
i padnie biały kwiat lipowy
na rozkochane nasze głowy.

Ubiorę ciebie w błękit kwiatów,
niezapominajek i bławatów,
ustroję ciebie w paproć młodą
i świat rozświetlę twą urodą.

Pójdziemy cisi, zamyśleni,
wśród złotych przymgleń i promieni,
pójdziemy w ogród pełen zorzy,
kędy drzwi miłość nam otworzy."

Kazimierz Przerwa Tetmajer

marika pozwól że i ja dołączę.... by ten dzień zapamiętany był dla Was zawsze przypomnieniem o miłości, o dobroci, o tym że razem stoicie na wspólnej drodze trzymając się za ręce....
Niech i miłość gości w codzinności, w praniu skarpetek, w sprzątaniu brudnych garów, w przytuleniu pośpiesznym.... abyście zawsze ze spokojem zasypiali przy sobie i z ciepłem przeznaczonym tylko dla jednej JEDYNEJ osoby budzili sie rano....

kolejnych rocznic życzę spędzonych w dotyku dłoni, ust i ciał :-)

za oknem szaro buro....zjem śniadanko i do pracy....
w tych nerwach wszystkich nawet nie pomyślałam o tych danych osobowych - macie rację... ja wczoraj modliłam się by nie natrafić na kogoś nieuczciwego lub kto miałby konto przez komornika zajęte... nie myślałam o niczym innym :-)

Dziewczyny dziękuję za życzonka-jak miło mi się zrobiło:):tak:
Nasza 3 rocznica:) (a człowiek czuje się jak by był z 30 lat po ślubie hehe:laugh2:)

Marika, to i ja się dołączam do życzeń, żebyście jeszcze wiele takich wspólnych rocznic przeżyli w zgodzie i zrozumieniu :)

U mnie od rana pada deszcz :(

Mój Mariusz samym brzuchem był o wiele bardziej zafascynowany jak Dziecko pierwszy raz zaczęło kopać. Ale jak mu przypomnę, to nadal gada do brzucha (właściwie krzyczy, aż muszę go upominać, żeby nie straszył Maleństwa), cmoka go i głaszcze. Teraz co wieczór przed lustrem, gdy sparwdza swoje przyrosty masy, to nigdy nie omieszka dodać: "o! jaki ty już masz duży brzuch, no zobacz coraz większy z dnia na dzień!" ;)

reklama
Witam dziewczynki w ten paskudny dzień :-)

Anna_79 u mnie też pada śnieg, aż myślałam że się przewrócę jak odsłoniłam okienko ;-)

Marika wszystkiego najlepszego z okazji roczniny !!!!!!! Abyście nigdy nie zapomnieli jak bardzo byliście szczęśliwi w dniu Waszego ślubu i obyście zawsze patrzeli na siebie tak zakochanym wzrokiem jak wtedy :-) A jeżeli zdarzy Wam się płakać oby to były tylko łzy szczęścia :-) :tak: :tak: :tak: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.waszslub.pl

Do góry