reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Ewa ja też jutro na USG na fundusz Ale to ma być jakieś specjalistyczne, na skierowaniu mam wypisanych mnóstwo rzeczy, które ma sprawdzić lekarz...
Współczuję z tą pracą, nie wiem jak Tobie, ale mi wyskoczył już taki brzuch, że naprawdę ciężko się poruszać, a będzie już tylko gorzej...
Grubelku to zmieniaj!
Współczuję z tą pracą, nie wiem jak Tobie, ale mi wyskoczył już taki brzuch, że naprawdę ciężko się poruszać, a będzie już tylko gorzej...
Grubelku to zmieniaj!
Grubelek
mamy lipcowe'07
Zebrra myslisz że to tak łatwo mąż tak mi pozabezpieczał laptopka że co sobie znajde stronke to odrazu mi m in program antywirusowy wykrywa jakis szlam i nic z tego ale szukam no!
marika
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Bazylia fajnie masz z tym masażem, ja też planowałam się wybrać na czyszczenie twarzy-ale stwierdzam że zrobię to po porodzie, bo po porodzie mam zamiar chudnąć, pięknieć i co nie tylko..jednym słowem wziąć się za siebie!
Grubelku fotelik fajny
Zebrra a ten co ty pokazałaś to widziałam na allegro, jest fajny tylko ta budka taka zgnieciona mocno...
Bazylia fajnie masz z tym masażem, ja też planowałam się wybrać na czyszczenie twarzy-ale stwierdzam że zrobię to po porodzie, bo po porodzie mam zamiar chudnąć, pięknieć i co nie tylko..jednym słowem wziąć się za siebie!
Grubelku fotelik fajny
Zebrra a ten co ty pokazałaś to widziałam na allegro, jest fajny tylko ta budka taka zgnieciona mocno...
zebrra
Witaj Marika
Co to znaczy, że się nie da, jak się da, sama zmieniałam...
Co to znaczy, że się nie da, jak się da, sama zmieniałam...
witajcie
ewa ja jestem na zwolnieniu już 4 mieś. tzn. że będę mieć mniejsze macierzyńskie (kasę)? nie wiedziałam. jesteś pewna? Jak na razie to mi moją premię zabrali i mam tylko podstawowe, a zresztą teraz to już ZUS płaci
piękne słonko, a jutro uSG !
ewa ja jestem na zwolnieniu już 4 mieś. tzn. że będę mieć mniejsze macierzyńskie (kasę)? nie wiedziałam. jesteś pewna? Jak na razie to mi moją premię zabrali i mam tylko podstawowe, a zresztą teraz to już ZUS płaci
piękne słonko, a jutro uSG !
zebrra
Marika, prawdę mówiąc wolałabym widzieć tam Ciebie, ale niech Ci będzie ))
reklama
Dziewczyny co wy tu opowiadacie, że jak jest się długo na zwolnieniu to macierzyńskie jest mniejsze?? Przecież powinno być tyle samo co teraz na L-4. Najważniejsze aby nie przekroczyć w ciągu roku 180 dni (czy jakoś tak).
Piękna pogoda!!!
Zaraz wyruszam do teściów. Dostałam odjazdu do roboty. Zrobiłam już zakupy, posprzątałam mieszkanie, umyłam papużkom. Skąd u mnie tyle energii?
Piękna pogoda!!!
Zaraz wyruszam do teściów. Dostałam odjazdu do roboty. Zrobiłam już zakupy, posprzątałam mieszkanie, umyłam papużkom. Skąd u mnie tyle energii?