reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Cześć Dziewczyny! U mnie za oknem deszcz ze śniegiem i żadnych przebłysków słońca:-(
Mariko GRATULACJE!!! Życzę Wam, żebyście umieli się zawsze cieszyć najdrobniejszymi rzeczami- wspólnie wypitą herbatą, złapanym w locie spojrzeniem, uśmiechem, bliskością, żebyście nie zwracali uwagi na swoje drobne wady, tylko nauczyli sie z nich śmiać, bo życie składa się z takich drobiazgów i to jest szczęście, jeżeli się tego nie widzi to szuka się tego szczęścia w nieskończoność.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I UDANEJ KOLACJI!!!:-) :-) :-)
Ankami CIESZĘ SIE ZE Z DZIDZIĄ WSZYSTKO OK:-)
Anna nie przepadam za poezja, ale wiersz naprawdę piękny

Wasze dzieciątka teakie juz duże, a u mnie lekarz na połówkowym , na początku 21 tc sie śmiał, że z ta moja baba taka chudzieńka i tylko 360, a rodzice raczej wysocy i nie chudzieńcy:-D

reklama
jeszcze raz dziewczyny dzięki-aż się wzruszyłam to takie przyjemne...jesteście kochane, i teraz po raz kolejny cieszę się że jest to forum że jesteście wy....jak mąż...w szczęściu i nieszczęściu, w kontrowersyjnych dyskusjach...w smutku, w złości i radości...ech:laugh2::laugh2:
zobaczcie jak kobiety potrafią się jednoczyć... :laugh2:
buziak wielki wszystkie życzenia są śliczne i miłe a wiersz jedyny w swoim rodzaju:);-)

marika - wszystkiego NAJ z okazji 3 rocznicy :-)

Zazdroszczę Wam, że Wasze chłopy;-) już czują ruchy maleństwa :) Mój twierdzi, że nic nie czuje... rękę też przykłada niechętnie a jeśli już położy rękę na brzuchu to myśli, że od razu dostanie kopniaka... a że nic nie czuje to po chwili mu się to juz nudzi i zabiera rękę :) Muszę położyć się chyba dzisiaj wcześniej do łóżka kiedy maluszek jest najbardziej aktywny to może wtedy ten mój coś poczuje :)

Pamiętacie może taki serial dokumentalny: "Pierwszy krzyk"? Ostatnio zastanawiałam się czy będzie kiedyś kolejna seria albo chociaż powtórka :happy: Wczoraj (po raz pierwszy od kilku miesięcy:-) ) przeglądałam program TV :) i znalazłam ten serial :tak: TVP1 nadajego go codziennie o 5.15 :eek:
Dziś obudziłam męża i razem obejrzeliśmy - od jutra zacznę nagrywać na VHS i oglądać w ciągu dnia :)

Test obciażenia glukozą miałam robić w szpitalu ale żeby nie jechać specjalnie 30 km to postanowiłam, że zapłacę 12zł (2x6zł) za badania u siebie w przychodni i będzie spokój :)

Marika wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!!!!!

Witam po długiej przerwie ale ja poprostu za wami nie nadążam a potem jakoś tak głupio cokolwiek pisać.

Ankami super że z maleństwem wszystko dobrze!!!

Nicoya niezła afera z tą kasą ale myślę i mam nadzieję ze jednak są to uczciwi ludzie!!!!

Jeśli chodzi o dłaskanie i dotykanie brzuszka to w pierwszej ciąży mój małżonek jakoś chętniej to robił a teraz no cóż .......jak narazie się do tego nie pali ale mam nadzieję że gdy te ruchy będą już bardziej widoczne na zewnątrz to wtedy łatwiej mu to przyjdzie.
Jak narazie mój synek nadrabia za tatę bo dotyka prawie cały czas mojego brzucha i teraz nawet na nim zasypia.Czasem boję się że przez takie wiercenie zrobi coś maleństwu ale to chyba niemożliwe????

Ja na test obciążenia glukozą idę 12 kwietnia a 16 mam wizytę,wtedy będzie też USG bo będziemy mieć skończony 28 tydzień i wtedy mam nadzieję ze potwiedzi się że to córeczka bo moja mama kupiła już kilka sukieneczek ;-)

Teraz zmykam sprzątać,postaram się częśćiej pisać bo o mnie zapomnicie :-D :tak: :-)

reklama
Jazztina jest to jedno ze standardowych badań w ciązy, może Twój lekarz mówił że jeszcze nie teraz. Robi sie je na początku drugiej połowy ok 20 tyg. a Ty masz 18 tydzień :-)
A jak wklejasz link to bez "http://" od www.. i będzie dobrze ;-)

Do góry