reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
zebrra słonko - one nie zatowarują sklepu - po towar jeżdżę sama do Łodzi... i tego nikt za mnie nie zrobi cholercia....

negri przykra sytuacja,ja też jestem dobrej myśli, wszystko będzie ok:);-)
nicoya wybij sobie z głowy zamknięcie sklepu!!! ;-)):dry::laugh2: dasz radę, wiem że masz kawałek bo musisz co najmniej te 30 km dojechać do niego,ale nawet z małym dzieciątkiem to nie problem,tym bardziej że masz auto.Albo druga opcja znaleźć zaufaną osobę(najlepiej z rodziny) która przez pierwsze 3 mce zajmie się biznesikiem:tak: albo zrób takie małe szkolonko którejś z dziewczyn które tam zatrudniasz, co do Łodzi to Duży nie może? albo jakoś zamówić?
Zawsze jest jakieś wyjście a dziecko to nie koniec świata(dwa tobie się opłaca bo masz dobre miejsce-bielizna na przeciwko solarium...zawsze jakaś "babka "zajrzy do twojego sklepu...:tak:

mariko za słowa otuchy dzięki hihihihi - Duży jakby mi towar kupił to o matko hahahaha (on pracuje w komputerach nawet stringów od bokserek damskich nie rozróżnia - dla niego to majtki i to majtki tylko bardziej wycięte :-))
a jeśli wiesz że naprzeciwko solarium - to skubana byłaś u mnie i się nie przyznałaś wredoto.... myślę, myślę.... zobaczymy

reklama
Zebrra kurczę do Ciebie za daleko:zawstydzona/y:;-), napisz jak Wika? lepiej? Ja dziś z Olą idę o 12 do lekarza,nie podoba mi się jej kaszel,który dość długo trwa i jest taki oskrzelowy (kurczę tak długo nie chorowała,prawie wcale!-a tu taka niespodzianka, a tak to nic więcej jej nie jest)
Miałam dziś zrobić badania...eeeee nie chciało mi się rano wyleźć z łóżka:-p,jutro podjadę.
Ewa do naleśnikarni? jest coś takiego?:szok::confused:

A ja się zastanawiam czy nie zrezygnować z tego basenu jutro i nie pozostać przy samych zakupach...est zimno,coś mnie gardełko zaczyna pobolewać..już sama nie wiem.
Negri jak siostra? pisz śmiało, myślimy o niej i o Tobie;-)

Do góry