reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

dzien dobry!!! chyba 1 dzisiaj:-):-);-)
oj jaka mialalm dzisiaj ciezka noc po tej szczepionce wstawalam co chwilke a potem to juz wogole nie spalam dalwalam Julce nurofen w nocy i nie dokrecilam butelki a ano niespodzianka nurofen byl w calym pokoju lacznie z Julcia:szok::baffled:wszystko sie kleilo!!!! uuuuffff na szczescie moja mala pomocnica pomogla mi sprzatac....
buziaczku kup test szybko zrob i zobaczymy co wyjdzie :-p aaa i koniecznie relacja na zamknietym z masazu:rofl2:
asiulinka musialas miec niezly ubaw z tymi wrotkami:-D a nie przewrocil sie?:confused::dry: ja tez daje Julce stare kosmetyki a ona udaje ze sie maluje;-)

reklama
Witam druga!
Hej paaulisia masz już koło siebie kawkę (bedzie raźniej pić)
U nas nocka ok Julek wstał ok 4 (a zazwyczj wstaje na cyca ok1)za to o 7 juz mnie budził.dobrze ze na Vh1 leca w tym momencie piosenki dla dzieci (Julek bardzo je lubi i godzinke spokojnie mogłam jeszcze poleżeć)

A jak sie czuje teraz Julcia juz ok?

My już po spacerku porannym bylismy na rowerku i karmiliśmy kaczki.
I teraz brak pomysłu na popołudnie (plac zabaw w remoncie)chyba pójdę do rodziców.

hej Julkowa ja juz druga kawusie pije my jeszcze w domku bo jakos nie mam ochoty na dworek isc ale po poludniu na pewno pojdziemy do lasu i na koniki
a poza tym u nas na wiosce robia jakis grill dla dzieci z zabawami i pierdolami to sie wybierzemy teraz juz dobrze lobuzuje ale noc to tragedia jeszze tak nie bylo

To fajnie ze macie tego typu atrakcje i ze Julcia juz łobuzuje.:-D
U nas atrakcje zaczynaja sie w czwartek i az do niedzieli.
Buziaczku co ja słysze tzn czytam.A to możliwe przy twoim implancie???????:szok:
W każdym bądz razie gratuluję szczerze:-D:tak:.Ja tez bym chciała mieć znowu takiego małego bąbelka(tęskni mi się)ale niestety brak warunków:-(.
Mam nadzieję ze podczas tego miesiąca szaleństw nic nie zmajstrowalismy.:-D

Ide wkleic jakies fotki z dzisiejszego spaceru moze mi sie uda bo juz zapomnialam jak to sie robi:laugh2:

Witam i ja.:-) Dołączam z kawusią.:tak::-D
Rano (tzn. o 10) byliśmy na szczepieniu i byłam aż zdziwiona, bo Grześ tylko jęknął.:tak: Byłam/jestem dumna, że mam takiego dzielnego synka.:-D Zważyłam go, zmierzyłam, ale efekty podam na odpowiednim wątku.;-)

Dobranoc wszystkim :-)
lece sie kapac bo mezowina wraca z pracy :tak:i bedzie masaz :-Drano odpisze:tak::tak::tak:tzn w poludnie :-p:-p:-p

Jutro kupie test :szok::szok::szok:ale oby byl negatywny .....bo nie jestem jeszcze gotowa na nastepny porod i chcialam popracowac jeszcze:-:)rofl2:, ale Moj powiedzial ze cieszyl by sie strasznie z nastepnej dzidzi ....:szok:wyobrazacie sobie :sorry2:ale ciaza nie choroba mozna pracowac w domu :tak:
no no no. Fajnie masz z tym masażem.:tak: mnie też by się przydał, bo jakaś cała połamana chodzę .:baffled: A poza tym....:-p:sorry2:
Daj znać jak wyszedł Ci ten teścik.:tak: A z m, to Ci niespodzianka... czasem dziecko wszystko naprawia.:sorry2:

Paulisia fajnie, że po Julci nic już nie widać.:tak::-)

a widzisz asiulinka Twojego synka mierzyli i warzyli a mi ta wstretna baba powiedzialam ze dzieci po roczku sie nie wazy ani nie mierzy dopiero na bilansie 2latka idiotka bede musiala isc gdzies do innego lekarza zeba mi ja zawzytl itd...

Asiulinka wielkie brawa i uściski dla dzielnego Grzesia.
Przypomniałaś mi tym ze jak my bylismy na szczepionce to Julek w ogóle nie zareagował.może dlatego ze było dużo innych dzieci i chciał zaszpanować:laugh2:
Najwiekszego stresa miał tato:-D
Paaulisia nam tylko zważyli Julka a zmierzyć kazali w domu!
a nie masz w domciu wagi?,coprawda nie jest tak dokładna jak u nich ale to zawsze coś.Ja w związku z warzeniem Julka kupiłam taką elektroniczną bo wcześniej ta wskaźnikowa ni była tak dokładna.

julkowa i asiulinka gratulacje dla waszych pociech Julka wrzeszczala jak opetana a na pigule spogladal takim wzrokiem jakby miala ja zarz apozrec:-D:-D

mam wage ale jest zepsuta. ja miezylam julke to wyszlo mi 78 77 cm a zobaczylam w ksiazeczke i jak miala 6 miesiecy miala 74 cm????:confused::confused: dziwne czyzby urosla tak malutko wydaje mi sie wiecej i to 10 kg???

mi tez wyszła taka różnica ale tak wychodzi bo wcześniej niemowle było mierzone na zgietych nóżkach.(mierzy się w kilku etapach i to sumując wychodzi tak dużo)
dziekujemy za gratulacje
mam nadzieje ze nastepne szczepiena tez tak beda przebiegac bo stresuja mnie takie sytuacje i zawsze ciagne ze soba męża(jesli tylko jest to mozliwe)a on biedny jeszcze w większym stresie:laugh2:

reklama
Do góry