reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Czesc Roksantusia ;-)
My juz bylysmy w ciazy prawie dwa lata temu:-D teraz to tylko wspominamy te chwilki ...sa tez mamy co sa drugi raz :tak:ale nie z naszego roku i miesiaca;-)
Napisz cos o sobie;-):-)
Masz Coreczke w wieku naszych maluszkow??

reklama
Cześć dziewczyny!Szykujcie się bo od maja wracam i rozruszam trochu wątek;-):tak::-D.

i chyba dalej nie masz netu co?? bo watek dalej w miejscu stoi;-):sorry2:
hellloo roksantusia...
pisz o sowjej dzidiz cos ile masz lat...
mieszkasz w tychach ? mam tam kolezanke:tak: ale to taki szczegolik pisz o sobie i o corci:happy2: bo my ciekwaskie baby jestesmy

witam, Moja Roksanka ma 22 miesiące a ja mam 20 lat i bardzo bym chciała teraz już kolejne bo nie chce mieć dużej różnicy wieku ale sama nie wiem czy dam rady??? obecnie mieszkam w Anglii, i chociaż tęskni się za krajem to jest mi tutaj dobrze:) córeczka chodzi raz w tygodniu do przedszkola na 2 godzinki a od wrzesnia bedzie chodzila 3 razy w tygodniu po 2,5 godzinki, bardzo szybko łapie słowa przedewszystkim polskie ale również angielskie, pozdrawiam mamusie

hej Agnieszka jestem paulina
Julka juz ladnie siada na nocniczek i tylko na noc zakladam pampersa i w zimniejsze dni wiadomo z jakich wzgledow a co do nocniczkowania to jak ze wszystkim jak dziecko bedzie samo w sobie gotowe i chetne to sie nauczy pamietaj ze kazdy maluszek jest indywidualnoscia!

witam, Moja Roksanka ma 22 miesiące a ja mam 20 lat i bardzo bym chciała teraz już kolejne bo nie chce mieć dużej różnicy wieku ale sama nie wiem czy dam rady??? obecnie mieszkam w Anglii, i chociaż tęskni się za krajem to jest mi tutaj dobrze:) córeczka chodzi raz w tygodniu do przedszkola na 2 godzinki a od wrzesnia bedzie chodzila 3 razy w tygodniu po 2,5 godzinki, bardzo szybko łapie słowa przedewszystkim polskie ale również angielskie, pozdrawiam mamusie
Ja mam na imie ~Ewelina;-)
I tez mieszkam w Uk jak Ty, wlansie kupila tu dom kilka dni temu :tak:
I tez mam 20 lat:-D:-D:-D
Rowznierz chcialabym miec juz kolejne dziecko synka ale niestety nie moge sobie na to pozwolic:-:)-(czas na nauke ksztalcene sie i prace:sorry2::blink:
A jak to jest z tym przedszkole napisz wiecej na ten temat jak to zalatwilas? jakie to przedszkole? to nie jest playgroup? idziesz z nia na te 2 godzinki?:confused::-pplacisz za nie? publiczne prywatne?
ile mają twoje dzieciatka???
Mam jedno ma tyle samo co Twoje:-Dw Lipcu 2 lata:tak:
Mamusia Blaneczki ma jedną córcię:tak::tak:
Ewelinko przepraszam że odpowiadm za Ciebie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Iwnko Tobie pozwalam :cool2::-Dmasz przywilej:-D
acha,ja też Cię witam:) zdradżcie mi czy udało Wam się już nauczyć siadzać na nocniczek dzieciątka???
Moja siada sika ale nie robi kupy ale lata z pampkiem bo mam nowy dom i nowe wykladziny czekam na lato w UK:-D:-D
Acha no to mnie uspokoiłas bałam się że bedą z tego wieksze problemy ale teraz rozumiem ze ona musi sama byc na to gotowa :)pozdrawiam
Napewno sama musisz jej troche pokazac o co kaman ale zalapie i bedzie sikac jak bedziesz jej klaskala :tak::-D:-D

reklama
ewelina cos ty sie tak rozpisujesz dzisiaj
ale wiecei troszke wam zazdroszcze tego mieszkania w anglii:zawstydzona/y: takie calkiem inne zycie ale to wiadomo ma swoje plusy i minusy! ;-)

Do góry